FENIXX KLASSIEKEN

Een 27-jarige asielzoeker is gearresteerd voor het seksueel molesteren van ten minste vier jonge vrouwen op het Vimmerbyplein in de nacht van zondag. – Hij begon te schreeuwen hoeveel hij een hekel had aan Zweden en hier alleen maar was “to fuck Swedish girls” en hun geld te spenderen, zegt één van de slachtoffers tegen het dagblad Dagens Vimmerby.

Foto: Vimmerbyplein waar een 20-jarige vrouw ’s nachts seksueel werd misbruikt door zowel de 27-jarige als zijn oudere vriend

De vier vrouwen bevonden zich vier uur in de ochtend op het plein van Vimmerby toen de asielzoeker ten aanval ging.

Hij trok zijn broek naar beneden en vertoonde zijn penis aan de vrouwen terwijl hij naar hen schreeuwde. Een politiepatrouille vond hem niet veel later op de Drottninggatan, waar hij werd gearresteerd voor openbare zedenmisdrijf. Hij is voor vier gevallen verdacht van seksuele aanranding, zegt Calle Persson van het politiebureau.

Eén van de vrouwen, een 20-jarige vrouw, was diezelfde nacht al lastiggevallen in een kroeg door een 40-jarige asielzoeker. Ze was op de dansvloer aan het dansen toen de man naar haar toekwam en zijn geslachtsdeel tegen haar billen aandrukte en bij de borsten greep. Het signalement: Dunharig en van Arabische afkomst, schrijft Fria Tider.

De 20-jarige vrouw vertelt tegen Dagens Vimmerby hoe ze later de 40-jarige Arabier zag praten met de 27-jarige. Toen de 27-jarige twee andere meisjes naar buiten achtervolgde ging ze er achteraan met haar vriendin. De 27-jarige hield halt en ging in plaats daarvan de vier vrouwen achtervolgen, toen ze bezwaar maakte werd hij agressief.

Toen begon hij te schreeuwen dat hij Zweden haatte en alleen maar hier is om “to fuck Swedish girls” en “spend their money”, zegt de vrouw tegen Dagens Vimmerby.

Ze vertelt dat de man zijn penis vertoonde en voor hen op een terrastafel begon te urineren.

Acht van de tien sekskopers in Zweden zijn migranten - het linkse establishment verwijt het aan "klassenverschil, sociale kwetsbaarheid en trauma's in het opgroeien"

De 27-jarige verdachte is nu in hechtenis genomen omdat hij een eerder rechterlijk besluit voor uitwijzing op grond van ongeldig asielverzoek genegeerd heeft.

De 20-jarige vrouw zegt tegen Dagens Vimmerby dat ze nooit meer alleen op straat gaat.

4 REACTIES

  1. Je gelooft toch je eigen ogen én oren niet meer als je leest wat zo’n stinkende parasie allemaal uitvreet in de EUSSR. Hoewel, Zweden ondervindt de gevolgen van hun “gastvrijheid”, je zou dus kunnen zeggen : eigen schuld dikke bult.

  2. In 1956 als vijftienjarige lichtmatroos in Gotenburg leerde ik als eerste: Svenska fikka’s knoedele bro. Ergo, de vijg valt niet ver van het paard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here