Vaccinwedloop: haalt de waarheid over de aanzienlijke bijwerkingen van COVID-19 vaccins / gentherapieën als eerste de eindstreep, of moeten de doden en gewonden blijven toenemen tot het pure volume de weegschaal in de race doet doorslaan? schrijft Sciencefiles.org.

Het volgende citaat vindt u op de webpagina van Real Science.

“Het is beslist niet normaal dat zoveel voornamelijk jonge atleten een hartstilstand krijgen of sterven terwijl zij hun sport beoefenen, maar dit jaar gebeurt het wel. Veel van deze hartkwalen en sterfgevallen komen kort nadat zij een COVID-vaccin gekregen hebben. Hoewel het mogelijk is dat dit gebeurt bij mensen die geen COVID-vaccin gekregen hebben, wijzen de grote aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.”

De volgende afbeelding is te vinden op de webpagina van Real Science.

890 gevallen van atleten die tijdens het beoefenen van hun sport in elkaar zakten, waarvan er vervolgens 575 overleden, zijn te vinden op de pagina van Real Science. Dit alles is normaal, volgens degenen die verantwoordelijk zijn voor de steeds duidelijker wordende ellende, de gezondheidsautoriteiten. De 890 atleten bij wie de dood of instorting op het veld in verband kan worden gebracht met de COVID-19 vaccinatie/gentherapie, krijgen (1) een hartstilstand, (2) bloedstolsels en trombose, (3) beroertes, (4) hartritmestoornissen, (5) neuropathologieën, of ze sterven zomaar.

Sinds 1 januari 2021 wereldwijd 890 atleten tot nu toe.
Heel normaal – is het niet?

Nee, niet normaal. En het aantal van hen die de moed hebben om de abnormaliteit uit te spreken en te erkennen, dat groeit. De volgende video komt uit Australië, hij werd daar op “primetime” televisie uitgezonden.

  Voormalig Pfizer vice-president: "Vaccinatie is poging tot moord!" - Invaliditeit en sterftecijfers exploderen

Het gaat over de vervanging van Ollie Wines, een Australische profvoetballer d.w.z. een speler van hoog niveau die zijn geld verdient bij Port Adelaide. Wines wordt vervangen wegens hartproblemen. Inmiddels is gebleken dat hij geen myocarditis heeft, maar nog steeds een hartkwaal.

De reacties in de studio zijn interessant: dergelijke gevallen komen steeds vaker voor, zegt de gespreksleider, en legt een verband in de tijd met boosterprikken, d.w.z. derde en vierde COVID-19 vaccinaties / gentherapieën. Een panellid die net Bell’s Palsy heeft gehad, en verlamming van één kant van zijn gezicht als gevolg van zijn COVID-19 vaccinatie / gentherapie, vertelt ons dat een dokter hem vertelde dat er in het ziekenhuis van Adelaide een afdeling vol was met mensen met hartproblemen als gevolg van COVID-19 vaccinaties / gentherapieën. De gevallen van hartproblemen en Bell’s Palsy waren door het dak…

De waarheid over COVID-19 vaccins / gentherapieën, komt steeds duidelijker aan het licht. De schade na vaccinatie zal het voordeel van vaccinatie doen verbleken. U hoeft geen helderziende te zijn om dit te voorspellen, vooral omdat… maar kijkt u zelf maar:

U ziet een vergelijking vannovember 2021. De laatste kolom geeft de periode aan waarin voor een bepaald vaccin bijwerkingen werden gemeld aan VigiAccess, de databank van de WHO; de voorlaatste kolom geeft het aantal gemelde bijwerkingen aan. COVID-19 vaccins / gentherapieën zijn nu al verantwoordelijk voor meer meldingen in de databank dan alle andere vaccins samen. En deze gegevens zijn tot november. Intussen telt de database van de WHO 3.600.044 meldingen van bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie / gentherapie.

Wie vertelt het de vaccinzeloten?

  Meest VERRASSENDE 9 manieren waarop mensen sterven tijdens de pandemie behalve door Covid

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTerreur tegen gevangengenomen oppositieleider Medvedtsjoek – Zelensky regime wil hem martelen om bekentenissen te krijgen
Volgend artikelDe beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Er zullen altijd in deze situatie meer doden en gewonden vallen dan elk weldenkend mens voor aanvaardbaar houdt, maar waarschijnlijk veel minder dan door de bedrijvers van het kwaad bedoeld. Laten we niet vergeten dat echte epidemieën de wereldbevolking in het verleden soms hebben gehalveerd of erger. Altijd blijkt de natuur toch weer sterker dan de schurken die ons dit proberen aan te doen. Echte schurken zijn namelijk stom genoeg om dingen zo haastig te doen dat ze wel fouten moeten maken.

  2. Het zou zomaar een Monty Pyton aflevering kunnen worden.
    Is het nu nog niet duidelijk mensen wat er hier gebeurd?
    Er kan hier maar 1 iets tegen gedaan worden en diep van binnen
    weten we het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in