© T-Rex / Freepik

Werknemers in de gezondheidszorg die zijn ontslagen omdat ze weigerden zich te laten vaccineren, worden massaal gevraagd terug te keren nu ziekenhuizen worden overspoeld door personeelstekorten.

In een video die viraal gaat op sociale media, vertelt een verpleegster een “waargebeurd verhaal” over haar ziekenhuis dat haar vraagt om terug te komen, schrijft Adan Salazar.

Ongevaccineerde verpleegsters werden gevraagd om terug te komen werken wegens personeelstekort pic.twitter.com/A0ilQCmdRF

– Libs of Tik Tok (@libsoftiktok) December 26, 2021

“Op 15 november werd ik vanwege de mandaten ontslagen uit mijn baan als verpleegkundige. Dit weekend, op 18 december, kreeg ik een bericht van personeelszaken met de vraag of ik dit weekend de hele kerst en tot en met het nieuwe jaar kon werken. Ze hebben een wanhopig tekort,” vertelt de verpleegster.

In een andere virale social media post, documenteerde een vrouw een ziekenhuis in Oregon dat ongevaccineerd personeel ontsloeg, om vervolgens ongevaccineerde “reizende verpleegkundigen” aan te nemen.

Mijn vriendin is een verpleegster in Oregon. Het lokale ziekenhuis heeft meer dan 140 verpleegsters ontslagen vanwege de vaccinatiemandaten. Dus nu huren ze een stel reizende verpleegsters om de posities in te vullen, en raad eens… Reizigers hoeven niet gevaccineerd te worden. ??

— Banned Blonde ??‍♀️ (@miss_jordon) December 28, 2021

De oproepen om hulp komen nu de CDC maandag zijn quarantainerichtlijnen heeft herzien, waarbij de aanbevolen isolatietijd voor Covid-19 infecties is teruggebracht van 10 naar 5 dagen.

Hetzelfde gebeurt over de hele wereld, met meer ziekenhuizen die zich realiseren dat vaccinatiemandaten een schot in de voet waren nu het aantal Omicron-ziekenhuisopnames stijgt.

  Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem - het perspectief van een wetenschapper

In een viraal bericht op Facebook wordt beschreven hoe een andere ziekenhuismedewerker die was ontslagen omdat hij niet was gevaccineerd, nu werd gesmeekt om terug te keren naar de frontlinie.

Dus geen AHS-verpleegkundigen ontslaan en ze vervolgens smeken om terug te komen. pic.twitter.com/o350RFARKI

— BERTAboy82 (@BertaBoy82) December 28, 2021

“Ik heb vandaag een verrassende e-mail ontvangen”, beschrijft de post en voegt eraan toe: “Ons gedwongen en beschaamde mogen op 10 januari weer aan het werk!!!”

“Hoewel er een deel van mij is dat graag terug zou willen keren [IK HOU VAN MIJN WERK en de mensen/patiënten/bewoners waarmee ik ZO VEEL mee heb gewerkt], zou het hetzelfde zijn als terugkeren naar een gewelddadige relatie”, geeft de geminachte gezondheidswerker aan.

Eerder deze maand maakten ziekenhuizen in Quebec, Canada, ook een grote ommezwaai toen ze gedwongen werden de Covid-regels voor ziekenhuispersoneel te versoepelen, door werknemers die positief testen op Covid toe te staan weer aan het werk te gaan.

Het lijkt wel of ze honderden verpleegsters hebben ontslagen uit wrok en wraak – maar vergeten zijn dat ze hen eigenlijk nodig hebben.

Net als in Alberta, waar ze @AHS_ werknemers smeken om terug te komen, nadat ze hen belasterd en geschorst hebben. https://t.co/D8n33N7C2d

— Ezra Levant ? (@ezralevant) December 28, 2021

Politiek commentator Peter Sweden documenteerde een soortgelijk voorval dat plaatsvond in een andere Canadese provincie.

“Ziekenhuizen in Alberta, Canada hebben voor Kerstmis 1400 gezondheidswerkers met verlof gestuurd omdat ze niet gevaccineerd waren. Nu smeken ze hen om weer aan het werk te komen vanwege de Omicron-vloed,” merkt Sweden op.

Sommige ziekenhuizen in Italië kwamen deze maand tot dezelfde conclusie en vroegen ongevaccineerde werknemers om alsjeblieft weer aan het werk te gaan.

Canada heeft zijn verpleegsters en artsen gevraagd ook terug te komen! Zij zeggen dat tests plotseling aanvaardbaar zijn. Zie wat er gebeurt als je voet bij stuk houdt! pic.twitter.com/Z0ZNjvpAEA

— Inspiring minds (@Inspiri58050086) December 26, 2021

“Met deze nieuwe golf van ziekenhuisopnames zijn we aan het eind van onze Latijn. De paradoxale situatie is dat de verwijdering van de ongevaccineerde collega’s nog zwaarder op ons drukt, op de mensen die elke dag de epidemie moeten bestrijden”, verklaarde het hoofd van de afdeling angiologie van het ziekenhuis in Padua, Giampiero Avrucio.

Een ziekenhuis in Melbourne, Australië, heeft naar verluidt ook ongevaccineerd personeel gevraagd terug te keren.

ZE SMEKEN ONGEVACCINEERDE VERPLEEGKUNDIGEN OM ONMIDDELLIJK WEER AAN HET WERK TE GAAN IN HET AUSTIN ZIEKENHUIS IN MELBOURNE, VANWEGE EEN OVERWELDIGENDE TOEVLOED VAN PATIËNTEN MET MYOCARDITIS EN PERICARDITIS. ONLY THE UNVAXXED CAN SAVE THE DAY..… pic.twitter.com/o3GSfS3Tkg

— 安红【澳喜特战旅】 (@maryann_3040) December 22, 2021

Nu de behoefte aan werknemers naar verluidt met de dag nijpender wordt en Biden’s vaccinatiemandaten nog steeds door de rechter worden tegengehouden, is het te hopen dat meer ziekenhuizen dit voorbeeld zullen volgen, door de zure appel heen bijten, zullen toegeven dat ze fout zaten en hun ten onrechte ontslagen werknemers zullen vragen terug te keren.

  6-voudige gevaccineerde, masker-geobsedeerde arts verward door Covid-infectie wordt bespot op Twitter

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  
Volgend artikelFinse Jan Doedel heeft zich voor niks laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Frankrijk idem dito, ze smeken de ongevaccineerde zorgpersoneel terug te komen werken. Ze zijn onderbemand en kunnen het werk niet meer aan.

  • En een passend loon! Het mag dan een roeping zijn, zolang de directeur miljoenen per jaar kan opeisen kan het personeel dat het geld binnenhaalt prima wat meer salaris vragen. Nu is de kans!

    • “Kontenwassers”??????

     Geintje Ab?

     Mocht je ooit een verpleegkundige nodig hebben wanneer je of in de kreukels ligt (ongeluk) of in de goot (dakloos, verslaafd, een vette mentale crisis) adviseer ik je deze term meteen te gebruiken.

 2. En een véél betere vergoeding aan loonderving, pensioens vergoeding, arbeidsrecht etcetera.
  Tevens in kranten en media, verontschuldigen over de gedwongen ontslagen, compensatie voor de geleden schade.
  Zou dit niet laten rusten, bloeden zullen ze.

   • zijn jullie nou zo dom?
    het gaat niet om geld!
    het is een strijd tegen het kwade die we voeren.
    het gaat om leven en dood!
    DIE moet gewonnen worden.
    de ontslagen mensen hebben hier een wapen in de hand om iets voor elkaar te krijgen.

 3. Ik ben geen verpleegkundige maar als ik in die situatie zat zou ik toestemmen op voorwaarde dat ik tevens geen verstikkingsluier hoef te dragen EN dat alle gevaccineerde collegae daar WEL toe verplicht zouden worden, kwestie van het gevaar van shedding voor mezelf te reduceren.

 4. Wat een verhaal weer…. en nogmaals HOE komen ze er bij dat mensen in het ziekenhuis liggen vanwege de “omciron”??? Die is nog nooit gevonden, laat staan getoond! De testen kunnen niet zien of iets “omicron” of pietjepuk is. Waar komen die ziekte-aantallen vandaan? In werkelijkheid zijn het mensen die aan de gifspuit bezweken zijn die in het ziekenhuis liggen, en in werkelijkheid is het een tekort aan verpleegpersoneel om andere aandoeningen op te vangen! Waarom zouden ze met goed geweten die arme ontslagen verplegers bloot stellen aan zo’n groot gevaar??? Ik zou 10 x zoveel aan salaris vragen om het risico van de omicron aan te gaan! Wat een fukking vernedering om eerst ontslagen te worden en dan bedelen dat je terugkomt…Maar nog erger, dat ze je probeerden te dwingen om gif in te nemen in ruil voor een (verkort) bestaan. Wat een vuile smeerlappen zijn het toch allemaal bij elkaar. Maar iedereen doet er aan mee om elkaar in de shit te gooien, allemaal smeerlappen bij elkaar. Voor wie of wat doen ze het??? Ze weten niet eens voor WIE of WAT ze elkaar in de shit smijten. Want kennelijk mag je nu wel weer in het ziekenhuis werken met die supergevaarlijke omicron! Wat een f’g bullshit….

 5. Ook al is dit waarschijnlijk een gouden optie voor mensen wiens gezin het heel moeilijk heeft gehad met ontslag, ik zou er persoonlijk toch niet aan mee doen, want dit is het moment dat ze gezonde slaven alsnog in het QR systeem proberen te krijgen zodat je straks lekker nuttig slaafje kan zijn voor rijke elite als de rest omgekomen is.
  Aan de andere kant snap ik het natuurlijk als je geroepen voelt, of gewoon geld moet verdienen voor brood op de plank. Het is sowieso geen makkelijke situatie.

 6. “bericht van personeelszaken met de vraag of ik dit weekend de hele kerst en tot en met het nieuwe jaar kon werken”

  oh dus alleen terugkomen tot zo lang nodig?

  FUCK EM

 7. Eerst dwingen, het werk onmogelijk maken, mentaal en sociaal slopen, uiteindelijk ontslaan en dan smeken om terug te komen?

  Ik ga dit bericht even in de Zorgvrijheid groepen delen, ik ben heel benieuwd naar de reacties..

  Ook al zou ik dan een troef in handen hebben, ik heb ook nog zelfrespect en beroepseer.

 8. Ik heb ooit voor een NLse zakelijke Internet provider gewerkt toen Internet werd uitgerold. Dat bedrijf had zijn eigen facturatie systeem ontwikkeld. Werd overgenomen door een Amerikaans bedrijf. Toen klapte de Internet zeepbel. Ontsloegen iedereen die ze konden. Waaronder iedereen die wist hoe dat systeem werkte. Lang verhaal kort, dat facturatie systeem crashte en kregen het niet meer aan de praat. Tientallen miljoenen konden niet gefactureerd worden.

  Zij met hangende pootjes naar de drie makers van het systeem met wil je ajb het helpen oplossen? Twee gelijk, nee. niet nadat wat je me hebt aangedaan. De laatste was wat gewiekster en zei. Alleen als jullie me een aanbod doen die ik niet kan afslaan.

  Bij het eerste aanbod hoonde hij ze weg. Ik zei, een aanbod dat ik niet kan afslaan. Deze sla ik af. Ik geef jullie nog 1 kans om zo een aanbod te doen en anders zoeken jullie het maar uit. Hij heeft het aanbod gekregen. Wat dat aanbod was weet ik uiteraard niet.

  Als ik ontsalgen wordt, vernederd wordt etc echt no way dat ik zou terugkeren naar zo een werkgever behalve als er echt een aanbod wordt gedaan die ik niet kan afslaan.

  Songtekst, every man has its price( and yours was pretty low. Nou, I have a price tag that is super high lol.

  Groeten,
  HUgo

 9. De geactiveerde komen weer in ziekenhuis terecht, ze hadden meer doden verwacht dan konden ze wel met kleine bezetting aan niet dus, met aankomende booster vaccinaties is het uitstel van executie.

 10. Wilma, ik zal mijn excuses aanbieden als de ziekrnhuizen e.d. ooit nog eens betrouwbaar worden. Dus als al die geïnjecteerden pleite zijn. Nevernooitniet dat ik ook maar in de buurt kom van de huidige lafaards en moordenaars. (de kontenkruipers)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in