Francesco Rocca, president van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan-verenigingen

Hoewel er zeker enkele bizarre beweringen zijn die gebaseerd zijn op complete onzin van zowel voor- als tegenstanders van Covid-19 vaccinaties, zijn er zeer gegronde redenen om te pleiten voor publiekelijke instemming en veiligheid van de vaccins. Desalniettemin worden degenen die pleiten voor veiligheid op alle niveaus van dit proces, steeds vaker als paria’s behandeld en eisen zowel wetgevers als mainstream media om hun het zwijgen op te leggen.

De meest recente oproep tot censuur komt van Francesco Rocca, president van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan-verenigingen, schrijft TFTP.

In een virtuele briefing aan de Correspondents Association van de V.N., riep Rocca op tot een door de overheid en instellingen gesponsorde actie om “nepnieuws” over Covid-19 vaccins te bestrijden, waarbij hij scepticisme over de injectie “een tweede pandemie” noemde.

Zoals de AP meldt, zei hij dat er over de hele wereld “een groeiende aarzeling over vaccins in het algemeen, en over een Covid-vaccin in het bijzonder is”, wijzend op een recent onderzoek van de Johns Hopkins University in 67 landen waaruit bleek dat de acceptatie van vaccins van juli tot oktober dit jaar in de meeste landen aanzienlijk is gedaald.

Rocca stelde terecht dat sceptici over de veiligheid van het vaccin niet alleen in westerse landen zijn, maar dat de zorgen in feite uit alle hoeken van de wereld komen.

“Wij geloven dat de massale, gecoördineerde inspanningen die nodig zullen zijn om het Covid-19 vaccin op een evenwichtige manier uit te rollen, gepaard moeten gaan met even massale inspanningen om proactief vertrouwen op te bouwen en te behouden”, zei Rocca.

  45-jarige moeder die een baan kreeg in John Hopkins ziekenhuis sterft na bijwerking van arbeidsplichtig COVID-19 vaccin

“Massale inspanningen om proactief vertrouwen op te bouwen en te behouden” is dubbelzinnig spreken voor censureren van diegenen die niet kritiekloos in de rij staan om een vaccin te ontvangen dat zonder lange termijn studies en in een recordtijd werd ontwikkeld.

Terwijl degenen die niet blindelings vertrouwen hebben in een versneld vaccin worden bestempeld als complotdenkers en dwazen, is de realiteit dat deze regeringsfunctionarissen en hun vaccinfabrikanten ons alle redenen in de wereld hebben gegeven om ze niet te vertrouwen.

“In verschillende Afrikaanse landen hebben we een gemeenschappelijk scepticisme gezien ten aanzien van vaccins in het algemeen, met een gemeenschappelijk geloof dat buitenlanders Afrika gebruiken als een medisch proeflaboratorium”, vertelde Rocca aan de VN, waarbij hij de bedenkelijke geschiedenis van Big Pharma in Afrika ontkende.

Maar de scepticisme van Afrikanen is zeer zeker gerechtvaardigd. Pfizer, een van de belangrijkste fabrikanten van het Covid-19 vaccin, heeft een geschiedenis in Afrika van het testen van geneesmiddelen op nietsvermoedende mensen.

In 2000 publiceerde de Washington Post een grote onthulling waarin Pfizer werd beschuldigd van het testen van een gevaarlijk nieuw antibioticum, Trovan genaamd, op kinderen in Nigeria zonder echte toestemming van hun ouders.

Het experiment vond in 1996 plaats tijdens een meningitisepidemie in het land. In 2001 werd Pfizer voor de Amerikaanse federale rechtbank aangeklaagd door dertig Nigeriaanse families, die het bedrijf ervan beschuldigden hun kinderen als menselijke proefkonijnen te hebben gebruikt.

In 2006 concludeerde een panel van Nigeriaanse medische deskundigen dat Pfizer het internationaal recht had geschonden. In 2009 stemde het bedrijf ermee in om 75 miljoen dollar te betalen om enkele van de rechtszaken die bij de Nigeriaanse rechtbanken waren aangespannen te schikken. De Amerikaanse zaak werd in 2011 beslecht voor een niet bekendgemaakt bedrag.

  Ze zullen u weer in lockdown plaatsen

Geclassificeerde informatie van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die in 2010 door Wikileaks openbaar werden gemaakt, gaf aan dat Pfizer privé-rechercheurs had ingehuurd om belastend materiaal van de voormalige procureur-generaal van Nigeria op te graven als een manier om invloed te krijgen in de resterende gevallen.

Moeten we de staat van dienst van dit bedrijf vergeten, dat opzettelijk regelgevers misleidde over de gevaren van hun producten en bewust bijdroeg aan de dood van meer dan 125 mensen? Of wie experimenteerde met kinderen? Of wie honderden miljoenen dollars in Afrikaanse nederzettingen heeft uitbetaald voor de dood van tientallen patiënten?

Feit is dat Pfizer een van de vele bedrijven is die een Covid-19 vaccin hebben ontwikkeld met een staat van dienst van onder meer overheidsfunctionarissen omkopen om illegaal hun producten op kinderen te testen, valse beweringen over medicijnen te doen en deze illegaal reclameren.

Deze bedrijven zijn onder andere Johnson & Johnson, waarvan de totale boete op Violation Tracker 4,2 miljard dollar is, AstraZeneca (1,1 miljard dollar), GlaxoSmithKline (4,4 miljard dollar) en Sanofi (641 miljoen dollar).

Het track record van deze bedrijven, in combinatie met de ongelofelijk snelle ontwikkeling, heeft zelfs de pro-vaccine gezondheidswerkers ongerust gemaakt.

Zoals TFTP vorige week meldde, staan gezondheidswerkers, omdat ze aan de frontlinie werken, vooraan in de rij om in aanmerking te komen om de injectie te ontvangen. Echter, ondanks verzekeringen van vaccinfabrikanten en hun collaborerende vrienden in de Food and Drug Administration, staan veel van deze frontwerkers wantrouwend tegenover dit gehaaste product.

Moeten hen ook allemaal het zwijgen worden opgelegd?

  Voormalig medewerkster van Pfizer: Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen was

Hoewel het proberen om volledig valse informatie over vaccins te controleren één ding is, is het idee dat de overheid, de media en instellingen een gecoördineerde inspanning zouden moeten leveren om degenen te censureren die alleen maar voor veiligheid pleiten huiveringwekkend.

Het in vraag stellen van potentiële oplossingen en het krachtig testen ervan is de basis van een gezonde wetenschap. Wanneer de ene partij de andere het zwijgen oplegt, kan dit proces echter niet langer als wetenschap worden aangeduid, maar eerder als een wetenschappelijke dictatuur.

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

Vorig artikelBritten sceptisch tegen Covid-19 vaccin – een op de drie slaat het af
Volgend artikelTwee keer zo veel uitkeringen en subsidies voor immigranten dan voor autochtone Finnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ja precies, de volgende keer dat ze van het rode kruis staan te bedelen zal ik aan deze megalomane dorpsgek denken… Oh ja en de 6 gebouwde huizen op Haïti na de aardbeving met een half miljard noodsteun. Tegenwoordig is elk hulporganisatie een malafide toko bedoelt om de bevolking nog verder uit te kleden.

 2. Hoe meer ze roepen om censuur, des te groter zal het wantrouwen zijn.
  Als je niks te verbergen hebt dan heb je geen censuur nodig om je verhaal te verdedigen..

 3. Het hele zooitje is corrupt en pedo! Het zijn natuurlijk weer de zionisten die achter dit plan zitten! Vroeger was het rode kruis neutraal, maar nu vplgen ze de zionistische, agenda en die van die van de satan! Opknopen die lul! Ik houd mijn bek niet voor zo’n oplichter!!! Niet vacineren, levens gevaarlijk en Gates en andere zio’s worden er beter van!

  • Altijd weer die “zionisten” die er achter zitten. Het zal eens niet zo zijn.
   Die gasten hebben het er toch maar druk mee om zich overal mee te bemoeien.
   En nou betrekken ze satan er ook nog eens ongevraagd er bij, ik denk niet dat ie daar blij mee is.
   Maar waar blijft toch die grote onzichtbare fantasie held op ze wolk.
   Die zou er wat aan kunnen doen natuurlijk, maar ik krijg niet de indruk dat ie daar mee bezig is.
   Maar ik denk ook niet dat dat er in zit, ze eigen zoon heeft ie ook laten barsten.
   Eigenlijk is het toch maar een laf kereltje, je snapt niet dat zo iets nog zoveel fans kan hebben.
   Dus dan blijven we iedereen er maar de schuld aan te geven, bij gebrek aan hun fantasie figuurtje.

 4. War ben jij laag ontwikkeld G ,holle vaten klinken het hardst ,zohar talmoed jij niet begrijpen ,of ben je een crypto jood !

 5. Dat zijn de huizenbouwers die voor 1 milliard 6 hokjes bouwen (en een paar honderd minderjarigen neuken)
  Dat waren ook degenen die wapens smokkelden in de Joegoslavische oorlog
  Dat waren ook degenen die NIETS wilden doen voor joden in de duitse concentratiekampen.

  Wordt tijd dat die corrupte zooi geen cent subsidie meer krijgt en geen cent van de bevolking

 6. Heeft deze doorgedraaide komkommer al zijn prikken wel gehad dan zijn we hier ook van hem af velen zijn hem voor gegaan??⚰️ en ik ben allang gestopt met aan de deur in zo’n blikkie te gooien????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in