De draconische maatregelen in Australië hebben regelrecht naar een ramp geleid. De situatie in de ziekenhuizen in de Australische deelstaat Victoria is buitengewoon ernstig. Er heerst chaos. De ziekenhuizen zijn overvol en de ambulances staan in de rij.

Afgelopen vrijdag meldde de ambulancedienst in Victoria alarmfase rood: ambulances moesten zo vaak uitrukken dat er niet onmiddellijk een ambulance beschikbaar was voor 70 patiënten, bericht Tkp.at.

“Dit is een ernstig probleem. Het is nog niet eens winter,” klaagde Mark Putland, hoofd van de spoeddiensten van het Royal Melbourne Hospital.

Hij zei dat de mensen gemiddeld negen tot tien uur moeten wachten voor ze op de spoedeisende hulp aan de beurt zijn. Sommige patiënten moeten meer dan 20 uur wachten omdat er niet genoeg bedden beschikbaar zijn.

De problemen blijven niet beperkt tot Melbourne. Ambulances zijn ook niet beschikbaar in de steden Shepparton en Bendigo. Het probleem is dat de ambulances de patiënten in de overvolle spoedeisende hulpposten niet kunnen afvoeren. Zij worden gedwongen op de brancard van de ziekenwagen te liggen, omdat er eenvoudig geen bedden beschikbaar zijn.

In het afgelopen jaar is het aantal patiënten dat op brancards moet wachten verviervoudigd. “Schokkend,” zei een paramedicus die anoniem wenst te blijven. Daaronder zijn mensen die een beroerte of hartaanval hebben gehad en onmiddellijk behandeld moeten worden door een cardioloog.

  Kinder-oversterfte in het Verenigd Koninkrijk na invoering van Covid vaccinatie, LinkedIn censureert daarop de psychiater erover

De verslaggeefster van de Today Show, Christine Ahern, zei ook dat vrouwen op de eerste hulp bevallen omdat er een “chronisch tekort aan vroedvrouwen” is. Zij beschreef dit als een “gezondheidscrisis”.

Een woordvoerder van de autoriteiten zei te verwachten dat de druk op de ziekenhuizen deze winter verder zal toenemen.

De vaccinatieramp

Waarom zijn de mensen in Australië zo ziek? Zou het veilige en doeltreffende vaccin niet voorkomen dat de ziekenhuizen overvol raken? Deze grafieken geven het antwoord:

Ten eerste de vaccinatiecampagne. Ongeveer 87% van de totale bevolking is gevaccineerd, en van degenen die gevaccineerd zijn, is 95% voor het grootste deel met 3 doses gevaccineerd – maar volgens de Oostenrijkse definitie is dat slechts “basisimmunisatie”. De vaccinatiecampagne is in Australië pas rond 1 april 2021 begonnen, wat blijkbaar aanvankelijk weinig effect had op het aantal “bevestigde gevallen”.

Maar toen kwam de booster:

In december, de Australische zomer, was ongeveer 75% van de bevolking tweemaal gevaccineerd en nu begon de boostercampagne. En dit heeft uiteraard een enorme invloed gehad op de sterke stijging van het aantal bevestigde gevallen:

Pas nu was er een echte explosie in het aantal gevallen. Maar uit de analyse van de geheime Pfizer-gegevens weten wij dat vaccinatie vooral één ding oplevert: COVID.

Ook zijn de aantallen sterfgevallen door en met Covid, omhoog geschoten met het begin van de boostervaccinatie.

Net als Portugal en andere landen met een hoog percentage mensen dat met 2 en vooral 3 doses gevaccineerd is, laat Australië zien dat hoe meer er gevaccineerd wordt, hoe meer infecties, ziekten en sterfgevallen. De correlaties worden steeds duidelijker. Een volkomen gezonde, maar ongevaccineerde Novak Djokovic mocht echter niet meespelen in de Australian Open, maar werd het land uitgezet.

  Rabbijn biedt religieuze vaccinatie-uitzonderingen aan voor alle geloofsovertuigingen om experimentele COVID-19 vaccinaties te vermijden

Het feit dat ZeroCovid alleen de economie vernietigt, de gezondheid schaadt en geen enkele bijdrage kan leveren aan de bestrijding van infecties van de luchtwegen, is dus eindelijk opgehelderd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het valt niet meer te verbergen: Vaccinschade op primetime in AustraliëVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe status van de globalistische agenda is geëscaleerd van “verward” naar “chaotisch”
Volgend artikelOekraïne: Nederlander Ronald Vogelaar samen met drie andere buitenlandse huurlingen omgebracht door Russisch leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Gossie…en Bill Gates maar giechelen. Ze zijn dus goed verkloot in het Aussie land. Ardern zal heel trots zijn, die smerige ambitieuze kenau. En de schapen wijzen nog steeds naar de vaxvrijen. Haha.

 2. De bevolking laat zich niks vertellen door deze cijfers. Tegen de herfst zijn we allemaal weer de sjaak. In Duitsland is er een #ich habe mitgemacht waar de ene zeer onverbloemd zijn beklag doet en de andere meer zakelijk de standpunten van diverse partijen en privé personen herhaald zodat hun standpunt vooral niet wordt vergeten en mooi in eek centraal archief landt. Leuk te lezen dat de dwingelanten van vroeger zich nu als “opgejaagd” voelen….terwijl ze kort voordien het geweldig vonden als hun standpunten (tegen niet gevaccineerden en voor een vaccinatie verplichting etc) werd gedeeld op het internet en sociale media.

 3. In het februarinummer in 1997 van het Amerikaanse maandblad ‘George’ over politiek en cultuur doet Bill – Rockefeller – Gates III de opmerkelijke voorspelling, dat in het voorjaar van 2020, om precies te zijn 11.03.2020, de wereld zal worden getroffen door een virus dat het heeft voorzien op de luchtwegen:
  https://archive.org/details/george-magazine-february-1997-survival-guide-to-the-future-bill-gates-interview/page/n1/mode/2up
  Vanaf de verschijning in september 1995 tot zijn dood op 16.07.1999 was John F. Kennedy jr. (1960) de uitgever. Of JFK jr. daadwerkelijk is overleden is allesbehalve zeker.

 4. @Rommel check dit:

  Deze beste man (Mike heet hij, is leraar en woont in China); vlogged over zijn ervaringen rondom de strenge zero “covid” (= zero vrijheid..) beleid – maatregelen.
  Nu blijkt dat ie afgevoerd werd met zin kindje en vrouw.. waarom?

  Positief getest voor covid …natuurlijk.

  Enfin, hij legt alles vast op video, zit al maanden in een lockdown in ShangHai en nu bleek dat ze prompt de papieren van zijn vrouw kwijt waren dus moest die nog extra verblijven in het “quarantaine gebouw”.

  Hoe dan ook het stroomt daar VOL van mensen en wanneer ze terugkomen bij thuis komst… wat denk je dat ze aantreffen??

  >>>> EEN SENSOR GEMONTEERD AAN HUN HUIS<<<>> inmiddels 21 mei jl., <<< laat Mike ons zien dat ze ge-evacueert worden naar een quarantaine centra. De manier waarop het verloopt is diep diep wanhopig… ze worden niet opgehaald.. dan ineens moeten ze klaar staan.. dan komt er niemand opdragen… de stress en onzekerheid is immens..; https://www.youtube.com/watch?v=iK0vGIMUKGU.

  In deze video; 19 mei jl. laat Mike ons zien dat hij en zijn kindje en zijn vrouw zijn aangekomen in een mega grote zaal… na ruim 2 uur gereden te hebben in een BUS WAARMEE ZE PROMPT WERDEN OPGEHAALD, komen ze aan…. en hij doet verslag van wat daar gaande is en hoe de omstandigheden (bizar vreselijk) zijn… waar hij met zijn kindje en vrouw "moet" vertoeven..

  ("moet" want ze moeten er in mee gaan… anders???… lijkt me geen prettig alternatief zeg maar.. gezien de mensen ook gedreigd hebben dat het kindje zijn moeder niet ,meer zou gaan zien als hij niet wilde testen….)

  De titel? "Our life at a Shanghai covid quarantine center" ;https://www.youtube.com/watch?v=6hhgCQFC_3g.

  En dit, 4 juni jl. is nu zijn meest recente vlog (GISTEREN geplaatst), waarin hij vertelt wat er gebeurde toen hij dacht het quarantaine centrum te mogen verlaten…

  (in dat centrum weden ze ook nog eens onverwachts verhuisd met alle spullen die ze hadden, konden ze WEER inpakken en naar een nóg slechtere omgeving in het centrum vertoeven…)

  en dat hij bij thuiskomst dus een SENSOR op zijn deur gemonteerd heeft ontdekt….. 🙁 😐 ….: https://www.youtube.com/watch?v=wWUY7HFjXv0.

  Zoals je in zijn gehele VLOG overzicht ziet; gaan zijn laatste 3 maanden voornamelijk over de (never ending) Lock Down;

  https://www.youtube.com/c/maikelaoshi/videos.

  🙁 🙁 mensen…. … .. . . . .. . dit is letterlijk mens onterend……. mensenrechten schending !! ja ook vooral dat zeker…. alarmen (en weet ik veel wat nog meer) monteren zonder dat je hiervan wist….ja…… precies dat dus….!

  Mensen die dit bericht lezen en van de oudere generatie zijn; BID voor alle mensen die hier nog een mooie wereld van moeten maken als u deze verlaten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in