MDGovpics CC BY 2.0

De Oostenrijkse arts Hannes Strasser heeft de ingrediënten van Corona-vaccins bestudeerd en is geschokt. Onder de “andere ingrediënten” van het Moderna-vaccin vond hij de stoffen SM-102, DSPC en DMG-PEG 2000. In de documenten over het Pfizer-vaccin worden de stoffen ALC-0315, ALC-0159 en DSPC genoemd, schrijft Uncutnews.ch.

In een artikel voor de online krant Wochenblick wijst Strasser erop dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). Het is dan ook voor de arts onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.

SM-102 is niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen omdat de stof giftig is. De stof kan onder meer bloedarmoede, hoesten, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartschade, uitputting en leverschade veroorzaken.

De stof is kankerverwekkend en ook teratogeen. Hetzelfde geldt voor andere stoffen in de mRNA-vaccins.

De fabrikanten van deze stoffen waarschuwen dat ze alleen geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden en laboratoriumproeven. Dit geldt voor ALC-0315, ALC-0159 en DMG-PEG 2000.

Het is eigenlijk ongelooflijk dat deze twee vaccins voorwaardelijk zijn goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), aldus de arts. Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze vaccins, ondanks hun teratogeniteit, worden aanbevolen voor iedereen ouder dan 12 jaar.

“Wij stellen onze zwangere en borstvoedende vrouwen en baby’s wereldwijd bloot aan een risico dat wij nog niet kunnen inschatten”, aldus Strasser. Het is ook nog onduidelijk of de vele bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden veroorzaakt door het mRNA, de andere gifstoffen of mogelijk door beide. Dit is nog niet onderzocht, aldus de arts.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”Volg Frontnieuws op Telegram

  De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongeren

Lees meer over:

Vorig artikelSchietpartijen op straat in Oekraïense hoofdstad tijdens blackout (Video)
Volgend artikelGepubliceerde beelden van het complete en onbeschadigde fregat “Admiral Makarov”, dat door de Oekraïense strijdkrachten zou zijn vernietigd tijdens de aanval van drones
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in