Antifa-demonstranten probeerden het Sturgis motorfestival te verpesten – eindigde niet goed voor hen

2

Spanningen braken uit tijdens het Sturgis motorfestival in Zuid-Dakota, VS, op zaterdag, toen verschillende leden van Antifa probeerden het motorfestival te verstoren.

Een video genomen van het incident toont een handvol Antifa-demonstranten, natuurlijk met hun gezichten bedekt, de bijeenkomst betreden. De politie omsingelt snel de Antifa-demonstranten terwijl duizenden motorrijders tegen hen schreeuwen dat ze hun evenement moeten verlaten.

Nadat een aantal van de motorrijders en Antifa-leden een aantal duwpartijen hebben uitgewisseld, wordt een van de Antifa’s door de politie tegen de grond gebracht. Sturgis politie arresteert de anarchist en leidt hem in handboeien uit de menigte. De spanningen bleven echter escaleren en de politie dwong de anarchisten snel van de bijeenkomst.

Duizenden boze motorrijders volgden toen de politie die de Antifa uit de buurt van de bijeenkomst begeleidde.

De video van het incident heeft op moment van schrijven meer dan 3 miljoen views.

Zwangere 18-jarige Duitse vrouw wreed vermoord – daders zijn Antifa-aanhangers

  Facebook gaat politieke inhoud verbergen
Vorig artikel“Worden we allemaal Afrikanen?” Toen de Duitse krant Bild nog “structureel racistisch” was
Volgend artikelBlanke man beestachtig mishandeld door BLM “demonstranten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Censuur.
    Kun je op wachten.
    Antifa = antifascistisch —-> en mensen die een motorfestival houden zijn fascistisch natuurlijk. En als die motorliefhebbers de antifa-adepten zeggen (en een beetje helpen) dat ze moeten optyfen omdat ze hun feestje verstoren dan is dat een kwalijke zaak. En iedereen weet : slecht voorbeeld doet slecht volgen.
    En dat mag niemand zien.
    Want we moeten allemaal kritiekloze, volgzame schapen worden. Dat regeert wel zo makkelijk namelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in