De man die op zondag vier daklozen aanviel, van wie er drie ernstig gewond raakten, in het Frans Toulouse, blijkt een 32-jarige Soedanese migrant ter zijn.

Foto: via Twitter

Het was op zondagavond dat de man twee dakloze vrouwen om een sigaret had gevraagd en agressief werd toen hij een nee kreeg. De situatie escaleerde snel toen een groep daklozen in de omgeving probeerde in te grijpen.

Er brak een gevecht uit en de migrant zwaaide met een mes terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde en vervolgens verschillende mensen neerstak.

In een wanhopige poging om zichzelf te verdedigen tegen de aanval van de asielzoeker slaagden sommigen van de daklozen erin verschillende klappen te uit te delen zodat de 32-jarige op de grond viel. Hij slaagde er echter in om los te komen door zijn steekwapen te gebruiken.

De Soedanese illegaal werd vrijwel onmiddellijk gearresteerd door een politiepatrouille.

De mes-gewonde daklozen liepen verschillende soorten ernstige verwondingen op en drie van hen werden naar het ziekenhuis gebracht.

Parijs: Brandweerlieden mogen geen branden blussen om Afro-moslims niet te provoceren

  Franse rechter benoemt de immigranten sociale fraude met een totaal van 50 miljard euro
Vorig artikelDom Zweeds meisje viert feest met “vluchtelingkinderen” – wordt in haar gezicht gestoken omdat ze seks weigert
Volgend artikelAfghaan heeft zijn Deense vrouw levensgevaarlijk verwond en van het balkon gegooid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in