De lakse Zweedse aanpak van covid in de begindagen van de “pandemie” lijkt nu te hebben geleid tot minder sterfgevallen.

De Wall Street Journal publiceert een artikel waarin staat dat censuur dodelijk is gebleken. Hoe kan het dat wij dat in 2020 wisten en zij niet? Maar dit houdt de wereldwijde censuurmachine niet tegen. De bedrijfsmedia en de “factcheckers” zijn in overdrive gegaan om de beweringen dat SV40 in de vaccins zit, te ontkrachten en te verdraaien. En nieuwe EU-wetten vormen wereldwijd een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting, schrijft Rhoda Wilson.

Aanwijzingen van prionziekten na vaccinatie komen aan het licht, evenals bewijs dat de covid-injecties wereldwijd de vruchtbaarheid decimeren.

In Ontario sterft een ongevaccineerde man nadat een transplantatie is geweigerd, terwijl in Alberta een ongevaccineerde vrouw een schadevergoeding krijgt omdat haar een transplantatie is geweigerd.

Schijnbaar volledig onwetend van het feit dat zo ongeveer niemand nog vertrouwen heeft in of gelooft dat “volksgezondheidsinitiatieven” in het belang van het volk zijn, heeft de VS een permanent nieuw pandemieagentschap opgericht. Dit bewijst dat als de pers en de politiek eenmaal verzadigd zijn met de valse visie, er geen hoop meer is om naar de ware visie te handelen. Het enige doel is manipulatie van het publiek.

Hieronder vindt u een verzameling van recente artikelen uit verschillende bronnen.

De lakse covid-aanpak van Zweden, waar zijn ze nu? In 2020 was het een al te bekende kop in de mainstream media – het lakse beleid van Zweden was dodelijk voor de burgers. Dus hoe verhoudt het sterftecijfer van Zweden zich tot dat van de buurlanden die de Covidian-aanpak hanteerden? Lees HIER meer.

Hoe wijdverbreid is de (wan)praktijk van het verkeerd categoriseren van vaccinatiestatus? De “goedkope truc” is eenvoudig: classificeer degenen die gevaccineerd zijn als ongevaccineerd tot een willekeurig bepaalde tijdsperiode nadat de vaccinatie heeft plaatsgevonden. De tijdsperiode kan 7, 14 of 21 dagen zijn. In december 2021 “waren we er absoluut niet zeker van hoe wijdverspreid deze selectievertekening wereldwijd was,” schrijven professoren Martin Neil en Norman Fenton. Hier is een lijst van gepubliceerde studies die deze “goedkope truc” gebruikten. Lees HIER meer.

Covid censuur bleek dodelijk: Dit is de titel van een artikel gepubliceerd door de Wall Street Journal (“WSJ”) met de ondertitel: “Overheid en sociale-mediabedrijven spanden samen om andersdenkenden te smoren die gelijk bleken te hebben.”

“De oversterfte in de meeste landen met een hoog inkomen was in 2021 en 2022 erger dan in het eerste pandemiejaar 2020. Gezonde mensen van jonge en middelbare leeftijd in rijke landen begonnen in 2021 en 2022 in ongekende aantallen te sterven. Gezondheidsautoriteiten hebben zich niet genoeg op deze catastrofe gericht,” schreef WSJ. JB West en JB East, presentatoren van China Rising Radio Sinoland, bespraken het keren van het narratieve tij. “Tot ziens in Den Haag!” U kunt de podcast HIER bekijken, en de aantekeningen bij de show en een transcript HIER lezen.

  36.257 doden 3.244.052 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen

EU-wet bedreigt vrije meningsuiting wereldwijd: Thierry Breton, de commissaris voor de interne markt van de Europese Unie (“EU”), dreigt een wet die op 25 augustus van kracht wordt te gebruiken als censuurmiddel. De Digital Services Act van de EU zal censuur over de hele wereld aanmoedigen, zelfs in de VS. Omdat “gebruikersgegevensstroom” belangrijker is dan vrije meningsuiting. Bovendien zal de administratieve staat hier erg blij mee zijn. Zij hoeven niet langer te censureren, want de EU gaat dat voor hen doen. Lees HIER meer.

Onderzoek naar de pro-censuur Britse groep die zich uitbreidt over de VS: America First Legal (AFL) heeft een onderzoek aangekondigd naar een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde groep die bekend staat als het Centre for Countering Digital Hate (CCDH) – een pro-censuur groep die deelneemt aan anti-vrije meningsuiting samenspanning met de overheid. Lees HIER meer.

Facebook voelde “druk” om berichten te verwijderen: The Facebook Files laten zien hoe het Witte Huis Facebook onder druk zette om Amerikanen te censureren. Iemand lid noemen van de “Disinformation Dozen” – dat is een smerig stukje propagandawerk, dat politieke tegenstanders in een tijd van crisis in diskrediet probeert te brengen. Erger nog, het gebeurde niet in het openbaar, op echte social netwerken, maar achter de gordijnen van de samenwerking tussen overheid en Big Tech.

De documenten, die de Facebook-dossiers werden genoemd, werden voor het eerst vrijgegeven als gevolg van de inspanningen van de Republikeinen in het Huis om het bewijs te krijgen van hun langverwachte vrees voor samenzweringsclaims van directe samenwerking tussen het Witte Huis en een schijnbaar onwillig Facebook. Lees HIER meer en ook HIER.

De Facebook Dossiers laten zien dat de pers deel uitmaakt van het censuur establishment, maar dat is niet het ergste. De meest beschamende onthulling van de “Facebook Files” die gisteren door de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Jim Jordan zijn vrijgegeven, heeft betrekking op de nieuwsmedia. In een vernietigende e-mail schreef een naamloze Facebook-leidinggevende aan Mark Zuckerberg en Cheryl Sandberg: “We worden geconfronteerd met voortdurende druk van externe belanghebbenden, waaronder het Witte Huis en de pers, om meer covid-19 vaccin ontmoedigende inhoud te verwijderen.” Lees HIER meer.

De gecensureerde video over censuur: Een link naar de toespraak van de advocaten van Missouri v. Biden over censuur die door YouTube werd gecensureerd, staat nu op Rumble. Lees HIER meer.

Kankerverwekkend SV40 zit in de covid-injecties: Ondanks het feit dat Kevin McKernan heel duidelijk was over het feit dat zijn sequencing componenten van het SV40-virus detecteerde, zijn de media en “factcheckers” in overdrive gegaan om de beweringen dat SV40 in de vaccins zou zitten, te ontkrachten en te debunken.

  Open brief aan de "Goede Duitser" in je

Dit is een opzettelijke tactiek om het onderwerp te verdoezelen. De zone te overspoelen met tegenverhalen die het eigenlijke probleem niet aanpakken, maar de minder genuanceerde lezer overtuigen om niet verder te kijken. Lees HIER meer.

“Toevalligheden” en “plotseling overleden” incidenten: Een selectie van medische “toevalligheden” en “plotseling overleden” incidenten aan de hand van afbeeldingen die op sociale media zijn geplaatst. Houd er rekening mee dat niet geverifieerd is of ze allemaal accuraat of waar zijn. Lees HIER meer.

Prionziekte na covid-injectie: Ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) of “gekkekoeienziekte” na covid-vaccinatie. 14 tragische sterfgevallen worden onderzocht. Lees HIER meer.

Hoe wisten we dat de covid-injecties de wereldwijde vruchtbaarheid zouden decimeren? Gegevens over de bio-distributie van het vaccin toonden aan dat de covid-vaccins zich concentreren in de eierstokken. Menstruatiestoornissen zijn langzamerhand erkend als de meest voorkomende bijwerking van vaccins, die ongeveer de helft van de vrouwelijke ontvangers van vaccins treft. En databanken hebben een verhoogd aantal miskramen aangetoond bij de gevaccineerden. Het meest alarmerend is dat nationale statistieken een daling van 8-15% in het geboortecijfer laten zien sinds de vaccins zijn uitgebracht.

Het terugdringen van de wereldbevolking is al eeuwenlang een consequent doel van de heersende klasse. Hoewel velen het abstracte idee van bevolkingsbeperking steunen, wil niemand vrijwillig degene zijn die geruimd wordt. Bevolkingsbeperking is dus een erg rommelig onderwerp.

“Toen het covid vaccinatieprogramma begon, vermoedde ik – en waarschijnlijk vele anderen – dat de covid vaccins als ‘onverwacht’ neveneffect zouden hebben dat ze de vruchtbaarheid zouden verminderen,” schreef A Midwestern Doctor. Lees HIER meer.

Ontario man sterft nadat niertransplantatie geweigerd werd omdat hij niet gevaccineerd was: Inwoner van Sudbury, ON, Garnet Harper stierf aan een nierziekte nadat hij geen transplantatie kon krijgen omdat hij niet gevaccineerd was. “Ik heb gezegd dat ik niet aan dit programma ga deelnemen zolang mensen zoals mijn man niet in aanmerking komen om organen van het Trillium Network te ontvangen,” zei de vrouw van Harper, Meghan. Lees HIER meer.

Schikking bereikt tussen ongevaccineerde transplantatiepatiënt uit Alberta en artsen: Sheila Annette Lewis, een inwoonster van Alberta, heeft een schikking bereikt in haar proces wegens nalatigheid tegen de artsen die haar een orgaantransplantatie weigerden vanwege haar vaccinatiestatus. Lees HIER meer.

Verhalen over persoonlijke ervaringen met ivermectine: Front Line Covid-19 Critical Care Alliance’s (“FLCCC’s”) doel is om anderen te laten weten dat ze niet alleen zijn, en dat er oplossingen zijn die kunnen helpen. Hier zijn een paar van hun favoriete verhalen van lezers. Lees HIER meer.

RFK Jr. onthult de controle van grote farmaceutische bedrijven over het tv-nieuws: er zijn maar twee landen die farmaceutische reclames op televisie toestaan: de ene is de Verenigde Staten en de andere is Nieuw-Zeeland. “75% van de reclame-inkomsten in het nachtnieuws komen van farmaceutische bedrijven,” zei Kennedy. Lees HIER meer.

  Zijn de mainstream media een bedreiging voor de vrijheid en het gezond verstand?

Fauci loog tegen het Congres en zou vervolgd moeten worden: Fauci vertelde senator Paul onder ede dat hij nooit onderzoek naar functieverbetering had gefinancierd. “Nou, nu hebben we een e-mail,” zei Senator Paul. Lees HIER meer.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie (MvD) en BARDA hebben de leiding over de “covid-vaccins”: Sasha Latypova, een gepensioneerde expert en consultant bij de farmaceutische industrie, heeft samen met andere onderzoekers vastgesteld en gedocumenteerd dat het MvD en BARDA de organiserende en verantwoordelijke krachten waren, evenals een belangrijke financier, achter de hele fabricatie en distributie van de genetische injecties van Moderna en Pfizer in de VS. Samen met Bill Gates en de Westerse wereldwijde roofdieren, met hulp van het Chinese communistische regime, werden de twee farmaceutische bedrijven virtuele wapens van het MvD die Amerika zelf aanvielen. Lees HIER meer.

De volgende miljardenovereenkomst voor vaccins: RSV-vaccins voor zwangere vrouwen, pasgeborenen en peuters. Gezien het feit dat de meeste kinderen een RSV-infectie hebben gehad en daarvan hersteld zijn tegen de tijd dat ze 2 jaar oud zijn, hoe voorspelt het voorkomen van deze infectie hun immuniteit op lange termijn als ze ouder worden? Zullen deze buitengewoon hoge en aanhoudende antilichaamniveaus leiden tot auto-immuunziekten door moleculaire nabootsing? Aangezien dit product snel in productie is genomen, zijn er geen langetermijnonderzoeken gedaan. We laten al deze producten los op pasgeborenen, zwangere vrouwen en ouderen zonder langetermijnstudies. Klinkt dit bekend? Lees HIER meer.

Permanent nieuw pandemieagentschap voor een decennium aan vaccins: De VS heeft een permanent nieuw pandemieagentschap opgericht met de naam Office of Pandemic Preparedness and Response Policy, vooruitlopend op toekomstige pandemieën en het Decennium van de Vaccins. President Joe Biden heeft een gepensioneerde generaal van de luchtmacht aangesteld om de leiding van het project op zich te nemen. Lees HIER meer.

Naar een algemene theorie van politieke domheid: De reactie van de covid was een heleboel dingen, maar bovenal was het gewoon heel erg dom. En als de pers en de politiek eenmaal verzadigd zijn met de valse visie, is er geen hoop meer om naar de ware visie te handelen. Het enige doel is manipulatie van het publiek, en deze kortzichtigheid is de reden waarom de technocraten – ondanks hun aanzienlijke macht om berichten over te brengen – steeds lijken te falen. Lees HIER meer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking: Rusland dreigt met nucleaire vergelding tegen Oekraïne na droneaanvallen op groot stadscentrum in Moskou
Volgend artikelTwaalf onweerlegbare tekenen dat globalisten het einde van de mensheid bewerkstelligen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. En de liegende msmedia/desinfotainment industrie wordt gerund door degenen “die zeggen dat zij j0den zijn en zijn het niet…”

 2. Niet goed over nagedacht bij Ai dat als je dood bent er door de computer dus geen respect en/of rekening mee wordt gehouden en een fake account aanmaakt terwijl je er niet meer bent…There is something murky going on called the Lazarus Project and it has something to do with keeping dead people alive on social media with A.I. https://youtu.be/zLI5wolEGz4

 3. The Dangers of AI Explained https://youtu.be/zXd9ZwU8u5E kopieert in 1 dag een heel bedrijf. Had hier al eerder van gelezen en generen ze in een paar dagen heel veel orders met een ander banknummer en daarna deleten ze dat bedrijf en is je geld weg…..kopieren weer een nieuwe en zitten dit de hele dag te doen.

 4. Computers schijnen niet tegen die nieuwe frequenties op aarde te kunnen begrijp ik eruit….soms valt hier ineens mijn hele bureaublad weg. Plop en je hebt ineens een leeg scherm. Dan maar weer opnieuw opstarten en opnieuw beginnen….met deze Magnetic Pole Shift – A Doomsday Scenario? https://youtube.com/shorts/IayvE_jFgrc?feature=share
  We zijn niet de enige = My website is down, we are trying to figure out why the hosting company disabled it, hoping to hear from them soon and restore it by tomorrow! Thank you for your patience!

  En het Het Grote Ontwaken energie maand augustus 2023 https://youtu.be/FVceghWDgdE

 5. In hoog tempo wordt de nationale macht verschoven naar ongekozen supra nationale organisaties en een niet democratische Europese unie. Oude structuren als de trilaterale commissie, Bildenberggroep en de verenigde naties werden onder andere uitgebreid met de World Health Organisation en het Wold Economic Forum. De rijken der aarde hebben onder het mom van filantropie, door financiering van maatschappelijke initiatieven en wetenschap, hun invloed weten uit te breiden tot in de haarvaten van samenlevingen. Bovendien zijn ze door deze zogenaamde filantropische constructies in staat om op ongekende schaal belasting te ontduiken en hun rijkdom door de beïnvloeding nog meer uit te breiden. Actuele voorbeelden hiervan zijn de Bill en Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de Open Society Foundations van George Soros. Onder leiding van het door Bill Gates opgerichte GAVI, werd er een koppeling gemaakt tussen big tech en big pharma. Ondertussen sprak aan de top van de machtspiramide de centrale bank onder de centrale banken, de BIS (Bank for International Settlements) over een sociaal kredietsysteem in de vorm van programmeerbaar centrale bank geld.
  https://www.dezewereld.com/index?wizz=blog&go=561

 6. Alles wat de farmaceutische industrie zegt is het TEGENOVERGESTELDE.

  20 FABELS die de farma industrie de mensen wijsmaakt zodat ze hun producten kunnen verkopen.

  De farma industrie bezit alle medische scholen. Zij houden wetenschap achter en vertellen leugens over wetenschap aan artsen en burgers, zodat ze hun producten kunnen verkopen. Alles wat gezond is, dan zeggen ze dat het ongezond is. En alles wat ongezond is dan zeggen ze dat het gezond is.

  Daarom zijn zoveel mensen ziek, omdat mensen hun reguliere arts vertrouwen.
  Deze reguliere arts geeft hun verkeerde informatie over werkelijke genezen en die dan nog chemische pillen geeft. De kennis om gezond te worden, dat wordt ons niet geleerd.
  Het is echt misdadig.

  Professor Peter C. Gøtzsche (Denemarken) schreef een boek met de titel: ’’Dodelijke medicijnen’’, met als ondertitel ‘’’De farmaceutische industrie is een georganiseerd misdaad’’.

  Ik heb 20 leugens en fabels opgenoemd in deze video. Dit zijn de meest voorkomende leugens. Ik hoop dat dit je alert maakt. Het is een simpele manier om de waarheid over wetenschap te leren kennen.

  Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram

  Idem als met GRIEP = DETOX

  Nog eens herhalen wat griep precies is.

  Griep is een detox fase. Griep is GEEN ziekte. We worden gebombardeerd met gifstoffen via voeding, drank, suppletie, verzorgingsproducten, verpakkingen, poetsproducten, medicijnen, vaccins, chemtrails, enz…

  Je lichaam wil deze giftige stoffen verwijderen. De moment dat je lichaam je gifstoffen aan het verwijderen is, dan voel je je even wat minder. Dit noemen ze dus griep.

  De overheid en farma industrie noemt dit een gevaarlijke ziekte. Dit is de grootste fraude in geneeskunde om een detox effect van je lichaam een ziekte te noemen. Als we niet detoxen worden ziek, met de dood tot gevolg. Dus laat je nooit meer bang maken voor een zogenaamde virus die meestal in een labo is gemaakt. Je zou eerder bang moeten zijn van alles wat van de farma industrie komt.

  Ondersteun je lichaam door te rusten, je lichaam voeden met nutriënten, vermijd giftige stoffen. Vermijd foute voeding. Neem kruiden, superfoods, zuiver water, enz…. Laat je lichaam zijn werk doen. Ga niet een vaccin nemen met giftige stoffen erin, terwijl je lichaam juist probeert te detoxen. Daarom worden mensen ziek.

  Bronnen: dr. Andrew kaufman, dr. Thomas Cowan, dr. Lorain Day, dr. Robert Morse, dr. Rachid Buttar, enz…

  Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid.
  https://t.meGEZONDwereldnieuws_telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in