Apenpokken, een zeer milde besmettelijke ziekte die geen enkele paniek verdient, verspreidt zich naar verluidt over de hele wereld te midden van de deelnemers aan een gay pride bijeenkomst van 80.000 mensen op Gran Canaria, schrijft Mike Adams.

Zoals The Sun (VK) meldt: “Het Canaria Pride festival, dat tussen 5 en 15 mei in de stad Maspalomas wordt gehouden, is een hotspot geworden voor de uitbraak van de apenpokken, meldt El País.”

Het blijkt dat homoseksuele seksactiviteiten met duizenden vreemden de ziekte verspreidt. (Wist u dat niet?) Zelfs de WHO zegt nu dat apenpokken zich vooral verspreiden door seksueel contact onder homoseksuele mannen.

Merk op dat er geen enkele mainstream media nieuwsorgaan in de wereld is die zo’n feit zal toegeven. Zij verdoezelen de smerige seksuele gewoonten en doen alsof anale geslachtsgemeenschap onder meerdere sekspartners volkomen normaal is, misschien zelfs de voorkeur geniet.

“Veel bekende patiënten zijn homoseksuele mannen die zich hebben laten testen nadat ze naar soa-klinieken waren gegaan, aldus de WHO. Gezondheidschefs waarschuwden homo- en biseksuele mannen om op hun hoede te zijn voor nieuwe onverklaarbare huiduitslag,” voegt The Sun eraan toe. “Er zijn nu gevallen ontdekt in Israël, Noorwegen, Australië, Portugal, Spanje, België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en Canada.”

Maar apenpokken vormen vrijwel geen gevaar voor de wereld. De hysterie in de media over dit onderwerp is slechts de laatste poging om angst en paniek te zaaien om – u raadt het al – het onvermijdelijke apenpokkenvaccin te kunnen opdringen, dat aan iedereen opgedrongen zal worden als men maar genoeg paniek kan zaaien.

  In video: Oekraïense commandanten verbieden evacuatie van dode kameraden

Iedereen die dom genoeg is om in deze laatste “uitbraak”-hysterie te trappen, is natuurlijk dommer dan een aap. Van de primaten op de planeet Aarde is de mens de enige soort die dom genoeg is om zijn voedselvoorraad met pesticiden te vergiftigen, zijn eigen nakomelingen met wijdverspreide abortussen massaal te vermoorden, en zichzelf in te spuiten met genetisch veranderende experimentele “vaccins” die onvruchtbaarheid en de dood veroorzaken. Zelfs ratten zijn niet dom genoeg om zich met die praktijken in te laten… er is een onderdanig progressief mens voor nodig om zo dom te zijn.

Zoals Insider.com meldt, heeft een voedseldeskundige, Sara Menker, die voor de Verenigde Naties getuigde, gewaarschuwd dat er nog maar 10 weken tarwevoorraad in de wereld over is. Belangrijk is dat zij ook erkent dat het niet alleen “de schuld van Poetin” is. Uit dat verhaal:

Sara Menker, de CEO van landbouwanalysebedrijf Gro Intelligence, vertelde de VN-Veiligheidsraad dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet de oorzaak was van een voedselzekerheidscrisis, maar “gewoon brandstof toevoegde aan een vuur dat al lang brandde.”

“Het is belangrijk op te merken dat de laagste graanvoorraden die de wereld ooit heeft gezien, zich nu voordoen terwijl de toegang tot meststoffen zeer beperkt is,” zei zij. “En de droogte in tarweproducerende gebieden over de hele wereld is de meest extreme die het in meer dan 20 jaar is geweest. Soortgelijke zorgen over de voorraden gelden ook voor maïs en andere granen.”

Wat gebeurt er dus nadat de “tarweoorlogen” een kritiek punt van instorting hebben bereikt? Voedselrellen, natuurlijk. Omwentelingen, burgerlijke onrust en revolutie over de hele wereld. Gebrek aan betaalbaar voedsel zal elke natie over de hele wereld naar het kookpunt stuwen. In sommige van die landen zullen gewelddadige opstanden uitbreken. Andere zullen hun regering zien vallen (zoals nu in Sri Lanka gebeurt).

  Het Oekraïense leger is er slecht aan toe

Begrijp dat de onwetende massa nog steeds geen idee heeft dat de voedselvoorziening aan het instorten is. Zij denken dat de levensmiddelenwinkels in november en december nog volledig bevoorraad zullen zijn. Onwetende Europeanen denken ook dat verwarmingsenergie ruim voorradig zal zijn. (Zij hebben het mis.) De verwachtingen die de onwetende massa momenteel heeft van de bevoorrading, zijn rampzalig onnauwkeurig en onderhevig aan radicale, pijnlijke correcties wanneer de realiteit zich doet gelden.

De situatie zal niet fraai zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

WHO waarschuwt voor de Europese Pride parades – ApenpokkenverspreidersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter heeft het mis – Geld kan de wereld doen draaien, maar het brengt niet op magische wijze de overwinning voor Oekraïne
Volgend artikelHet “schandaal”: Chinezen applaudisseerden niet voor Zelensky
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat voedsel te kort was al vele jaren voorspeld, doormiddel van ego-engenering kunnen ze overal op de wereld bepalen waar droogte of overstromingen plaats vinden. Om zo bewust de oogsten te laten mislukken. Alles is gepland tot op het detail. Nu de te korte steeds nijpender worden op de wereld, zullen er steeds meer volksstammen honger gaan lijden, wat uiteindelijk zal resulteren in volksopstanden. Deze bewuste chaos heeft de nieuwe wereld orde nodig om eerst het geweld te laten escaleren. Zodat de bevolkingen elkaar uitroeien en als de bevolking zijn woede willen bot vieren op de veroorzakers zoals politici en/of beleidmakers die constant bewaakt worden met bewapend personeel, zullen daar dan de nodige doden vallen onder de woedende bevolking. Nu de oorlog met Rusland toch niet het gewenste resultaat voor de WEF op heeft geleverd. Wat ook mee werkt zijn de experimentele slangengif injecties die eerdaags voor iedereen beschikbaar is. Deze werkt nu ook tegen de apenpokken, je gaat er van zelf aan dood, als er maar genoeg ingespoten van krijgt. Anders kun je nog altijd een gelegaliseerde euthanasie injectie aanvragen in diverse landen, als je het leven niet meer ziet zitten. De WEF/WHO/EU/VN willen de voedselschaarste gebruiken om iedereen te kunnen onderwerpen aan hen. Want tenslotte moet iedereen eten om te kunnen overleven.

 2. Medicijnen zijn er nooit geweest en zijn een verzinsel van die industrie die hier wel bij vaart en probeert de natuur na te bootsen met extracten ipv werkelijk natuur uit gezonde voeding. De 32 mineralen die voortkomen in het bloed zitten ook in de zee vandaar dat de Grieken daar die badhuizen neerzetten en waren veel slimmer dan wij nu. Door de vele overgeleerdheid als gevolg van de vele financiële crisissen uit de vele oorlogen die men voer is hebzucht, ego en macht door ontwikkeld in studeer dan maar door. Verzint om die reden en vele over kennis de meest fragmentarische onzin en doet het publiek hierin geloven en krijg je dit https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/wp-admin/post.php?post=657&action=edit

  Nou, dat weten we wel want is History Repeat maar de objectieve waarneming van de mens wordt ondermijnd door angst aanjagen. Dat kent het brein niet en negeert dit en hieruit voorkomend kan men niet meer objectief denken en wat werkelijk gebeurt en reageert dan niet meer en/of gaat er dan juist heen. 80% van de gedachten zit in het onderbewustzijn en wordt pas actief als de slapende slang is wakker gemaakt en derde oog is bereikt en is een yoga proces waar je deze leert actief te maken voor volledige waarneming en is het process van awakening the old soul.

  Dit zijn de stagnaties wanneer de ontwikkeling niet goed verloopt en of beschadigd is als gevolg van. Dan kan je eigenlijk niet meer goed waarnemen en/of alert reageren. Iemand zal wat ie aangeleerd heeft op school altijd verdedigen als zijnde de waarheid en drukt dit dan door en vindt dit over het algemeen gerechtvaardigd en dwingt dan zijn autoriteit af en heb je juist dualiteit en/of wekt het op. Het begint met acceptance of being en dan kijken wat je nog nodig hebt maar die snappen velen niet en is zeer hardnekkig.

  Ga dat maar is uitleggen als je een jarenlange universitaire studie gevolgd hebt. Die gaat dat niet zomaar toegeven en gooit alles in de strijd om zijn bestaan te verdedigen want hij heet het tenslotte niet voor niets gedaan en kom je weer bij opgelegd gedrag van een maatschappij waar je aan moet voldoen voor wat de meerderheid heeft aanvaard en zadelt hier de rest mee op. Aangezien we na vele financiele crisissen van de afgelopen honderd jaar vele hebben door laten studeren zijn we nu eigenlijk overgestudeerde die in de maatschappij gaan wedijveren als gevolg van.

  Trauma is perhaps the most avoided cause of human suffering.

  “trauma is perhaps the most avoided, ignored, belittled, denied, misunderstood, and untreated cause of human suffering.” Over the past 50 years, as i developed se™, and then taught it to anyone who would listen, i mentored thousands of therapists and healers worldwide.

  My passion turned to be a “johnny apple seed,” spreading my knowledge around the world.
  And now this passion is being extended to dedicated faculty members who are passing on this legacy.
  https://www.somaticexperiencing.com

  How To Clear PAST KARMAS?
  I cant believe that i have forgiven the person who abused me physically and emotionally just after listening to her. I feel so light now.
  This entire video just released my spirit! clearing out all this Karmic debt I have starting today, I feel empowered and excited to live my best life in this incarnation.
  Never thought something could make me feel so light and carefree. anybody who needs this video i pray it comes across you– this is special.
  To the person who is reading this i hope you have a great day!!! much love.
  She’s helping me so much to deal with the problems I have thank you sister.
  It is really interesting and inspiring. Thank you for making our lives better.
  Love from Kashmir. https://youtu.be/Y3XyBs9yj8w

 3. Waar we naar toe willen is deze: The Great Simplification – Full Movie 19 mei 2022
  In a way our energy blindness is a bit like memory loss and magical thinking
  https://youtu.be/-xr9rIQxwj4

  This 32 minute animation -in 4 Acts – describes the backdrop for The Great Simplification – an economic/cultural transition beginning in the not-too-distant future.

  We made this movie, originally as a framing ’teaser’ for the new podcast thegreatsimplification.com, but the project….expanded over time.

  Part 1 describes how our species got to this point, and the role of energy in our economies
  Part 2 gives an overview of the relationship between energy, technology, money and the environment and how global human society is (currently) akin to a metabolic heat engine
  Part 3 gives an overview of individual (and aggregate) human behavior tendencies in a novel modern environment and why these dynamics are relevant to our current challenges.
  Part 4 describes how people look at the future wearing different popular lenses, but when wearing a ‘systems’ lens, it becomes clear that a Great Simplification is soon approaching.
  There are show notes pinned in the comments and also at thegreatsimplification.com
  Please subscribe to this channel or the podcast for more content and context about what we can do to meet the future halfway.
  Here are show notes and references hosted on the podcast site: thegreatsimplification.com
  I believe Nate is one of the top five objective voices on the climate/societal catastrophy occurring.

 4. En hebben we nu deze en komen we van begeerte naar intelligentie voor hoger bewustzijn en worden 8 miljard mensen wakker op deze aardbodem en is opkomen voor jezelf in deze wereld die snakt naar iets anders dan een History Repeat en wereld leiders die niet willen luisteren en wederom lijden brengen en de hele wereld bevolking wederom hierin meeslepen en de bevolking hiervoor laat opdraven om hun spelletjes uit te spelen over ons is vechten voor je eigen bestaan en de tijd hiervoor is “NU” wanneer deze opspeelt voor onze totale populatie in plant, mens en dier. Is het proces van ascension de veredelijking van ieder levend wezen in onze natuur en doet de zon er nog een schepje bovenop voor verdere ontwikkeling van deze aarde:
  Strongest Schumann Resonance Spikes Recorded May 24th 2022?

  World News Report Today is a Conservative Vlog that attempts to bring people all around the World real news happening in real time. We uphold Christian Values and report on Political, Economic, GeoPolitical, and other news. We also dabble into Every Day Carry Items. We consider ourselves REAL NEWS. Thank you for joining us and please Subscribe to our channel!

  Worldwide human consciousness waking up! That’s what I pray, anyway!

  Beautiful

  These are the strongest #Schumann Resonance I have ever seen to date. I know we are having a huge surge in vibrations and frequencies. These people need to leave mother nature alone. You know it is man made or is it natural? Timing points to something orbiting us.

  https://youtu.be/1GD1Gtz2DEU

 5. Bedenk wel dat deze oude energie was en diegene die niet tegen verlies kunnen hieraan vast houden: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens (oud gedrag in karma) zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag en weigeren volwassen te willen worden uit eigen trauma’s) terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden.

 6. Op 16 min zie je hier hoe politiek werkt, op 20 specialisme maar die vergeet weer alles en is de afgelopen 200 jaar gebeurt en werd de communicatie onmogelijk en is sindsdien stuurloos geworden. https://youtu.be/6KE4bnf2hkg

  Dit soort lui zoeken het meestal buiten zichzelf en zadelen de hele bevolking hiermee op, gebeurde vroeger al en moet zien als deze wil als er een enkeling opstaat die het voor heel veel mensen kan verzieken, je letterlijk iets aansmeren wat er niet is, verzinnen de meest fragmentarische onzin en denk dan aan het boek van Erasmus “Lof der zotheid” die geschreven werd om deze illusies te doorzien en ketterij te voorkomen zoals toen met opgelegd gedrag door Luther. Het eeuwenlange effect zie je hier de Gnosis deel 2 Katharen 1990 https://youtu.be/1FtYE1ghfdw en is gewoon ontbreken van eigenwaarde nastreven en het niet buiten jezelf zoeken want je hebt pas wat als iemand zegt dat je wat hebt en daarvoor had je niks.
  Don’t change earth. Change yourself!

 7. Beste Allemaal,

  Gratis webinar: dinsdag 31 mei 2022
  16:00-16:45 uur
  ‘Ik moet veranderen maar ik doe het niet!’

  “Ik had al een paar jaar enig overgewicht. Ik wist dat het beter was als ik ging afvallen, en ik wist ook hoe ik dat moest doen. Maar ik deed het niet structureel. Dus ik viel niet af. Tijdens de corona-lockdown werd ik nog zwaarder; ik heb net niet de 100 kilo bereikt maar het scheelde niet veel!”

  We weten het wel: tijdig rusten, goed slapen, gezond eten, voldoende bewegen; belangrijke adviezen, zelfs van de dokter. Hoe komt het dat wij ze toch niet enthousiast ter harte nemen en zo onze successen vertragen?

  In dit webinar zal Guido de Valk je inzichten geven over waarom het brein niet meewerkt en hoe de Brain&Mind aanpak®

  je helpt om nieuw gedrag dat wel blijvend is, je eigen te maken.

  https://www.valkleadership.nl/webinars/gratis-webinar-ik-moet-veranderen-maar-ik-doe-het-niet/

  • Was aan het begin van 2021 111 kilo bij een lengte van 1,83 m. Kon niet sporten dacht ik vanwege rugklachten en schouderklachten. Ben vegetarisch gaan eten en als gevolg daarvan extra vit. D (1000iu per dag) en vit K gaan slikken. De vit K is nodig om de vit D te verdelen in het lichaam. Nu ben ik 96 kilo en vanaf pasen ‘22 gaan sporten. Voel me goed. M’n rug en schouder pijn zijn volledig weg door de vit. D denk ik. Dat is de reden dat ik weer durfde te gaan sporten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in