De Verenigde Staten overspoelen Oekraïne met zoveel wapens, dat Rusland heeft aangekondigd dat het zijn “speciale operatie” in Oekraïne op een mondiale manier moet aanpakken. In plaats van alleen het globalistische probleem in dat land aan te pakken, beseft Rusland nu dat de hele NAVO zijn vijand is. De as van het kwaad is veel groter dan alleen de marionettenregering van Oekraïne, is een eenvoudige manier om het te zeggen, schrijft Etanh.

“Ik heb wat onaangenaam nieuws. Ook al zijn wij methodisch bezig met het vernietigen van de wapens die [aan Oekraïne] geleverd worden, de hoeveelheden waarin de Verenigde Staten ze sturen, dwingen ons tot een aantal globale conclusies. Misschien is het tijd om te erkennen dat er misschien een einde is gekomen aan de speciale operatie van Rusland in Oekraïne, in die zin dat er een echte oorlog is begonnen: Wereldoorlog III. Wij zijn gedwongen de demilitarisering uit te voeren, niet alleen van Oekraïne, maar van het hele NAVO-bondgenootschap,” zei Olga Skabeeva in het Russische staatstelevisieprogramma 60 Minutes.

Dit zijn grote woorden, maar wel woorden die al geruime tijd op de muur geschreven stonden. Velen konden zien dat dit in de richting van de Derde Wereldoorlog ging, toen de NAVO besloot om Rusland in de tang te nemen voor de aanpak van haar probleem in Oekraïne. Zowel de Verenigde Staten als Polen, samen met andere NAVO-landen zoals Duitsland, hebben wapens en ander materieel naar Oekraïne gesluisd als onderdeel van een verenigd front tegen Rusland. Dit laat Rusland heel weinig andere keus dan tegen het hele ratjetoe terug te vechten.

  Ze logen over Afghanistan. Ze logen over Irak. En ze liegen over Oekraïne

“Wij moeten ons inderdaad de woorden van Vladimir Vladimirovitsj Poetin herinneren, die gezegd heeft dat iedereen die zich met de speciale militaire operatie probeert te bemoeien, een zware prijs zal betalen,” voegde Vladimir Avatkov van de Russische Diplomatieke Academie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken eraan toe.

“Wij vergeten deze woorden van Vladimir Vladimirovitsj Poetin nooit, maar een groot aantal mensen staat nu al in de rij, en probeert zich te mengen in de speciale operatie van Rusland op het grondgebied van Oekraïne,” onderbrak Skabeeva. “Het blijkt dat we moeten handelen – maar we moeten nog uitzoeken hoe we kunnen handelen zonder een nucleaire aanval uit te voeren.”

Rusland waarschuwt Polen: Bemoei u met uw eigen zaken of uw “huidige grenzen zullen waardeloos zijn”

Tijdens het gesprek woog het Russische parlementslid Oleg Matveychev mee dat als Polen “een interventie begint … zijn huidige grenzen waardeloos zullen zijn,” waarop Skabeeva toevoegde dat het niet alleen Polen is dat zich moet terugtrekken en zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. “Ik had het niet alleen over Polen, maar vooral over Groot-Brittannië en de Verenigde Staten,” zei Skabeeva, eraan toevoegend dat “ze allemaal in de rij staan.” “U hoeft zich niet te haasten,” merkte Avatkov op. “Er is een rij. Alles op zijn tijd!”

Polen is gewoon de eerste in de rij, volgens Rusland, omdat het in beweging zou zijn om gebieden in het westen van Oekraïne in te nemen. De Russische regering beweert ook dat Polen “actief werkt aan het uiteenrijten van Oekraïne.” Op de Russische staatstelevisie verwijzen presentatoren en geleerden regelmatig naar Oekraïne als “het grondgebied dat vroeger bekend stond als Oekraïne.” Zij bespreken ook zaken die te maken hebben met de “denazificatie” van het land, wat een van de doelen van Rusland met de operatie is.

  Waarom Bakhmut valt

“Voor ons is de speciale militaire operatie slechts de eerste daad, een inleiding. De oorlog die nu aan de gang is … het is niet alleen een economische oorlog en een informatieoorlog, deze oorlog gaat over ons geloof. Het gaat om ons recht, als volk, om geloof te hebben in wat wij willen geloven, om lief te hebben wie wij willen liefhebben, en om te leven zoals onze voorouders dat gewild zouden hebben, op ons land en volgens ons geboorterecht,” zei voorzitter van de Staatsdoema-commissie voor Defensie Andrej Kartapolov in een interview op zondagavond met Vladimir Solovjov.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: Nederlander Ronald Vogelaar samen met drie andere buitenlandse huurlingen omgebracht door Russisch leger
Volgend artikelNieuwe studie legt verband tussen vaccins en 25 procent toename van hartstilstand bij jongvolwassenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Inderdaad. Maar hij reageert lanszaam. Te langszaam; hij verliest momentum.

   Toen het westen begon met sancties, had ik in zijn plaats accuut de olie en gaskraan helemaal dichtgedraaid.
   Dat had een chaos veroorzaakt, en de sancties waren afgeschaft.

   Toen USA zei voor 40 milliard te sturen; had ik hem gewaarschuwd dat ik zijn basis in MO zou vernietigen.
   En ik zou dat ook doen.

   Toen die wapens aankwamen, had ik de snuivende Zelensky voor de keus gesteld: overgave, of een paar kerncentrales opblazen. Had ik ook gedaan dan.
   Werkte dat niet, dan de rest.
   Werkt dat ook niet, een taktische atoombommetje op Kiev.

   Waarom Russische levens riskeren?

 1. “Rusland schakelt over van een “speciale operatie” in Oekraïne op het richten van de hele NAVO in een ingrijpende “demilitarisering”

  Kon men reeds voorstellen dat dit gaat gebeuren, de Russen staan nu met hun ruggen tegen de muur, met hun fluwelenhandschoenen aanpak van denazificatie en demilitarisatie, hadden naar mijn idee gelijk precisierakketen op de besluitvormingscentra in Kiev plat moet gooien inclusief de kleine zionistische jood die naar de pijpen van Biden danst, nu de hele NATO worden aan gepakt zonder kernwapens ik vraag mij af hoe hij dit wil gaan flikken.

  • Dat hoeft wie weet niet zo moeilijk te zijn. Ik meen dat Lenin ooit gezegd heeft: “als je een beschaving wil vernietigen dan moet je beginnen met het uithollen van haar valuta”. Een gedeelte daarvan heeft het Westen zelf al gedaan door vanaf 2008 geld te gaan drukken als een idioot. Rusland zou nog het laatste zetje kunnen geven door alles wat ze levert enkel te willen afrekenen in goud. Ik denk dat met alle interne problemen (vooral het verscheuren van de inheemse samenlevingen t.b.v. het globalisme) die onze politici in het Westen hebben gebracht de val van de Dollar en Euro inderdaad de manier kunnen zijn om het Westen helemaal te vernietigen.

 2. Dat lag in lijn der verwachting, ik denk dat de NATO landen eens een lesje nodig hebben.
  Helaas, dat we in zo´n zieke wereld leven.

  • Via de Nato–die zo corrupt is als de pest–voeren wij nutteloze ongerechte oorlogen uit voor USA; welke nu geleid wordt door een demente pedofiel.

 3. Toen de Amerikanen zo welwillend waren de Oekraïners te helpen de Moskva te kelderen hadden de Russen direct terug moeten slaan en een vliegdekschip te grazen moeten nemen.
  Dat had wellicht indruk gemaakt en misschien zou dat in Amerika eens mensen wakker geschut hebben.
  Amerika is militair allang niet meer superieur en moet eens flink voelen hoe het is om slaag te krijgen.
  Heel jammer dat je het zo moet stellen en dat er zoveel mensen de dupe worden van zo weinigen.

  • @Thom, sinds de Amerikaanse onafhankelijkheid op 04.07.1776 is het land slechts 18 jaar niet bij een gewapend conflct waar ook ter wereld betrokken geweest. Allerlei secret societies (.a. de vrijmetselaars) zijn hier verantwoordelijk voor. President J. F. Kennedy (1917 – 1963) heeft diverse keren tijdens speeches hier aan gerefereerd.
   1776 is ook het jaar dat de illuminati door de jezuïet & vrijmetselaar Adam Weishaupt (1748 – 1830) op 01.05 is opgericht.

  • Idd. En zoals Lenin stelde: de enige echte veranderig komt uit de loopvan een geweer”

   Mogen ook precisie raketjes zijn op de ambassades van USA in het MO of militaire vestigingen aldaar.

 4. Wat de NAVO en Amerika nu zelf hebben gedaan door massaal wapens sturen naar Oekraïne, hebben zij zich zelf behoorlijk ontwapend. Daar Rusland pas met 10% van zijn leger in Oekraïne is. Kunnen we nog veel verwachten van Rusland als de EU/NAVO aangepakt wordt. Als de NAVO en/of Amerika naar zijn kernwapens grijpt, zullen zij letterlijk weggevaagd worden door Rusland. Maar ook China, Indië en Iran zijn de globalisten meer dan zat. Zo staan de kaarten er nu voor. Dat weten ook de globalisten die achter de schermen aan de touwtjes trekt. Het wordt buigen of barsten.

  • Tot dusver zijn de Russen veel te netjes geweest.
   De tijd werkt wel in hun voordeel.
   Steeds meer mensen hebben die vieze globalisten door.
   Dus als ze echt hard gaan optreden dan zijn daar steeds meer sympathisanten voor.

 5. De politicis van de WEF na de vergadering van de WEF versturen zij meer militaire en raketten aan Oekraïne voor een corrupt land en risqueren onze veiligheid. Het is een club van hypocrieten. Het is tijd dat Russia een grote klap aan de Amerikanen geven.

 6. Zoals ik al zeg Gaan de Russen nu te keer als een beer een ieder krijgt een beurt Brussel Davos Den Haag dan is hun pret snel afgelopen met die illegale zwendel zooi nazi Klaasje Scwab en Nazi Ursula von der Lijken Maar zoals ik gezegd heb Hou de blauwe lucht in de gaten der kan zo maar iets uit de lucht komen vallen bij dat WEF

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in