Advocaten bereiden Neurenburg 2.0 voor om allen te vervolgen die de Coronavirus zwendel in stand hielden

14

Duizenden advocaten van over de hele wereld zijn bezig met de voorbereiding van rechtszaken tegen iedereen die verantwoordelijk is voor het Covid-19 schandaal dat gefabriceerd werd door het World Economic (Davos) Forum.

De Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich leidt de aanval om een soort Neurenburg proces 2.0 op te zetten waar iedereen die heeft deelgenomen aan het verspreiden van leugens en angst over het Covid-19 virus ter verantwoording wordt geroepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Het is belangrijk op te merken dat Fuellmich de advocaat is die met succes Volkswagen heeft aangepakt voor het knoeien met de katalysatoren in zijn auto’s. Hij won ook succesvol een zaak tegen de Deutsche Bank, die als criminele onderneming werd aangemerkt.

Volgens Fuellmich valt de fraude in deze twee Duitse rechtszaken in het niet bij wat de virusbedriegers de wereld hebben aangedaan. Hij is van mening dat de hele zaak meer een schandaal is dan een crisis, en dat alle betrokkenen moeten worden vervolgd.

Alle manipulaties en vervalste testprotocollen moeten worden aangepakt, zegt Fuellmich, en daarom werkt hij samen met een internationaal netwerk van bedrijfsadvocaten om te pleiten voor wat Principia Scientific International “de grootste onrechtmatige daad aller tijden” noemt, en niet te vergeten “de grootste misdaad tegen de menselijkheid die ooit is begaan”.

Teneinde een internationale collectieve rechtszaak op basis van het Angelsaksische recht tot stand te brengen, is een Covid-19 onderzoekscommissie opgericht om na te gaan hoe het best te werk kan worden gegaan. Zij heeft tot dusver vastgesteld dat “het Covid-19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was”.

De hoorzittingen met ongeveer 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen en juristen, die sinds 10 juli 2020 door de Berlijnse onderzoekscommissie over de Covid-19-affaire zijn gehouden, hebben intussen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat het Covid-19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was.

Het ging er veeleer om de onwettige macht (onwettig omdat deze met criminele methoden is verkregen) van de corrupte “Davos-kliek” te consolideren door de rijkdom van het volk over te hevelen naar de leden van de Davos-kliek, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf te gronde werd gericht.

Platforms als Amazon, Google, Uber, enz. konden zich zo hun marktaandeel en rijkdom toe-eigenen, zo luidt een samengevatte vertaling van de laatste mededeling van Fuellmich van 15 februari.

Coronavirus is weinig meer dan een hersenspelletje om de rijkdom, vrijheden en levens van mensen te stelen

  Hygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!

Met andere woorden, het Coronavirus ging nooit over het “veilig” houden van mensen of het beschermen van hun gezondheid. Het ging om het overhevelen van rijkdom van de armen naar de ultrarijken, terwijl de wereld zo werd geherstructureerd dat alle normaliteit en vele vrijheden werden afgeschaft.

In het ergste geval was het Covid-19 virus een slechte seizoensgriep. De waarheid is dat het niets ongewoons was, in die zin dat het afgelopen jaar in het algemeen hetzelfde aantal mensen is gestorven als in enig ander jaar, ook al werd het afgelopen jaar alles toegeschreven aan “Covid”.

We hebben gezien wat keer op keer is bevestigd: de mate van gevaar van het virus is ongeveer gelijk aan die van de seizoensgriep, ongeacht of het om een nieuw virus gaat (wel of niet gefabriceerd) of dat we gewoon te maken hebben met een griep die is omgedoopt tot “Covid-19 pandemie”. Intussen kunnen de PCR-tests van Drosten ons zelfs niets zeggen over besmettelijke infecties. Tot overmaat van ramp is de gezondheids- en economische schade als gevolg van de anti-Covid maatregelen zo verwoestend geweest dat we moeten spreken van een niveau van vernietiging dat historisch gezien uniek is.

De gezondheid is nooit een probleem geweest, behalve dan dat injecties met genetisch experimentele stoffen, vermomd als “vaccinaties”, nu op massale schaal ernstige schade aanrichten, inclusief fatale gevolgen. De wereldbevolking wordt gebruikt als proefkonijn voor deze experimentele gen-injecties, zowel geleidelijk als extreem snel. Om de bevolking in paniek te brengen werden gevaarlijke en schadelijke inperkingsmaatregelen (zelfs volgens de WHO) ingevoerd van verplicht, onnodig en gevaarlijk mondkapjes dragen en sociale distantie, onnodig en contraproductief. De bevolking was dus “klaar” voor de injecties, stelt de commissie vast.

Het document gaat verder met uit te leggen dat de hele zaak nooit echt over gezondheid ging, en dat is inmiddels duidelijk. Het gaat om het tiranniseren van mensen, het elimineren van hun rechten, en nu om het vaccineren met injecties van genetisch experimentele stoffen vermomd als ‘vaccinaties’.

  WHO beveelt verkeerd gebruik van Biontech-vaccin aan

Deze zogenaamde “vaccinaties” schaden en doden mensen links en rechts, hoewel de mainstream media weigeren erover te berichten. Ondertussen staan tientallen miljoenen menselijke proefkonijnen in de rij om met de naald te worden gestoken, in de overtuiging dat hun opperheren om hun gezondheid geven en hen alleen maar willen beschermen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politiek correcte VN secretaris-generaal wordt ‘complottheoreticus’: “Onder het voorwendsel van een pandemie worden de meeste fundamentele vrijheden afgeschaft”

Vorig artikelFacebook veroordeeld tot schadevergoeding van honderden miljoenen – verzamelde biometrische gegevens zonder toestemming
Volgend artikelDenemarken begint Syriërs te deporteren – eerste in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Geweldig! Ook Rutte & Co voor het tribunaal. Waarschijnlijk krijgen zij 3x levenslang want de doodstraf kan niet meer.

  • Volgens Nederlands nationaal recht kunnen we geen doodsstraf meer opleggen.

   Maar het tribunaal kan volgens mij nog steeds een doodsstraf opleggen.

   Internationaal recht staat namelijk boven het Nederlands nationaal recht

   • Dit is juist en na de wereldoorlog 2 zijn er overeenkomsten gesloten door amerika en europa ! Deze moordenaars zullen hun straf niet ontlopen dit is genocide op grote schaal en daar staat de doodstraf op !Vanaf volgend jaar staat heel europa onder de amerikaanse wet en legerleiding het feest gaat beginnen !

 2. Spijtig dat bij ons geen enorme schadevergoedingen kunnen bekomen worden zoals in de Verenigde Staten.
  Dan zouden onze leugenachtige mainstream media allemaal hun deuren kunnen sluiten.
  Het verdwijnen van deze ‘leugenmachines op industriële schaal’ zou een ware zegen zijn voor de democratie.

 3. Ik ben voorstander van democratie, zoals het werd gedaan 2000 jaar terug.

  met 6000 stemmen van wantrouwen werd eenpoliticus voor 10 jaar verbannen uit het land.

  Stuur de linkse idioten maar naar Marokko.Zonder mobieltje of internet of tv; gewoon; een werkkamp.
  Containers voscheppen met zand in de woestijn.

 4. Dit zou eigenlijk verplicht leesvoer moeten zijn voor de vele schaapjes die nog steeds geloven dat de overheid het beste met ons voor heeft.

 5. Dit moet het volk weten.
  Het moet geplubiseerd worden.
  GOD had mij al heel veel geopenbaard.
  HIJ is bezig. Er komt een stop aan deze tiranie
  Rutte moet stoppen om het volk te vernietigen of hij gaat er zelf aan.

 6. Dit is juist en na de wereldoorlog 2 zijn er overeenkomsten gesloten door amerika en europa ! Deze moordenaars zullen hun straf niet ontlopen dit is genocide op grote schaal en daar staat de doodstraf op !Vanaf volgend jaar staat heel europa onder de amerikaanse wet en legerleiding het feest gaat beginnen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in