Antifa-demonstranten probeerden het Sturgis motorfestival te verpesten – eindigde niet goed voor hen

1
1341

Spanningen braken uit tijdens het Sturgis motorfestival in Zuid-Dakota, VS, op zaterdag, toen verschillende leden van Antifa probeerden het motorfestival te verstoren.

Een video genomen van het incident toont een handvol Antifa-demonstranten, natuurlijk met hun gezichten bedekt, de bijeenkomst betreden. De politie omsingelt snel de Antifa-demonstranten terwijl duizenden motorrijders tegen hen schreeuwen dat ze hun evenement moeten verlaten.

Nadat een aantal van de motorrijders en Antifa-leden een aantal duwpartijen hebben uitgewisseld, wordt een van de Antifa’s door de politie tegen de grond gebracht. Sturgis politie arresteert de anarchist en leidt hem in handboeien uit de menigte. De spanningen bleven echter escaleren en de politie dwong de anarchisten snel van de bijeenkomst.

Duizenden boze motorrijders volgden toen de politie die de Antifa uit de buurt van de bijeenkomst begeleidde.

De video van het incident heeft op moment van schrijven meer dan 3 miljoen views.

Zwangere 18-jarige Duitse vrouw wreed vermoord – daders zijn Antifa-aanhangers

VS deelstaatsregering vertelt haar gezondheidswerkers in het geheim dat COVID vaccins DODELIJK zijn, maar houdt dezelfde informatie achter voor het publiek

1 REACTIE

  1. antifa ,in veiligheid gebracht ,tjonge die bikers zijn ook niet de slimste ,zijn jullie ooooooit beveiligd door de politie .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here