Er bestaat een grote kans dat Tobias Ellwood, hoofd van de “Defensiecommissie” van het Britse parlement, ons allemaal, elke mens op aarde, laat omkomen in een nucleaire vuurzee, schrijft Kurt Nimmo.

Stap voor stap worden de mensen in het Verenigd Koninkrijk voorbereid op oorlog.

“Groot-Brittannië moet direct oorlog voeren tegen Rusland, we zijn in oorlog in Europa, we moeten overgaan tot de staat van beleg.”

-Tobias Ellwood, hoofd van de defensiecommissie van het Britse parlement.

Ellwoods hoogst onverantwoordelijke en misdadig krankzinnige opmerking komt minder dan twee weken nadat Samantha Power, baas van de subversieve USAID van de regering van de VS, zei dat de regering van de VS, de NAVO en de EU in oorlog zijn met Rusland. Power leverde haar oorlogszuchtige kreet – vol leugens en halve waarheden – aan een ontvankelijke CNN, een propagandakanaal dat geld blijft verliezen.

Samantha Power, het hoofd van USAID, geeft toe dat de VS in oorlog is met Rusland met de handen van Oekraïners.

“Oekraïners doen de gevechten” – Samantha Power

Mevrouw Power, getrouwd met Cass Sunstein (die ooit opriep tot het ondermijnen van online taalgebruik in een “cognitieve infiltratie“-operatie), hielp bij het organiseren van de slachting van 30.000 Libiërs toen ze “diende” in de regering-Obama.

Geweldig om hier in Boedapest te zijn met @USAmbHungary waar
@USAID net nieuwe, lokaal aangestuurde initiatieven heeft gelanceerd om onafhankelijke media te helpen gedijen en een nieuw publiek te bereiken, corruptie aan te pakken en de burgerbetrokkenheid te vergroten.

Je weet dat er iets aan de hand is als de “beheerder” van USAID, berucht om het ondermijnen van buitenlandse regeringen, naar Boedapest gaat om “lokaal gestuurde initiatieven” te helpen, met andere woorden, samenzweren met politieke oppositiegroepen om een kleurenrevolutie te ontketenen tegen de gekozen regering van Viktor Orbán, een fervent criticus van de inmenging van de VS/EU in Oekraïne en Oost-Europa.

“Ik herinner u eraan dat Hongarije een democratisch land is dat lid is van de Europese Unie en de NAVO,” schrijft The American Conservative.

Het wordt geleid door een regering die herverkiezingen won in een aardverschuiving in 2022 die algemeen erkend werd als vrij en eerlijk. Dit is ook een regering die de door de Verenigde Staten geleide strategie om de oorlog tussen Rusland en Oekraïne te verlengen niet steunt… Het is duidelijk dat het land rijp is voor een kleurenrevolutie, en Samantha Power is er om te helpen.

Hier is een interessante en verhelderende Twitterdraad.

In 2013 onthulde een Oekraïense wetgever dat de Amerikaanse ambassade in Kiev honderden specialisten had opgeleid om moderne informatieoorlogstechnieken te gebruiken om de publieke opinie te manipuleren, protesten te organiseren en uiteindelijk een burgeroorlog in Oekraïne te ontketenen:

“In mijn rol als vertegenwoordiger van het Oekraïense volk hebben activisten van de publieke organisatie… https://t.co/bl9Op1fQGs

Pyatt en Power zijn van plan de “regimewisseling” sjabloon in Hongarije te gebruiken om Orbán uit de weg te ruimen. Maar “regimewisseling” kleurrevoluties zijn niet meer zo effectief als ze ooit waren.

  BREAKING: Massale luchtaanval op Oekraïne nu (video's, foto's)

Zo mislukte een poging om Kazachstan, een door land ingesloten land aan de grens met Rusland, te ondermijnen jammerlijk. Een andere ondermijningsoperatie tegen Kirgizië, of anders de Kirgizische Republiek, een Centraal-Aziatisch land aan de zuidelijke grens van Kazachstan, slaagde daar evenmin in.

“Inlichtingendiensten van de NAVO en hun middelen hebben mogelijk een gelijktijdig kleurrevolutie-offensief in heel Centraal-Azië voorbereid,” schrijft Pepe Escobar voor The Cradle.

De [Kirgizische] operatie begon voorgoed te ontsporen toen Kazachse troepen – met de hulp van Russische/CSTO [Collective Security Treaty Organization] intel – de controle heroverden over de vernielde luchthaven van Almaty, die zou worden omgevormd tot een knooppunt voor het ontvangen van buitenlandse militaire voorraden.

Rusland is zich terdege bewust van de talrijke pogingen van de Amerikaanse regering om regimewisselingen af te dwingen in landen die op de neoliberale hitlijst staan. In december 2021 kwamen Servië en Rusland overeen te vechten tegen door de VS (en Britten en Turken) geïnitieerde kleurrevoluties, die door het neoliberale propagandakanaal Reuters worden omschreven als “volksopstanden”.

Bovendien is volgens het Internationaal Republikeins Instituut het concept zelf van kleurenrevolutie en regimeverandering Russische propaganda.

“De Russische regering beweerde dat deze revoluties werden uitgelokt door de VS en andere buitenlandse mogendheden,” betoogt Krišjānis Bušs, een Senior Associate bij COBALT Letland, een juridische organisatie die gelieerd is aan de Letse Private Equity en Venture Capital Association, een “private equity en venture capital” organisatie, dat wil zeggen het zoveelste neoliberale complot.

Opgemerkt zij dat het International Republican Institute (IRI) een belangrijk onderdeel is van de organisatie voor regimewisseling National Endowment for Democracy (NED). Het werkt hand in hand met Samantha Power’s USAID.

  Nederlands parlementslid: "Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren"

Lindsey Graham, de senator uit Zuid-Carolina die Vladimir Poetin wil laten vermoorden, is een deelnemer van het IRI, samen met Mitt Romney, Marco Rubio en de met de Bush-misdaadfamilie geassocieerde Brent Scowcroft. De informatie over de raad van bestuur van de IRI is van het internet verwijderd.

Ondanks de bewering van Krišjānis Bušs dat kleurrevoluties een verzinsel zijn van Russische paranoia, is er voldoende bewijs dat bovengenoemde organisaties wel degelijk betrokken zijn bij neoliberale operaties voor regimeverandering. (Voor een enigszins gedateerde historische referentie, zie “Color-Coded Revolutions: The Origins of World War III” van Andrew Gavin Marshall).

De gemengde resultaten van de traditionele mechanismen voor regimeverandering – in Oekraïne, Joegoslavië, Georgië, Belarus, Myanmar, het Midden-Oosten (Arabische Lente) en elders – hebben geleid tot een meer directe, minder heimelijke poging om Vladimir Poetin af te zetten en de Russische Federatie omver te werpen.

Tobias Ellwood en Samantha Power willen dat u weet dat “wij” in oorlog zijn met Rusland. Ellwood wil het onderbezette en zwaar onderbewapende Britse leger maar al te graag in de Russische vleesmolen loodsen (denk aan Bakhmut), terwijl Power voorlopig tevreden is met de voortdurende slachting van Oekraïense soldaten, waarvan er velen in de mesbladen van de Russische vleesmolen worden geperst.

Zowel Power als Ellwood beseffen dat, wil het plan om Rusland te vernietigen slagen, de regering van de VS, de NAVO en de pathetische legers van het “collectieve Westen” een directere rol zullen moeten spelen in de gevechten.

Als dat gebeurt, en dat is precies wat deze psychopaten willen, zal de eventualiteit van thermonucleaire vernietiging niet ver achterblijven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zal de agressie van de NAVO Rusland dwingen de speciale operatie tot buiten Oekraïne uit te breiden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor “misdaden tegen de mensheid” werkelijkheid wordt
Volgend artikelAnalyse van Pfizer-documenten bewijst: De “samenzweringstheoretici” hadden gelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. De collaborateurs van de CABAL / WEF die in geheel europa actief zijn opbelangrijke posten in de UK betekend het dat het ook in Nederland kan gebeuren. Zeg maar dag met je handje naar burgerrechten en vrijheden. Langzaam stapje voor stapje trekt de WEF / Cabal de strop aan.
  In ademnood zullen er opstanden worden georganiseerd die door het leger neergeslagen gaan worden als er een staat vanbeleg wordt uitgeroepen.

 2. “…. dat het ook in Nederland kan gebeuren. Zeg maar dag met je handje naar burgerrechten en vrijheden.”

  KAN gebeuren? We zitten godverdomme al in een totalitaire staat waar de pers overheids en WEF propaganda kotst…..
  Wij zijn de proeftuin.
  Wij zitten dieper in een slavernij situatie dan welk ander land in de EU. En dat ga ik niet uitleggen, je ziet het of je wil het niet zien.

 3. @ maverick >> (Langzaam stapje voor stapje trekt de WEF / Cabal de strop aan.)

  Fase 5: Vestig chaos en staat van beleg. (november 2021 – maart 2022)
  > Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  > Veroorzaak de verlamming van de echte economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  > Laat de werkloosheid exploderen.
  > Pas een derde dosis toe op de gevaccineerden(boosters).
  > Leg verplichte vaccinatie op voor iedereen.
  > Versterk de mythe van de varianten, de doeltreffendheid van het vaccin en de kudde- immuniteit.
  > Demoniseer de ongevaccineerden en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  > Arresteer de oppositieleiders.
  > Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR code): Geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, ziekteverzekeringskaart…
  > Stel de staat van beleg in om de oppositie te verslaan.
  – Resultaat, Tweede stadium van digitale controle. Gevangenneming of verwijdering van de tegenstanders.
  Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld. (maart 2022-september 2022)
  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.
  – Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. tot de hele planeet.

  • Het moet (helaas) fout gaan om mensen het licht in zichzelf te laten vinden, en dan bedoel ik niet de massa, maar de wakkere kopgroep. WIJ zijn de leiders van morgen, niet de schapen. Zodra er concreet verzet komt, zal dat worden geleid door de ‘wakkeren’ en die zullen door al deze duisternis het licht in zichzelf gaan vinden. Vergis je niet hoe krachtig WIJ zijn. Één kaars kan de hele duisternis overwinnen… en wij zijn klaar om miljoenen kaarsen te worden. De massa zal zich tot ons wenden als ze in de duisternis ontwaken. Omarm het licht, wees het licht… WIJ hebben binnenkort niks meer te verliezen, en dan keren we ons af van de duisternis en we zullen strijden voor het licht. Iedereen is nu nog bang, maar wacht maar tot we door onze angst heen gaan… dan worden we licht, en in de duisternis zal ons licht zo krachtig zijn als de zon die Bill Gates elke dag weg sproeit.

   • Naam er bestaat geen licht in zichzelf. Enkel voor mensen die teveel pot paffen of roze olifantjes zien vliegen. Er bestaat enkel een God door Israel YHWH genaamd. Mensen hebben toegang tot Hem via Yeshua de Messias oftewel Jezus de Christus. Mensen die YHWH kennen worden geleid door Zijn Geest en worden ALTIJD als vijanden beschouwd in deze wereld. Zijn eigen Woorden. Wie in Hem gelooft verafschuwd onrecht. Personen als Powers zijn agenten van de opositie de duivel die onvrede brengen. Amerika is de voortzetting van het dekadente Rome. Echter de Romeinse adelaar die in de hoogte zijn nest heeft gebouwd zal gekortwiekt worden.

  • De over grote meerderheid zal dit niet kunnen zien, zelfs op dit moment dat het allemaal gebeurd.
   Probeer hen niet mee te nemen in deze waarheid.
   Wij zullen zelf tot geweld moeten grijpen.
   Want het gebeurt allemaal met geweld tegen ons.

  • De grootste warmonger bedoelt u die na WO2 de nazies wou herbewapenen en trainen om het sovjetleger te gaan verslaan. Hij noemde dit the unthinkable. Toen niet uitgevoerd maar nu in volle gang niet met duitse nazies maar met oekrainse bandera nazies…

   Van het kanaal eiland is nog niet veel goeds voort gekomen….

   • Engeland/VK:” het Amerikaanse oorlogsschip voor de Europese kust”. Met een Indiase premier aan het roer ( zou het zelfde zijn als wanneer in NL een Indonesiër Minister President zou zijn) stoomt het Engelse oorlogschip de zoveelste verloren oorlog tegemoet. De Engelsen zijn al eens een keer verslagen op de Krim door de Russen. Denk aan de ” Charge of the Light Brigade”. Sommige landen leren niets van de geschiedenis. Ons land is nog nooit in oorlog met Rusland geweest, sterker nog, Rusland is al 4 eeuwen lang een betrouwbare handelspartner gebleken voor onze kooplui actief op de Oostzee.
    Churchill werd als Engels officier gevangenen genomen door de Zuid-Afrikaanse boeren tijdens de Boerenoorlog maar werd op erewoord vrij gelaten en zou zich nooit meer tegen de Boeren mogen keren tijdens de oorlog. Churchill is één van de bedenkers van het concentratiekamp ( Engelse uitvinding) waarin 28.000 vrouwen en kinderen van de Boeren die tegen de Engelse overheersing in Zuid-Afrika vochten ellendig van de honger crepeerden.
    Churchill heeft ook Bomber Harris nooit teruggefloten die Duitse steden als Hamburg, Bremen,het hele Ruhrgebied, Neurenberg,Stuttgart en Dresden met ca. 800K burgerslachtoffers tot gevolg hebbende, in de as legde met zijn overmacht aan bommenwerpers.
    Nederland stemde in 2016 per referendum tegen Oekraïense deelname aan de EU. Rutte beloofde zwart op wit dat er geen militaire en financiële steun vanuit NL voor Oekraïne zou komen. Wij weten wat de handtekening van Rutte waard is. Nog minder dan het papier waar het op geschreven is.

 4. Van mij mag het beginnen , klaar mee !
  Ze komt van onder de grond weg , vandaar dat uiterlijk
  ( de hele club trouwens ) 🤮

   • VS-onderminister van Buitenlandse zaken & khazaarse maffialid Victoria Nuland (aka Nudelman) verklaarde op 11(!).03.2022 in het Amerikaanse Congres tijdens een hearing dat de VS 46 biolabs had in Oekraïne.

 5. Ben nergens verbaast over, ze zullen Erdogan, Putin als Orban willen omleggen als het kan, Orban is denk ik makkelijker, het is een klein land met weinig inwoners, Erdogan en Putin zijn veel beter beveiligd vermoed ik.

 6. Heel goed en belangrijk artikel.
  Elke zin maakt duidelijk, wat de politieke machinaties op de achtergrond zijn.
  Het verklaart de hele gang van zaken, woord voor woord, regel voor regel
  Aandachtig lezen is noodzakelijk.

  Heel sterk, Front Nieuws. Dank.

 7. Heb eerst gedacht grote “Z” stickers aan te schaffen. Maar omdat mijn glimmend Dacia-tje er ook geen schuld aan heeft dat zijn baas zo’n dwarsdenker is verdient het niet uit represaille gevandaliseerd te worden. Maar misschien weet iemand een wel suggestie voor een goede slogan of cartoon dat mijn behoefte uitdrukt om de Brits-Amerikaanse huichelaars met hun criminele Navo eruit te schoppen?

  • Beste Lepoudre Luc,
   Wat dacht je van;

   “ik respecteer mensen die dat óók doen”

   Je schopt daarmee niemand tegen de schenen en laat tevens zien hoe jij in het leven staat.

  • @ Lepoudre Luc: Dacia verkopen en een Lada gaan rijden. Als het een beetje meezit is volgende week mijn Mercedes verkocht, bijna aan een Duitser…maar die is te traag van beslissen. Had wel toepasselijk geweest om de Mercedes aan een Duitser te verkopen…terug naar waar die thuis hoort. Een Lada heb ik al staan, moet nog wat aanpassingen doen, dan naar de RDW om op kenteken te zetten.

  • @Luc,
   Onthoud dat de geest vrij blijft, je kunt iets denken zonder het te zeggen of laten blijken wat je denkt, het echte vrije woord sinds de pandemie is er niet meer en ook in deze gekozen oorlog door het Westen kun je eigenlijk niet meer laten zien wat je denkt,voelt,vind, misschien subtiel, daarom is het zo fijn om het hier met elkaar wel te kunnen delen, in de gewone media kan dit al een tijdje niet meer, hopelijk begrijp wat ik bedoel te zeggen, de juiste woorden of teksten heb ik even niet, niet geslapen door omstandigheden en dat merk ik nu ook wel, de geest staat er wel eens helderder voor, groet aan U van Flar!!!

 8. Het vrouwen quotum is rechtstreeks verbonden met cultuurmarxisme en feminisme, het feit is blijkbaar dat “wij” allen in een gefeminiseerde maatschappij leven, waar bijna alle rottigheid en ellende vergoeilijkt wordt door ook het gefeminiseerde OM en Justitie.

  Tegenwoordig zie je veel jonge vrouwen met Tattooages, kortom een mannelijke uitstraling en dito lichaamstaal, jongemannen die vrouwelijke trekjes hebben, weinig atletische types, Woke en de algemene indruk dat zij uren per dag op hun verdomde GSM bezig zijn (vrouwen meer dan mannen heeft een onderzoek uitgewezen), een voorbeeld naast mij woont een jongstel zomers zitten ze buiten beide met hun elektronische GSM-dildo in hun handen, communiseren nauwlijks met elkaar, net alsof je op een andere planeet woont.

  • Beste Adriaan W,
   Ik stel mij zo voor dat in de nabije toekomst baby’s worden geboren met grote ogen zoals een aliën, een piepklein mondje, zonder oren, een lange flexibele duim en wijsvinger en een mobiel in hun handen, :))

   “ondanks het informatie tijdperk waarin wij leven, zijn er nog nooit zoveel onwetende mensen geweest”

   • Tigron maart 8, 2023 at 11:54

    Ben het met je eens beste, trouwens de (grijze) Aliens zijn reeds lang aanwezig in de Deep Underground Military Bases, dankzij Majestic 12 die President Eisenhower totaal voorbij gingen, ditwerd ook de reden gezien van de politieke moord op JFK (Lancer) die wilde deze informatie met de Russen delen.

    Fijne dag verder Tigron

   • Inderdaad Tigron.
    Dat krijg je als je geen eigen mening hebt, geen creativiteit meer aan boord , geen eigen wil en afhankelijk gemaakt bent van alle smart-apparatuur. En alles wat hieruit voortkomt als nakomelingen is meer van hetzelfde kansloze publiek.
    Wat een vooruitgang hè?

    Wanneer valt de stroom nou eindelijk eens een paar weken uit???
    Wij kunnen niet wachten…..

  • Ik denk dat het niet gaat om de persoon van deze helleveeg. De gluiperts gaan op zoek naar een pretentieus schepsel met zulke skills. Die worden geslecteerd en aangescherpt. De ergste exemplaren worden dan de speciaal gemandateerden. Ze hebben meestal dezelfde demonische blik in de ogen.

 9. Liz Truss was en is nog steeds zo’n Russofobe idiote Premier van het Britse”rijk” voor 6 weken toen zij het veld moest ruimen voor een Premier die nog gekker Engeland in de afgrond duwt, Liz Truss liet de wereld weten dat een nucleaire aanval op Rusland niet uitgesloten kon worden.

  Na 5 weken heb ik eindelijk een (soort) antwoord ontvangen op een brief aan mijn parlementslid die begon met:

  “Heb ik iets gemist, of investeert onze regering £ miljarden van ons geld in een oorlogvoerende campagne tegen ’s werelds grootste land – en brengt ons daarbij allemaal in gevaar – zonder zelfs maar een stemming in het parlement?”

  Ik zeg een “soort” antwoord omdat het de vragen ontwijkt en de proforma-propaganda van het ministerie van Buitenlandse Zaken gewoon weer uitspuwt. Het is afkomstig van Graham Stuart, die minister van Staat voor Europa was toen hij het op 5 september ondertekende. Hij is nu iets anders – klimaatsupremo, geloof ik – onder de nieuwe premier Liz Truss. Laten we hopen dat hij daar beter van wordt.

  https://www.veteranstoday.com/2022/09/09/poking-the-russian-bear/

 10. Lastig he, als je bij jezelf moet blijven maar het niet kunt vinden,!
  Hysterisch luciferische karaktertrekken .
  Maar de brede gaat echt wel komen.

 11. Er zijn slechts twee raketten nodig om het VK te doen laten zinken in de Noordzee dus ze mogen wel een toontje lager gaan zinken. De Britten zijn trouwens verantwoordelijk voor de meeste doden op deze planeet.

 12. Ben je graag in shock kijk eens op THIRD WORLD TRAVELLER and title Global Power and Global Government:
  Part 1 – Evolution and Revolution of the Central Banking System by Andrew Gavin Marshall. en alle andere delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in