Een verpleegster met 40 jaar beroepservaring heeft verklaard dat volledig gevaccineerde Covid-19 patiënten in het ziekenhuis worden behandeld met Ivermectine, terwijl ongevaccineerde Covid-19 patiënten aan de beademing worden gelegd, bericht Theexpose.uk.

De beschuldiging werd geuit tijdens een Vrijheidsprotest in Australië waarbij de verpleegster een toespraak hield voor de aanwezigen (Bekijk hieronder)…

Ivermectine is een veelgebruikt geneesmiddel om parasieten te behandelen, maar er zijn bewijzen dat het succesvol is bij de behandeling van de vermeende Covid-19 ziekte. Het geneesmiddel werd op grote schaal gebruikt in India en lijkt succesvol te zijn in het verminderen van een aanzienlijk aantal sterfgevallen per miljoen mensen.

Toen India echter het roer omgooide en het Covid-19 vaccin introduceerde, begon het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen weer zeer snel te stijgen.

De Australische geneesmiddelenregulator heeft huisartsen verboden om Ivermectine-tabletten voor te schrijven voor de behandeling van de vermeende Covid-19 ziekte, wat betekent dat de beweringen van de 40-jarige verpleegster zeer discutabel zijn als ze waar zijn.

De Therapeutic Goods Administration (TGA) verklaarde in een persbericht dat huisartsen nu alleen nog maar Ivermectine kunnen voorschrijven voor goedgekeurde aandoeningen, waaronder schurft en bepaalde parasitaire infecties.

“Deze veranderingen zijn ingevoerd vanwege de bezorgdheid over het voorschrijven van oraal Ivermectine voor de beweerde preventie of behandeling van Covid-19,” zei de TGA in een verklaring die vrijdag 10 september werd vrijgegeven.

U herinnert zich misschien de uitzending op BBC News over een vermeende Covid-19 crisis in India. Sindsdien heeft het land Covid-19 zo goed als uitgeroeid in gebieden die Ivermectine hebben gebruikt.

In Uttar Pradesh, India, zijn 33 districten “Covid-vrij” verklaard. Met een totale bevolking van 241 miljoen zijn er slechts 199 actieve gevallen en het positieve testpercentage is 0,01% – statistisch nul.

  Netanyahu vertelt trots hoe hij zijn eigen Israëli's als laboratoriumratten heeft gebruikt

Het is een arme deelstaat en, erger nog, de dichtstbevolkte van het land en heeft extreem dichtbevolkte steden – de meest vruchtbare omgeving denkbaar voor een pandemisch virus – en toch hebben ze Covid-19 verslagen met een goedkoop, overal verkrijgbaar geneesmiddel… Ivermectine.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVan Held naar Uitgestotene – Ongevaccineerde verpleegkundigen geschorst zonder loon
Volgend artikelGates, WEF, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te verminderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Boris Johnson is de UK-Stalin ‘ één dode is een ramp, 1 miljoen doden is een statistiek’ is de beroemdste uitspreek van J. Stalin!. In de UK, Australië en de VS is alles expres misgelopen..toeval dat ze nu wat prutsduikboten gaan maken die binnen één decade door de Chinees-Russische vloot uit het water zal geblazen worden. het Westen is géén knip voor de neus meer waard. Geld is de enige waarde die nog telt..maar geld is waarde(n)loos geworden en eens de mensen dit beseffen valt de EU ook omver, Deutsche Bank is bijna zover!! De Russen en Chinezen spelen het geo-politieke spel slimmer dan het Westen, hier telt enkel nog maar het ‘regenbooggaatje ‘van regenbooggeneraals die uiteindelijk ziekelijke babbelkousen zijn geworden!

 2. Geweldig, ik heb dit eerrder gezein, iets van de concurrent gebruiken om het falen van het eigen product te camoufleren….ivermectine dus, wie maakt het en waar kan je aandelen kopen?

 3. Koop een pony of een geit en je kan ivermectine gewoon bij de dierenarts kopen het is toch te gek voor woorden dat het middel zoveel heeft geholpen in India en dat ze het af hebben geschreven als slecht nee er kon niet aan verdiend worden en natuurlijk erg belangrijk voor de heren aan de top de mensen herstelde en gingen niet dood en dat was nu net de bedoeling niet in de grote reset

   • Een topman uit de zorgverzekeringswereld liet zich eens ontvallen: “we verdienen aan zieke mensen. niet aan gezonde”. Precies, letterlijk zo gezegd door hem.

 4. Begrijpelijk dat de dubbel gevaccineerden Ivermectine krijgen en de patiënten die voor het eerst ziek zijn niet.
  De dubbel gevaccineerden MOGEN niet dood gaan dat zou anti reclame zijn voor het vaccin.
  De genen die voor het eerst ziek worden MOETEN juist doodgaan om de vaccinatiegraad op te vijzelen.
  Dit is een perverse financiële prikkel
  Het is één grote misdadige zwendel.
  HOE LANG KAN DIT NOG DOORGAAN.
  Persoonlijk ben ik van mening dat dit al veel te lang doorgaat in een open communicatieve samenleving. ( sensuur❗️)
  WAAR IS HET GEZOND VERSTAND VAN MENSEN ❓❓❓

 5. Dat gezond verstand van de mensen is door de covid 19 spuiten danig in de war geraakt In sommige verenigingen waar ik bij ben werpen kleine dictatortjes (voorzitters) zich op om als gestapo mannetjes zich op te werpen omdat ze thuis niet meer te vertellen hebben en hun pik niet meer hoog krijgen!! en zich af reageren op niet gevaccineerde leden om die uit te sluiten van deelnemen in de vereniging activiteiten die daar al jarenlang lid zijn….. De rest van de leden verklaren zichzelf corona vrij met hun stuk geel papier waar ze hun bruine arm aan af kunnen gaan vegen…. De sukkels die hierin meegaan hebben dus niet in de gaten dat zij de oorzaak zijn dat hun nakomelingen na deze waanzin hun vrijheid voorgoed kwijt zijn!!! De kinderen zullen hen eeuwig ,,,,,dankbaar,,,,, zijn dat zij hun vrijheid hebben verprutst aan de schurken die dit veroorzaakt hebben…. Ik probeer dat telkens te keren maar ze blijven als schapen achter de wolven aanlopen!!!!

  • Perfect verwoord, je kan blijven praten als de , bekende brugman, ik was gek, als ik coroNO kreeg GEEN ziekenhuis voor mij, mijn reply , denk eerder jouw advertentie met zwart randje in de krant. Heb zoveel fbf , wat ze waard zijn , verloren door mijn coroNO posten , maar met de NU TRUMP berichten op fb gaat voor ONS de zon schijnen, kan nog niet LIKEN , tot de 23e fbjail, na 2x 30 dgn, men ging terug tot MEI 2020, Nu net weer voor ’n KERSTWENS vverl jaar, lol. ONS ALLEN WIJZE not vixxers, SUCCES , op naar TRUMP én NEURENBERG 2 0 . Grt Anjo.

  • Zo zijn Nederlanders. Zo waren we in de tweede wereldoorlog al. Het is allemaal oud nieuws en daarom al lang vergeten. Dit is onze volksaard. We zijn verraders omdat we lui zijn. Daar is niets aan te doen. We moeten de wereldoorlog en de tijd die daaraan vooraf ging binnenkort weer opnieuw gaan beleven helaas. je kunt een volk niet veranderen. We zullen het ermee moeten doen.

 6. Wat een onzin. Al 40 jaar verpleegkundige en dan zo jong. Ivermectine is gewoon een antiwormenmiddel, doet niets tegen virussen. Als Trump het al niet gebruikt dan denk ik dat er echt helemaal geen muziek in zit
  Het middel waar dit mee wordt gelinkt is echt volledig anders. Alsjeblieft kijk verder dan je neus lang is en niet aleen tot facebook en twitter.

  • Dat is het hem net Trump heefd wel medicijnen gebruikt tegen covid en met succes en nu zit hij zelfs ook het vaccin te promoten begrijpen wie begrijpen kan??

 7. t’is erg dat ik het moet zeggen maar je zou al beginnen hopen dat poetain hier binnen valt en de lang geleden aangekondigde “grote kuis “houd , niet alleen bij onze allochtone kriminelen en andere parasieten maar ook bbij die wereldvreemde overbetaalde lamzakken in brussel die gewoon tegen het volk ingaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in