Wat leert de Australische ervaring ons over de doeltreffendheid van de Covid-vaccins? Waarom zijn bijvoorbeeld het aantal infecties en intensive care-opnames (IC) enorm gestegen nadat de vaccinatiecampagnes echt op gang waren gekomen? schrijft professor Ramesh Thakur.

Australië bereikte op 10 oktober 2021 50% van de bevolking dubbel gevaccineerd (dat wil zeggen een veel hoger percentage van de volwassen bevolking), en midden november 70%. Op 10 oktober bedroeg ons totaal aantal aan Covid gerelateerde sterfgevallen 1.448. Op 15 februari 2022, toen 79% van de totale bevolking volledig gevaccineerd was, was het totale aantal sterfgevallen 4.726. Het aantal dat gestorven is door Covid nadat wij 50% vaccinatie bereikten is dus 2,3 keer zo hoog als het aantal vóór dat punt.

Om tot dezelfde conclusie te komen vanuit een iets andere hoek – Ons vorige hoogste Covid-sterftecijfer was 0,85 dagelijks nieuw sterfgevallen per miljoen mensen, op 3 september 2020. Op die datum waren er nog nergens ter wereld vaccins ontwikkeld. Dat percentage werd overschreden op 11 januari van dit jaar, met 0,97 nieuwe dagelijkse sterfgevallen per miljoen mensen, toen wij 77,5% van de totale bevolking volledig gevaccineerd hadden. Het percentage bereikte een hoogtepunt op 30 januari met 3,39 nieuwe dagelijkse sterfgevallen per miljoen mensen: vier keer hoger dan de piek vóór de inenting. Op dat moment was 78,3% van de bevolking volledig gevaccineerd.

Laten we nu eens kijken naar de ICU-cijfers, vooral omdat dit de vaakst aangehaalde publieke rechtvaardiging is geweest om vaccinatie aan te moedigen en verplicht te stellen. De piek vóór de vaccins was op 9 augustus 2020 met 2,17 ICU-patiënten per miljoen mensen. De hoogste ICU-dagbezetting was op 18 januari van dit jaar, toen 16,44 ICU-patiënten per miljoen mensen.

  Na Corona-vaccinatie: bijna 1.000 doden in de VS - in slechts twee maanden

Tenslotte zien we een soortgelijke afwezigheid van correlatie tussen vaccinatie en COVID-19 infectie-, ICU- en sterftecijfers in vier grote landenvoorbeelden: Frankrijk, Zweden, het V.K. en de VS.

Ik trek de beslissing van geen enkel individu om zich te laten vaccineren in twijfel. Ik ben zelf dubbel gevaccineerd.

Wat ik vraag is veeleer: hoe kan het gerechtvaardigd zijn om op grond van deze gegevens universele inenting voor te schrijven? Dit is gewoon niet te verdedigen op medische en ethische gronden. Wereldwijd en in Australië tonen harde gegevens duidelijk aan dat er geen verschil van enige betekenis in overdraagbaarheid is tussen gevaccineerden en ongevaccineerden om dit beleid op te baseren.

Ten slotte, wil een land, of een particulier bedrijf of een openbare instelling, met inbegrip van een universiteit, zich werkelijk opsluiten in een eindeloze cyclus van boosters, wat een zeer reëel vooruitzicht is, zowel gezien de overzeese tendensen als ook gezien de aantallen vaccindoses die Australië al heeft gekocht of besteld?

Wat wel uit de gegevens blijkt, is dat het vaccin ouderen en kwetsbare personen nog steeds een bescherming biedt. Wat misschien zinvoller zou zijn, is het vaccin verplicht te stellen voor mensen van 65 jaar en ouder – niet dat ik suggereer dat ouderen op die manier gedwongen moeten worden om op hun eigen veiligheid te letten, want zij kunnen de vergelijking anders willen beoordelen, wat hun goed recht zou moeten zijn. Maar een dergelijk beleid – hoewel nog steeds onliberaal en onethisch – zou tenminste op een of andere manier met bewijzen gestaafd zijn, wat het universeel verplicht stellen van dit vaccin duidelijk niet heeft.

  Travestie: Regeringen weten dat vaccins niet werken, maar dwingen mensen ze toch te nemen

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikkelijke beelden gaan viraal: bange autistische jongen (12) wordt onder dwang op Covid getestVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPublic Health Scotland zal geen Covid-19 gegevens meer publiceren omdat daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden AIDS ontwikkelen
Volgend artikelModerna gaat mRNA update vaccin uitbrengen dat de hartaanval miskleun van vorige COVID-19 vaccins zal verhelpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Rot op. Ik ben 69 en kerngezond. Ik laat me niet met zo’n dodelijke injectie behandelen en dat maak ik zelf uit en niet het WEF, onze regering of de schrijver van bovenstaand artikel.

    • Iedere keer wordt weer benadrukt dat de vaccins ouderen zouden beschermen.
      Een verklaring voor de grote oversterfte in de laatste maanden van 2021 door het CBS was dat die ouderen aan covid waren overleden. Die gifspuiten beschermen niet maar doden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in