AstraZeneca: gevaarlijke bijwerkingen komen veel vaker voor dan aangenomen

3

AstraZeneca heeft reeds medio april een acuut tekort aan bloedplaatjes als een “veel voorkomende bijwerking” geclassificeerd. Volgens deze gegevens lopen één tot tien op de 100 gevaccineerden het risico op inwendige bloedingen. Het Paul Ehrlich Instituut hangt dit echter niet aan de grote klok.

De Covid-19 vaccins kunnen bloedstolsels bevorderen. Dit wordt nu als bewezen beschouwd. Vooral het bedrijf AstraZeneca haalde de krantenkoppen nadat jonge gevaccineerden waren overleden aan cerebrale veneuze trombose of hersenbloeding. Beide gecombineerd werden slechts “zeer zelden” aangetroffen. En Covid-19 was veel gevaarlijker, zo suste de Duitse instantie die toezicht houdt op vaccins, het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI), en ook de mainstream media. Het PEI heeft echter drie weken lang een explosief detail verborgen gehouden: een zogenaamde trombocytopenie komt blijkbaar veel vaker voor dan tot nu toe bekend was. Zo’n tekort aan bloedplaatjes wordt niet altijd opgemerkt. Maar in noodgevallen kan het leiden tot ernstige inwendige bloedingen, zelfs hersenbloedingen, en daarom wordt het altijd als een noodgeval beschouwd, schrijft auteur Susan Bonath op de.rt.com.

PEI en mainstream media zwijgen

Dit blijkt uit een tweede zogeheten “Rote-Hand-Brief” van het Zweeds-Britse farmaceutische bedrijf AstraZeneca. Deze brief is gedateerd 13 april 2021 en is niet in de mainstream media verschenen, althans niet op een opzienbarende manier. Alleen op de webblog tpk.at is een meer gedetailleerd verslag te vinden.

Daarnaast berichtte het specialistenportaal Apotheke-adhoc.de over de Rote-Hand-Brief van de Brits-Zweedse vaccinfabrikant. Het feit dat trombocytopenieën thans als veelvoorkomend worden beschouwd, bleef daarin echter onvermeld. Het Paul Ehrlich Instituut heeft de brief naar behoren op zijn website gepubliceerd. Maar de leek moet heel nauwkeurig zoeken om het daar te vinden.

  De Ongevaccineerden: Een ongemakkelijke controlegroep in een sinister sociaal experiment

Een tot tien procent van de gevaccineerde personen kan worden getroffen

In de brief staat dat het Comité voor risicobeoordeling (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) trombose in combinatie met trombocytopenie blijft classificeren als een “zeer zeldzame bijwerking” die door een vaccinatie van AstraZeneca wordt veroorzaakt. Maar het agenstschap geeft letterlijk toe:

Een van de bijwerkingen betreft punt 4.8 van de SCB. Trombocytopenie is ingevoerd als een bijwerking met een frequentie van ‘vaak’, op basis van gegevens uit klinische proeven.

Een bijwerking wordt “vaak” genoemd als zij bij 1 tot 10 op de 100 patiënten optreedt. Het serum Vaxzevria van AstraZeneca was op 2 april bijna drie miljoen keer toegediend (recentere veiligheidsrapporten zijn nog niet door het verantwoordelijke PEI gepubliceerd). Als de studies serieus moeten worden genomen, kan een tekort aan bloedplaatjes zich 30.000 tot 300.000 keer hebben voorgedaan bij de gevaccineerden – waarschijnlijk meestal onopgemerkt of zonder dat een arts werd geraadpleegd.

AstraZeneca: trombocytopenie waarschijnlijk een auto-immuunreactie

Volgens de brief vermoeden de auteurs van AstraZeneca, Susanne Tubis en Klaus Hinterding, dat de gevaarlijke stollingsstoornis waarschijnlijk wordt veroorzaakt door antilichamen die door de vaccinatie zijn gevormd. Deze zogenaamde PF4-antilichamen binden zich vaak aan bloedplaatjes en veranderen hun structuur. Bij gevaccineerde patiënten die trombocytopenie met of zonder trombose ontwikkelden, werd een bijzonder groot aantal van deze speciale antilichamen aangetroffen. Dit versterkt de these, aldus de auteurs.

Officieel meldde het PEI op 21 april in totaal 75 gevallen van cerebrale veneuze trombose na Covid-19 vaccinatie, wat een klein deel is van alle tromboses die zich hebben voorgedaan. Twaalf van deze gevallen deden zich voor na toediening van het Comirnaty-vaccin van Pfizer/BioNTech, terwijl 63 gevallen zich voordeden bij gevaccineerde patiënten met het vaccin van AstraZeneca. In totaal werden 56 vrouwen en 19 mannen getroffen – de meesten jonger dan 60 jaar.

  Schapenkanonnenvoer

Uitsluitend na de toediening van Vaxzevria (AstraZeneca) traden in 34 gevallen gelijktijdig cerebrale veneuze trombose en trombocytopenie op, aldus het PEI. Twaalf mensen stierven als gevolg daarvan. Drie anderen overleefden de bloedstolsels in de hersenen niet die waren opgetreden na de toediening van het Pfizer / BioNTech-vaccin niet.

Er kan echter worden aangenomen dat een relevant aantal gevallen niet is gemeld. Ten eerste wordt slechts een klein deel van de bijwerkingen gemeld. Ten tweede is tot dusver een bijzonder groot aantal bejaarden en zieken gevaccineerd. Sterfgevallen of ernstige klinische symptomen kunnen veel gemakkelijker worden toegeschreven aan eerdere ziekten en leeftijd. Zo zijn de auteur talrijke sterfgevallen bekend in verpleeghuizen na vaccinaties waaraan een natuurlijke oorzaak was toegeschreven en die dus niet verder zijn onderzocht door de forensische geneeskunde.

De vermeende geheimhouding rond ernstige bijwerkingen van deze mRNA- en vectorvaccins lijkt opnieuw te worden bevestigd door het jongste voorbeeld van AstraZeneca. Waarom informeren het PEI en de pers het grote publiek niet over het frequente optreden van een inentingsreactie, die zelfs fatale gevolgen kan hebben, met name in geval van niet-behandeling?

Woordvoerster Susanne Stöcker van het PEI verklaarde dat een dergelijke “Rote-Hand-Brief” “uitdrukkelijk tot artsen is gericht”. In het verleden werden zij daarom uitsluitend naar hen gezonden. “Sinds enkele jaren publiceren het PEI en het Federaal Instituut voor Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen deze documenten bovendien op hun websites, waar ze voor alle belangstellenden toegankelijk zijn”, voegde zij eraan toe.

Met andere woorden: wie wil weten of de vaccinatie voor hem meer risico’s inhoudt dan een infectie met het Coronavirus, zal zelf op de websites van de gespecialiseerde instanties moeten zoeken. Maar het is ook een feit dat vaccinatoren hiervan op de hoogte moeten zijn en de gevaccineerden hiervoor moeten waarschuwen.

  De Virus Uitdaging: Een gids voor de Purple-Pilled

Waar blijft het veiligheidsrapport?

Het is ook onbegrijpelijk waarom het PEI al weken geen veiligheidsrapport heeft gepubliceerd. Het meest recente verslag, dat op 3 mei beschikbaar kwam, bestrijkt de periode tot en met 2 april. Dit betekent dat er al meer dan een maand geen nieuwe informatie van de verantwoordelijke autoriteit is ontvangen. Stoecker suste: de volgende publicatie is gepland voor begin mei en zal waarschijnlijk deze week verschijnen. Ze voegde er woordelijk aan toe:

Tegen de achtergrond van het toenemend aantal vaccinaties ontvangen wij natuurlijk ook navenant meer verdachte casusmeldingen, die moeten worden geregistreerd en geëvalueerd en waarvoor zo nodig vervolgonderzoek moet worden verricht (sic!). Bovendien wil ik u vragen er rekening mee te houden dat er de afgelopen weken veel te doen is geweest op het gebied van de veiligheid van de Covid-19 vaccins.

Reeds in het laatste veiligheidsrapport van het PEI werden oorspronkelijk opgesomde ernstige vermoedelijke bijwerkingen, waaronder gezichtsverlamming, hartspierontsteking, beroerte en toevallen, niet meer expliciet genoemd. Enkele weken geleden legde de woordvoerster uit dat het niet mogelijk was om elke bijwerkingen afzonderlijk te benoemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt

Vorig artikelWeinig vraag: steeds meer Corona-vaccinatiecentra moeten sluiten
Volgend artikelGevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het is zo jammer dat deze berichten maar bij een klein gedeelte van de bevolking aankomt.
  Je wordt dagelijks wel dood gegooid met spotjes over corona en hoe we er uit komen met ze alle, op tv.
  En dan nog, als zouden ze het weten. Zolang ze maar niet overlijden aan corona.
  Ze zitten vooral mekaar gek te maken dat het zwaar besmettelijk zou zijn en we allemaal dood gaan.

  Maar vooralsnog blijft het iedereen ze geheel eigen keus om iets wel of niet te doen.

 2. mn moeder ligt nu in ’t ziekenhuis nadat ze in elkaar was gezakt.
  ik legde de link direct bij het AZ vaccin wat ze pak n beet 7 week geleden kreeg.
  nou ik werd zo ongeveer gefileerd door de vaccinlovers (lees: familie).
  dat kon niet hoor…. was ‘gewoon’ een kleine tia.

  het is sneu, maar binnenkort moet mijn moeder voor haar tweede vaccin, als ze dit ziekenhuisbezoek overleeft.
  ze doen maar. ik steek m’n middelvinger inmiddels net zo hard terug op.
  compleet gehersenspoelde figuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in