Hebt u zich afgevraagd waarom sommige mensen zich prima lijken te voelen na de COVID-prik, terwijl anderen dood neervallen of slopende verwondingen oplopen?

Wel, er is bewijs opgedoken dat niet bij iedereen die zijn mouw oprolde voor een Covid-prik, hetzelfde in zijn arm werd gepompt, schrijft Thepeoplesvoice.

Jonge en gezonde atleten in de bloei van hun carrière vallen nog steeds als vliegen neer: LeBron James’ volledig gevaccineerde zoon Bronny kreeg op de jonge leeftijd van 18 jaar een hartaanval, Linda Caicedo, tienervoetbalster van het wereldkampioenschap voetbal, zakte tijdens de training in elkaar en hield haar hart vast, en Shaka Hislop, een legende uit de Premier League die voorstander was van de vaccinatie, stortte live tijdens een uitzending plotseling in.

Elke dag groeit de lijst van jonge en gezonde atleten met hartaanvallen en beroertes. Ondanks wat de mainstream media u willen wijsmaken, is dit niet normaal. Dus wat is er aan de hand?

De globalistische elite verbergt haar plannen om de wereld te ontvolken niet langer. Dit is een meervoudige aanval en we zien nu hoe die er in real time uitziet.

Een voormalig onderzoeks- en ontwikkelingsmanager van Big Pharma is naar voren gekomen en heeft toegegeven dat haar onderzoek heeft onthuld dat de industrie opzettelijk sommige batches in snel dodelijke partijen heeft veranderd, bedoeld om belangrijke bevolkingsgroepen te ontvolken die de globalistische elite weg wil hebben.

Volgens Sasha Latypova, een gepensioneerd farmaceutisch R&D-manager, hebben Covid-vaccins een enorm variabel aantal bijwerkingen omdat Big Pharma opzettelijk slechte partijen heeft gemaakt die naar bepaalde delen van Amerika en de wereld zijn gestuurd om bepaalde soorten mensen te vergiftigen.

  Discriminerende houding van de gevaccineerden tegenover ongevaccineerden

Als u dacht dat de Great Replacement niets meer was dan een samenzweringstheorie, kunt u misschien beter nog eens nadenken.

Shasha Latypova heeft goed werk verricht door sterfgevallen, verwondingen en ziekten te verzamelen en te vergelijken met de batchcodes van de Covid-19 vaccins. En de gegevens onthullen enkele zeer verontrustende waarheden over op wie de globalistische elite zich richtte met de slechte partijen.

Big Pharma en het CDC richtten zich met opzet op mensen in conservatieve rode (Republikeinse) staten met snelwerkende dodelijke partijen Covid-19 vaccins, volgens gegevens van het CDC die de ergste vermoedens van veel mensen over de depopulatie-agenda in het hart van de Amerikaanse regering bevestigen.

Uitgelekte privédocumenten van het CDC onthullen een lijst met vervaldata van vaccinbatches, en alleen bepaalde partijen staan erin. Verontrustend genoeg zijn de CDC-batches met vervaldatums precies dezelfde partijen die zeer giftig bleken te zijn in de database How Bad Is My Batch? van Craig Paardekooper.

Deze manier van verspreiden geeft de overheid de mogelijkheid om dodelijke partijen naar specifieke bevolkingsgroepen te sturen, zoals rode staten. Een analyse van het aantal Amerikanen dat per 100.000 gevaccineerden in 50 staten sterft, laat ons zien dat de overweldigende meerderheid van vaccinatiedoden in rode staten valt.

The Exposé publiceerde een verslag over gegevens die gevonden zijn in VAERS van de Amerikaanse overheid – het Vaccine Adverse Event Reporting System, waaruit blijkt dat 100% van de Covid-19 sterfgevallen door vaccins veroorzaakt werden door slechts 5% van de partijen. Deze partijen kunnen worden geïdentificeerd. En deze partijen waren niet gelijkmatig verdeeld.

  COVID-prikken ontketenen 12-sigma massa sterfgevallen

De acht Amerikaanse staten met de hoogste vaccinsterfte per vaccinatie – Kentucky, Arkansas, Wyoming, Tennessee, West Virginia, Montana, Alaska en North Dakota – zijn allemaal rode staten. 19 van de top 24 op de lijst zijn allemaal rode staten. En de staat met de laagste vaccinsterfte door de dodelijke vaccinbatches? U raadt het al, Californië (Democraten).

De cijfers laten zien dat Kentucky een 1.900% slechter percentage vaccinsterfgevallen heeft dan Californië, wat suggereert dat de rode staat 20 keer de hoeveelheid dodelijke partijen vaccin heeft ontvangen dan Californië.

De auteur wijst erop dat deze dodelijke partijen vaccin beter omschreven zouden kunnen worden als “rapid kill lots” en “slow kill lots”, omdat we nu meer bewijs zien dat ze ook na verloop van tijd dodelijk zijn. En rode staten waren het doelwit van “rapid kill lots”.

Volgens Robert F. Kennedy waren het niet alleen de mRNA-prikken die ontworpen waren om bepaalde etnische groepen aan te vallen.

Kennedy Jr. vertelde een publiek tijdens een vraag-en-antwoordgesprek in New York deze week dat de Covid-bug zelf een genetisch gemanipuleerd biowapen was dat mogelijk “etnisch gericht” was om Asjkenazische Joden en Chinezen te sparen… terwijl het gericht was op zwarte mensen en blanken, de grootste etnische groepen in de Verenigde Staten.

Iedereen die zich afvraagt of de globalistische elite en het CDC opzettelijk mensen in rode staten als doelwit zouden nemen met dodelijke vaccinatiebatches, zou zich op de hoogte moeten stellen van Dr. Carol Baker, een topambtenaar bij het CDC.

Er zijn beelden opgedoken van Dr. Baker die zegt dat de elites “alle blanken in de Verenigde Staten moeten afschaffen” en vervangen door immigranten om het aantal mensen dat vaccins weigert te verminderen.

  "Descriminaliseer seks met dieren": Zoofielen Pride marcheerders eisen dat LGBTQI+ beweging een Z toevoegt

Baker werd in 2009 door Obama’s Minister van Volksgezondheid en Human Services, Kathleen Sebelius, benoemd tot voorzitter van het Advisory Committee on Immunization van het CDC.

De arts uit Houston werd ook geëerd met de 2019 Albert B. Sabin Gold Medal van het Sabin Vaccine Institute tijdens een ceremonie in Washington D.C. die “deels gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates Foundation en Pfizer.”

Is iemand echt verbaasd dat een CDC-functionaris die banden heeft met Bill Gates, openlijk voorstelt om Amerika te ontvolken van blanken die niet meewerken aan de vaccinagenda van de elite?

Dit is dezelfde Bill Gates die van plan is om mRNA-vaccins in boerderijdieren te pompen die bestemd zijn voor het bord. Volgens Gates zal dit de ongevaccineerden “dwingen” een injectie te nemen en het probleem van de “vaccinatie weigerachtigheid” oplossen.

Nu de globalistische elite het steeds moeilijker vindt om de mensheid te overtuigen om zich te onderwerpen aan Covid prikken en eindeloze boosters, moeten ze sluwe nieuwe manieren vinden om hun dodelijke prikken aan ons op te dringen.

Kijk:

Bonus:

Robert Malone geeft toe dat er biologische wapens worden ontwikkeld voor bepaalde bevolkingsgroepen


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 Vaccin geïnduceerde psychose – 13 gevallen van na-vaccin-psychose, manie en zelfmoordpogingen die u zullen schokkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIDEO: Oekraïense troepen geven zich massaal over; WITTE VLAGGEN op Tanks
Volgend artikelBreaking: Rusland dreigt met nucleaire vergelding tegen Oekraïne na droneaanvallen op groot stadscentrum in Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Er is geen enkele vaccinatie veilig, uiteindelijk zit er in alles grafeen. Denk je dat ze gek zijn. Dit was een small window of opportunity.

  A window of opportunity is a short, often fleeting period during which a rare and desired action can be taken. Once the window closes, the opportunity may never come again.

  • Sterker nog, in ELKE injectie zit grafeenoxide, ook in verdovingsspuiten bij de tandarts en in ‘onschuldige’ spuiten zoals tegen tetanus en DKTP. Zoek het maar op.

 2. Covid-19 vaccin. 2 leugens in een woord. Covid-19 zou een ziekte zijn als gevolg van Sars-Covid-2, terwijl dit fakepathogeen aantoonbaar niet bestaat. De ‘vaccins’ zijn gifinjecties.

 3. Dit geloof ik niet ! Dat het experiment inderdaad werd verdergezet gedurende de vaccinatiecampagne en dat sommige loten ‘giftiger’ waren dan andere, daar ben ik ook zeker van, maar doelbewust bepaalde groepen ‘vermoorden’?! Neen, dat maak je mij niet wijs , een dergelijke misdaad zou vroeg of laat uitkomen met alle gevolgen van dien voor de betrokkenen. Dus nogmaals : bullshit !

  • Het is misschien wat ver gezocht. Maar Kennedy probeert een bepaalde realiteit aan te tonen, binnen de taboes van de huidige generatie. Hij moet als een van de Kennedy’s, die het racisme af wilden schaffen, over wie ik om die reden trouwens van negers in Nederland de grootste minachting hoorde uitspreken) en een democraat tenminste de zwarten en blanken op een lijn stellen.

  • Het dilemma van racisme lossen ze nooit zomaar op. Dus om als Amerikanen aan de top te blijven moeten ze de rest omlaag halen en laten verliezen, hier manipuleren ze steeds mee, en het exporteren door zand (zwarten) in de machine hier.

   • Dat zand in de machine ???
    bedoel je daar iets racistisch mee.
    De democraten zijn inderdaad NIET de anti-racisten geweest, het waren de Republikeinen die de slavernij hebben afgeschaft !
    Spijts wat zowat alle linksen hier in Europa denken.
    WAT bedoel je eigenlijk precies met ZAND IN DE MACHINE.

    Alvast 1 klein dingetje (met grote gevolgen evenwel) :
    In de “blanke” wereld vinden 80 tot 90 % van de “schapen” het vaccin, van een “noodzakelijk kwaad” tot een “Hemelse redding” dus ze staan in de rij voor de ZELFMOORDPRIK, velen hebben zelfs door dat er iets niet klopt en zien voor hun ogen soms letterlijk iemand in elkaar zakken en/of sterven ; en blijven dus in de rij staan wachten op hun beurt.

    In Afrika de “zwarte” wereld (zand volgens jou in de blanke machine) is 5 tot 10 % van de bevolking gevaxed, daarbij in acht genomen dat zo’n 50 % hiervan wel een Prik-papier in handen heeft maar nooit daadwerkelijk iets heeft laten inspuiten.
    Ik leg je hier dus uit dat ze in samenspraak met hun dokter in deze hele stinkende zaak geen vertrouwen hadden, en dit dus van in den beginne !

    Wie is hier ZAND en in ELKE MACHINE.

    Wat jij eigenlijk stelt is dat de BLANKE HET ZAND IN DE MACHINE is maar dan voor de gehele wereld.

    Ik zou een dergelijk enge en eigenlijk racistische interpretatie van wat ons hier wereldwijd overkomt nooit maken.

    HOUD HET IN GODSNAAM MENSELIJK !?

    MAAR ! over intelligentie gesproken
    Voorwaar, die 80 tot 90% “blanke gespotenen” van jou zijn geweldig en veel slimmer dan heel Afrika !!!!
    Begrijp je nu de contradictie in wat jij zegt ?

    • Ik observeer. Covid-19 en de fixatie op vaccins zijn enkel de vorm die de illusie heeft aangenomen, stoere man.
     De Afrikanen hebben enkel een keertje het voordeel dat ze minder georganiseerd zijn.
     Daarmee ben je nog geen held.

    • Maar er bestaat een soort romantiek van de bohemien te zijn onder de saaie medici die toch een beetje avontuur willen en gelijk een beetje Albert Schweitzer willen zijn. Deze mensen richtten daarom ook ooit SHARE op. Want zo is dat gegaan.

    • Dat dit enkel om racisme zou draaien was duidelijk. Ergere kleinzieliger discriminatie heeft nog nooit bestaan. Terwijl de paranoïde vrouwen maatregelen nemen tegen de entiteiten die in hun onderbroek komen, ‘let vooral op billen en borsten’. I AM. Racisme bestaat alleen door wie het duiden. Ik heb zonder status iedereen de mogelijkheid gegeven te zijn wie ze zijn, en het was kanker. Dat is wat ik bedoel met cognitieve status. Ik heb mijn hele leven zonder aanleiding onder dreigementen gestaan door dit soort kliek. Terwijl ze me uit spirituele ambitie steeds meer (meest) dode zwarte baby’s voor mijn voeten legden, al mondialiserend.

    • Dat krijg je ervan als seks en voortplanting volledig zijn gescheiden.
     Ze zijn moeder voor de ontheemden, zonder er iets voor te hoeven doen.

  • Ja, en deze manipulatie is ook aanwezig in ‘Covid-19’. De draaiende bewegingen komen dicht in de buurt van eigen ziel terug.

  • Ze zullen de zwarten tegemoet moeten komen in hun illusie. Maar dan, als de competitie weer teruggebracht is tot trauma’s als brood op de plank of kinderen enz., gaan ze misschien nog eens denken over de toekomst. In de tussentijd is voor de blanken reïncarnatie in zwarten tegen de stroom inzwemmen, hoewel dit onder de tweede groep een paar intelligente mensen heeft voortgebracht.

  • Patrick,
   De rassen er steeds bij halen, vaccins en beweren dat de blanken die dit weigeren misschien wel vermoord zullen worden, zijn alleen de blanken die ze soms weigeren dan, wat doen ze dan met de niet blanken die ze weigeren, met jouw gekozen woorden eens, wat een kul, geloof er geen reet van net als jij!

 4. En hoe zit het dan in België en Nederland? Hier hebben we ook oversterfte maar zeker niet in die mate van Engeland of Duitsland. Hebben ze hier ‘lange termijn’ batches uitgedeeld?
  Nu kan het natuurlijk wel zijn dat hier nogal wat verdoezelt wordt, maar als ik de overlijdensberichten volg zie ik geen overmatige gevallen, tenminste niet veel meer dan een pittig griepseizoen. (in mijn leeftijdsgroep).

  • Misschien inderdaad ander batches.
   Kankers X 4
   En zeer veel turbo-kankers
   Die oversterfte komt er dus snel aan helaas !

  • Sinds +- 1 jaar is er een loods ingericht met op de roldeur ” overledenenzorg ” op een bedrijventerrein in Best .
   Ook 1 in Helmond .
   Waarom , denk je ?

   • Werkelijk? Bij dit soort maatregelen zou je verwachten bij een langdurige oversterfte met een factor 2 ofzo. De oversterfte is langdurig maar het gaat dikwijls om 10 a 20% meer sterfte dan verwacht.

   • Gebruikte de GGD de loods al eerder met de slogan: Kom hier prikken? Daarna mag je mag je stikken!
    Sorry, soms moet ik even uiten wat er bij me op komt. Beetje galgenhumor.
    Misschien komen deze loodsen al wel in meer plaatsen voor.
    Natuurlijk worden niet alle overlijdens gepubliceerd en zie je deze dus ook niet. Wat vroeger veel meer het geval was. De kosten van dergelijk advertenties liegen er ook niet om.

 5. Dit had ik vier jaar geleden al door. Toen begonnen ze met SARS-Cov 2 injecties voor mensen die normaal elk jaar de griepprik krijgen. Ik vertrouwde het niet en heb niet meer gereageerd op de oproepen van de Fuhrer.

 6. Ik begrijp al dat vaccineren niet.
  Hoe kan het nu toch ‘gezond’ zijn om chemische troep in je lichaam te injecteren!
  We hebben duizend-en-een regels om wat voor chemische troep (hoe onmeetbaar dan ook zoals pfas) dan ook uit het milieu te weren, en daarna staan de mensen in de rij om die chemische verontreinigingen buiten je immuun systeem om direct in te laten spuiten?!?!?
  Ik ben op leeftijd, maar redelijk gezond.
  Weet u hoe dat komt?
  Wel, ik mijd al die injecties met chemicaliën die buiten mijn immuun systeem om worden geïnjecteerd!
  Je moet toch wel ‘gek’ zijn om die rommel rechtstreeks in je lichaam te laten injecteren terwijl je lichaam elke dag zoveel moeite doet om die rommel’ buiten’ te houden.
  Ik zeg vaak gekscherend: wanneer onze lieve Heer had gewild dat we allerlei chemische troep buiten ons immuunsysteem om in ons lichaam wilde injecteren, dan had ie daarvoor wel een ventieltje in onze bovenarm aangebracht, toch?
  Ik kan echt niet over deze idioterie uit.
  Roken is slecht, drugs zijn slecht, maar injecties met chemische troep kennelijk niet.
  Ik vind echt dat er een wet moet komen die die mensen in de regering persoonlijk aansprakelijk stelt voor leed wat ze aanrichten.
  Nu kloten ze maar wat aan, ze zijn toch niet aansprakelijk en het betaald goed!
  Moet u eens proberen in uw werk ….

  • Goed verhaal van u idd. We willen geen chemische rotzooi in onze omgeving, maar in het lichaam vinden kennelijk veel mensen het geen enkel probleem. Heel raar en krom.

  • Mooi gezegd! We kennen de voedingssonde al, en opening in hand om lichaamsvreemde stoffen toe te dienen.
   Maar ik moest zo lachen over het ventieltje in de bovenarm. Misschien was dat ook al eens zichtbaar in een film? Ik ga dat benoemen in mijn omgeving waar men straks weer hard zal lopen om de volgende prik te halen.
   Soms komt er iets in iemands hoofd op, wordt soms uitgesproken en later blijkt het werkelijkheid te zijn geworden. En ook nog eens gelijktijdig op verschillende plaatsen. Bv de boekdrukkunst, de honderdste aap (allemaal fruit gaan wassen) of nu het basis inkomen. Waarmee we dus niet gelukkig (hoeven te) zijn.
   Fijne dag!

  • Jan…Leon Chaitow schreef een boek onder de titel Vaccinatie, en immunisatie. Gevaren, misvattingen, en alternatieven. Uitg. Anrkh- Hermes Nl vert. 1993 211 pag.
   Oorspronkelijk in het Engels: Vaccination and immunisation. Dangers, delusions and alternatives.
   1987/ Saffron Walden: Daniel
   Leon Chaitow was een Britse fysiotherapeut, acupuncturist, natuurarts, chiropractor onderzoeker met een praktijk in Londen. Woonde deels op Corfu/Griekenland. Zijn dochter zet zijn werk voort.

   Dit boek beschrijft dat er vanaf het begin van vaccinatie weerstand was en kritiek uit de medische wereld.
   Veel vaccins werden ingezet wanneer een epidemie al bijna voorbij was.
   Ziekten doven kennelijk vanzelf uit.
   Chaitow vermeldt veel internationale voorbeelden van onderzoek naar vaccins, het toepassen en het resultaat. Tamelijk lastig om te volgen voor leken. Veel info. Maar heel interessant.
   Een goed immuunsysteem is volgens deze therapeut uiteraard de beste bescherming.

   Polio verspreidde zich (in de VS eerder) nadat er (in EU na WO2) op grote schaal het zeer giftige (nu verboden) DDT werd toegepast in de landbouw maar ook als onkruidverdelger in woonwijken en tuinen.
   DDT werd met sproeivliegtuigen in de VS over landbouw gebieden verspreid om insecten te doden..
   Kleine kinderen waren gevoelig voor deze gifstoffen. En kregen verlamming verschijnselen.
   Was DDT de (mede) oorzaak van polio? Was het het polio virus? Zegt de andere partij…
   Bestaan virussen buiten ons lichaam?

   De kritische kijk op immunisatie van de afgelopen 120 jaar (of langer) lijkt weg gecensureerd uit het bewustzijn van de bevolking anno 2023. . En kennelijk is deze kennis ook verdwenen uit de medische opleidingen.

   Terwijl dit feit: door betere sociale voorzieningen ging de gezondheid met sprongen vooruit… algemeen bekend was ..door overlevering van oudere generaties. En degelijk medisch personeel.
   Ook de medische wereld wist…dat de betere gezondheid en de hogere gemiddelde leeftijd van de bevolking het gevolg waren van de verbeterde leef- en werkomstandigheden.
   Van de arbeiders, los arbeiders, lagere middenklassen en arm gemaakten.
   Nieuwe voorzieningen op alle gebied: toegang tot schoon water, goed sanitair, ruimere woningen met zonlicht, beter voedsel, toegankelijke medische zorg, ziekte kassen, hoger inkomen voor de lagere klassen, betere arbeidsomstandigheden, kortere werktijden, verbeterde hygiëne, scholing en voorlichting. Vakanties.
   Deze sociale verbeteringen zorgden voor de sterke verbetering van de volksgezondheid.
   Tussen 1890 en 1950. En later..
   Waarschijnlijk verantwoordelijk voor 80 a 90 procent van de vooruitgang.

   Vaccins kwamen veel later. Er werd her en der ge-experimenteert.
   Pas begin jaren vijftig werden kinderen gevaccineerd. Ik denk tegen pokken. En tegen polio.

   Wat ik merk, zijn doorsnee artsen opleidingen tegenwoordig nogal mechanisch. Omgeving, inkomen, werk en voeding etc maken amper deel uit van de opleiding (!).
   Ook worden studenten geneeskunde tijdens hun coschappen in een ziekenhuis anderhalf jaar lang onderbetaald, overvraagd en uitgeput tijdens lange werkweken van zestig uur met gebroken slaap tijdens teveel nachtdiensten. . Dat klinkt als sensore deprivatie. Slaap en rust onthouding. In het leger gebruikt om commando’s af te harden. Of om vijanden murw te krijgen.
   Vreemd dat artsen zo’n proces moeten ondergaan.
   Blijf gezond…en blijf vrij.

 7. De spuit is gemaakt om de bloedgroepen O en B te elimineren en bloedgroep A en AB te sparen. Daar was al in de jaren ’70 in Israël men al druk mee bezig om een injectie op een bepaalde bloedgroep te ontwikkelen, om die via een injectie bepaalde bevolkingsgroepen te kunnen doden, terwijl andere bloedgroepen daar immuun voor waren. Toen was het om de negers te kunnen reduceren in aantallen. Op bloedgroep B dus. Alleen pure blanken hebben bloedgroep O. Je hebt wel blanken met bloedgroep A, B of AB, maar deze zijn eigenlijk allemaal afstammelingen van de Aziaten (Bloedgroep A) of van de Negers (Bloedgroep B) of van de Asjkenazische Joden (Bloedgroep AB). Want A+ en B+ en AB+ overschrijft bloedgroep O+. Alle negatieve bloedgroepen worden weer overschreven door de positieve factors bij het nageslacht. Deze negatieve ontstaan af en toe bij twee positieve bij hun eerste nakomeling en de rest van de nakomelingen zullen dan altijd ook positief zijn. Of als beide ouders negatief zijn.

  Maar in alle medische bladen zeggen ze daar dat bloedgroep O altijd wordt overschreven als de partner een andere bloedgroep heeft ongeacht of die positief of negatief is. Maar in mijn familie had mijn opa bloedgroep AB negatief en mijn oma bloedgroep O positief. Mijn moeder was bloedgroep O positief. Net als aan mijn vaderskant. Had mijn opa bloedgroep O positief en mijn oma bloedgroep A negatief. En mijn vader had bloedgroep O positief. Mijn oudste broer heeft bloedgroep O negatief en ik bloedgroep O positief. Dit is weer de praktijk, wat door de medische wetenschap keihard ontkent wordt. Maar de medische wetenschap is enkel gebaseerd op aannames en theorieën, om zo met list en bedrog de juiste uitkomst te genereren wat de opdrachtgever tot eind doel hebben gesteld. Want anders zouden de uitvoerders niets uitbetaald krijgen. Zo werkt de huidige wetenschap, het maakt niet uit in welke branche je zit, de opdrachtgever bepaald wat de uit eindelijke uitslag moet worden en dat wordt verkondigd aan het publiek dat het wetenschappelijk is onderzocht.

 8. Blank , wat word daar mee bedoeld?

  In welke zinnen word het woord blank toegevoegd?
  Bv Blanke lak is clear of doorzichtig.
  Of beter misschien
  Blanko strafblad.

  Blank , zou dat met onberispelijk of
  On bevlekt of niet ver-corupteerd te maken kunnen hebben????

  De (((grote club)))
  waar George carlin het over had…

  ((( zij))) die stellen dat de mesiah komt als, :
  Of de gehele wereld corrupt is…
  Of als de gehele wereld onbevlekt is.

  Over welke mesiah hebben we het dan?
  Welke demi zelfverklaarde god?

  Wie claimen eigenaars te zijn van de aarde en alles er op om te exploiteren voor eigen gewin?

  En wie claimen de aarde als zelfstandig
  levend en zelfvoorzienend in haar eigen recht?
  En stellen dat ze als ” moeder ” beschutting voeding en leven geeft..

  Waarom zijn christenen hun te slachten doel-wit?
  Christ Latijn etymologie eerlijk of waarheid.
  Corpus christi backs law dictionairy ,:
  Feesten op het lichaam van christ(us)
  Op het lichaam der eerlijken.
  De door fraude getaxeerde werkende bevolking.
  De slaven die niet weten dat ze slaven zijn.
  Zij die ” De Oorlog” scotisch ritte satanisten tegen de eerlijken en vermeend “dommen” Tegen zichzelf moesten financieren.

  Welke demografische bevolkingsgroep mocht niet meer aan het werk zonder het schot gehoord over de gehele wereld?

  Wat bedoelen ((( zij ))) met blank/blanko?
  Ik denk de rechtvaardigen en eerlijken.
  Naar eer en geweten.

 9. De realisten onder de reguurders van Frontnieuws weten waarover zij praten en schrijven, dat blanke mensen zelfs door blanke mensen witten genoemd moeten worden zeg maar het tegengestelde van zwarten dat zou volgens de nuttige linkse idioten van de globalisten eerlijker moeten zijn, zó dus zij propaganderen dus ook dat alle blanke christenen uitgeroeid moeten worden ondanks dat zij zelf wit zijn, ook door dit fijne biologische wapen dat volgens in Israël ontwikkeld is, in hun kringen en daarbuiten de etno bom wordt genoemd, het collectieve geheugen van veel Nederlanders schieten duidelijk te kort maar niet als het over Jaffa sinasappels gaat.

  https://youtu.be/Fjqxnz-EUCs

 10. De laatste alinea komt de geloofwaardigheid niet ten goede.
  mRNA opeten is natuurlijk niet hetzelfde als het ingespoten krijgen. Je maagzuur breekt dat gewoon af, maar ja, als ik dat hier zeg word ik natuurlijk meteen voor trol uitgemaakt.

 11. Zijn COVID-19-injecties de “etnobom”
  Begon Israël het te ontwikkelen in eind jaren negentig?

  Wie zijn de Israëli’s?
  De westerse wereld verwijst naar het volk Israël als ‘Joods’. Bijbelse Joden zijn afstammelingen van de stam Juda, wat de mensen die het huidige Israël regeren niet zijn. Ongeveer 32% van de Israëli’s is Ashkenazi en politieke Zionisten, oftewel de heersers van Israël.

  We zullen ze door elkaar aanduiden met een van die twee namen of de nationaliteit in dit artikel. Je hoeft niet verder te kijken dan de Thora, in het allereerste boek, om het te begin te maken door het begrijpen.

  Asjkenazi’s.
  En de zonen van Gomer; Askenaz, en Riphath, en Togarma…Hierbij waren de eilanden van de heidenen verdeeld in hun land; ieder naar zijn tong, naar hun families, in hun naties.

  Genesis 10:3-5 (NBG).

  Ashkenazi’s zijn dus heidenen, volgens hun eigen Thora. Heidenen zijn natuurlijk niet-joodse mensen.
  Interessant of niet, de voorgaande passage komt alleen voor in de King James Version van de Bijbel. Het is verwijderd en/of gewijzigd in alle meest populaire latere Bijbelversies (bijv. NIV, ESV, enz.).

  Veel van mentale gymnastiek heeft decennialang plaatsgevonden over dit ene Bijbelvers. Deze blogger werd bijna de klas uitgeschopt door een geschiedeniscursus op de universiteit voor het schrijven van een opiniestuk over Ashkenaz en Ashkenazis over het acceptatie uitdagend verhaal.

  Het Nieuwe Testament is zelfs nog botter over het wie en wat van de hedendaagse Israëli’s. >>>

  https://thecovidblog.com/2022/01/17/are-covid-19-injections-the-ethno-bomb-israel-began-developing-in-the-late-1990s/

 12. Sommige mensen geven hun mond een gooi zonder zich eert te overtuigen van hub te schrijven reactie, meestal geënt op een Semmelweis reflex en weten niet wat Biopersistent betekent. Grafeen en grafeen oxide vormen het lichaam om tot een soort van antenne dat geactiveerd kan worden door met name 5G elektromagnetische straling, dan zijn “we” gelijk op het punt aangekomen dat het biowapen mRNA “vaccins” of door de overheid die het goedje Gentherapie noemt.

  *

  Kan grafeen door maagzuur verwijderd worden?

  In het bijzonder worden chemische dopingeffecten waargenomen als gevolg van FLG- en GO-interactie met spijsverteringssapcomponenten. Er worden geen structurele veranderingen/afbraak van de nanomaterialen gedetecteerd, wat suggereert dat ze biopersistent zijn bij orale toediening. Chronische blootstelling aan verteerd grafeen heeft geen invloed op de integriteit van de darmbarrière en wordt niet geassocieerd met ontsteking en cytotoxiciteit, hoewel mogelijke nadelige effecten op de lange termijn niet kunnen worden uitgesloten. wat suggereert dat ze biopersistent zijn wanneer ze oraal worden toegediend.

  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/smll.201800227

 13. Ongekende beelden in Frankrijk: Ze gooien een vrouw uit een bus omdat ze… blank is (video)

  Dagelijkse verschijnselen in de Franse MMM

  https://youtu.be/Pyt1Bv8k7GM

  De situatie in de EU-landen met de ongecontroleerde stromen van illegale immigratie, economische immigranten en vluchtelingen laat nu zien dat de burgers van de landen (die belasting betalen en alle verplichtingen hebben) ermee wegkomen om in hun eigen land getto’s gevormd en vervolgd te worden.

  https://www.pronews.gr/kosmos/protofaneis-eikones-stin-gallia-paranomoi-metanastes-eksfendonizoun-gynaika-apo-leoforeio-giati-einai-leyki-vinteo/

 14. Beste Mensen

  Sorry geen Blanken maar Witten
  Die welk bezeten zijn door het Blanke die Proberen voet bij stuk te houden met de lakens uitdelen over de heele Wereld
  Wat dus moeizaam gaat want de Witte niet bezetenen door het Blanke proberen er een stokje voor te steken even als alle andere kleuren niet door het Blank bezetenen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in