Foto ter illustratie

Op zaterdagmiddag rond 4 uur ’s middags reed een auto in Frankfurt een menigte mensen in. Twee mensen werden gedood; een andere persoon raakte ernstig gewond.

De politie gaat in eerste instantie niet uit van een terroristisch motief. Volgens de laatste informatie stopte de bestuurder van de BMW sportwagen bij een verkeerslicht en accelereerde hij zo snel bij het overspringen naar groen dat hij de controle over de auto verloor.

Het voertuig greep toen een 27-jarige fietskoerier op het fietspad en twee voetgangers op het trottoir. De gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht – maar de fietskoerier en een 61-jarige voetganger overleden. Een 31-jarige vrouw raakte ernstig gewond.

De bestuurder zelf zou zijn weggekomen met lichte verwondingen. Volgens een politiewoordvoerder had de man wel identificatiepapieren bij zich, maar deze konden niet eenduidig bewijzen of het daadwerkelijk de persoon was die erin werd genoemd. Volgens de FAZ zou de chauffeur een “Duitser met een migratieachtergrond” zijn. Volgens getuigen werd direct na het ongeval een tweede persoon in de auto gezien. Het onderzoek wordt voortgezet.

Tijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer

Waanzin: Duitse politie dwingt burgers tot bloedafname om "vaccinatiebedriegers" op te sporen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here