Het internet staat in brand met een verhaal waarin wordt beweerd dat RFK Jr. zei dat COVID een etnisch gericht biowapen was dat was ontworpen om Joden en Chinezen te sparen. Deze kop van de NY Post vat de meme goed samen: “RFK Jr. zegt dat COVID ‘etnisch gericht’ was om Joden te sparen,” schrijft Mike Adams.

De NY Post biedt uitstekende berichtgeving over veel belangrijke onderwerpen, maar bij dit verhaal hebben ze het mis. RFK heeft nooit echt gezegd dat hij geloofde dat COVID etnisch gericht was op bepaalde groepen en Joden en Aziaten spaarde. Toch nemen maar weinig mensen de moeite om te lezen wat RFK werkelijk zei, namelijk het volgende (nadruk toegevoegd):

COVID-19. Er is een argument dat het etnisch gericht is. COVID-19 valt bepaalde rassen onevenredig aan. De rassen die het meest immuun zijn voor COVID-19 vanwege de genetische verschillen tussen de verschillende rassen, vanwege de receptoren, de ACE-2 receptor, COVID-19 is erop gericht om blanken en zwarte mensen aan te vallen. De mensen die het meest immuun zijn, zijn Asjkenazische Joden en Chinezen. We weten niet of het doelbewust was of niet, maar er zijn documenten die het raciale of etnische verschil en de impact laten zien.

Met andere woorden, wat RFK Jr. eigenlijk zei – en dat klopt – is dat bepaalde etnische groepen vatbaarder zijn voor SARS-CoV-2 infecties omdat ze meer ACE-2 receptorplaatsen dragen, wat genetisch bepaald is. Deze bewering is waar.

Het is zelfs gepubliceerde wetenschap, zoals hieronder te zien is:

Wetenschappelijke bevindingen over ACE-2 receptoren en COVID-gevoeligheid

Een wetenschappelijke paper uit 2021, gepubliceerd in MedRxIv.org, ontdekte dat mensen met een Europese etniciteit gevoeliger waren voor COVID-infecties in vergelijking met Aziaten en andere groepen. Die paper, die u hier kunt vinden, is getiteld: “SARS-CoV-2 gevoeligheid en ACE2-genvariaties binnen verschillende etnische achtergronden.”

  Het fabriceren van de Nieuwe Normaal "Werkelijkheid"

De paper bevestigt wat RFK Jr. zegt en concludeert dat: (nadruk toegevoegd)

We identificeerden drie nieuwe nonsynonieme varianten waarvan voorspeld wordt dat ze de ACE2-functie veranderen, en toonden aan dat drie varianten (p.K26R, p.H378R, p.Y515N) de receptoraffiniteit voor het virale Spike (S)-eiwit veranderen. De varianten p.K26R en p.N720D komen vaker voor in de Europese populatie (p < .001), maar Y497H komt minder vaak voor in vergelijking met Oost-Aziaten (p = .020).

Het onderzoek werd ook behandeld in News Medical Life Sciences, dat schreef: (nadruk toegevoegd)

Volgens een nieuwe studie kunnen genetische varianten van angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2) ook verschillen in infectiepercentages tussen etnische groepen helpen verklaren. Onder leiding van Ioannis Karakikes van de Stanford University suggereert een nieuwe studie dat sommige gehospitaliseerde patiënten met COVID-19 genetische varianten van ACE2 bevatten die de expressie van ACE2 verhogen. Sommige varianten die de ACE2-eiwitexpressie en bindingsaffiniteit veranderden, kwamen meer voor bij mensen met een Europese achtergrond.

Van de positieve gevallen was ongeveer 68,3% van Europese afkomst, 17,5% was Zuid-Aziatisch en 2,7% was van Afrikaanse afkomst. Mensen met een Oost-Aziatische (0,8%) en Ad Mixed American (0,2%) achtergrond vormden het laagste aantal gevallen. Ongeveer 10,5% van de mensen werd als Anders bestempeld. De resultaten bevestigden dat gehospitaliseerde patiënten met COVID-19 statistisch verschilden tussen de verschillende etnische groepen.

Met andere woorden, de feitelijk gepubliceerde wetenschap bevestigt precies waar RFK Jr. naar verwees, namelijk dat verschillende etnische groepen vatbaarder zijn voor SARS-CoV-2 dan andere, gebaseerd op de prevalentie van ACE2-receptoren, die genetisch bepaald is.

Kritisch stelt RFK Jr.: “We weten niet of het doelbewust was of niet, maar er zijn documenten die het raciale of etnische verschil en de impact aantonen.”

  Undercover bij de GGD | "Blijf van onze kinderen af"

Die uitspraak is waar, rationeel en feitelijk correct.

Hieruit blijkt eens te meer dat RFK bereid is om de waarheid te spreken, zelfs wanneer mensen gek worden en zich inbeelden dat hij iets heeft gezegd wat niet waar is.

We kunnen ons alleen maar voorstellen dat een van de redenen waarom mensen gek worden van deze uitspraak is dat radicaal links zich graag voorstelt dat biologie en genetica niet echt zijn en dat mensen zich gewoon kunnen “identificeren” als elke biologie die ze maar willen. Voor hen omvat dit ook de waanvoorstelling dat mannen zichzelf in vrouwen kunnen veranderen en dan als vrouw kunnen bevallen. (Ja, linkse mensen geloven echt in deze onzin.) Ze hebben het concept van genetica en biologie dus helemaal losgelaten, dus als er een artikel verschijnt waaruit blijkt dat genetica een rol kan spelen bij ACE-2 receptorplaatsen, dan wijzen linkse mensen dat af om de eenvoudige reden dat als biologie en genetica echt waar zouden zijn, hun transgenderfantasieën toch niet echt zouden kunnen zijn.

Om hun LGBT-cultus te verdedigen, moeten ze dus allemaal de genetische en biologische wetenschap aanvallen. Daarom wordt RFK, wanneer hij feitelijke genetische wetenschap aanhaalt, aangevallen als een “racist”.

RFK Jr. is misschien wel de enige verstandige Democraat die nog over is in Amerika.

Lees meer nieuws over hem op RFK.news. Hij is ook kandidaat voor het presidentschap. Bekijk de details van zijn campagne op Kennedy24.com.

Hier is mijn meest recente interview met hem:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

RFK Jr: Covid kan een “etnisch gericht” biowapen zijn om blanken en zwarten aan te vallen en Chinezen en Asjkenazische Joden te sparenVolg Frontnieuws op Telegram

  26.041 DODEN 2.448.362 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie

Lees meer over:

Vorig artikelWereldwijde elite zweert anti-pedofiele film ‘Sound of Freedom’ te verbieden
Volgend artikelDe ongelooflijk slinkende NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. ´Dit hele gebeuren druist in tegen de principes van de Grondwet, de principes van het natuurrecht. Dit is een dystopische nachtmerrie die werd bedacht door een aantal zeer slimme mensen in public relations en in adviesgroepen…

  Deur naar vrijheid
  Daartoe werkt Nass samen met een nieuwe organisatie genaamd Door to Freedom. Hun website, die binnenkort wordt gelanceerd, bevat alle relevante WHO- en VN-documenten, kritiek op die documenten en zowel lange als korte uitleg over wat er aan de hand is.

  Het wordt een one-stop-shop waar iedereen kan leren wat het plan is en wat we kunnen doen om het te stoppen. Door to Freedom hoopt ook vrijheidsorganisaties over de hele wereld op één lijn te brengen om gezamenlijk op te treden om het woord breder bekend te maken.

  Persoonlijk ben ik sceptisch over de waarschijnlijkheid om deze strijd te winnen door wetgevende inspanningen, omdat deze cabal al tientallen jaren, zo niet eeuwen, aan dit plan werkt. Ze hebben dus alles al dichtgeknoopt, of er dicht bij. Misschien kan iemand als Robert F. Kennedy Jr. het voor elkaar krijgen, maar er is een klein wonder voor nodig om hem ook in functie te krijgen.

  Waar ik wel hoop op houd, is dat publiek verzet pogingen tot implementatie zal blokkeren. Dus de sleutel, denk ik, is om mensen op te leiden. Vanaf nu zullen de meeste van de dagelijkse keuzes die jullie maken de wereld dichter bij vrijheid brengen, of dichter bij slavernij, dus het is cruciaal om te begrijpen waar we zijn, waar de cabal van plan is ons naartoe te brengen en hoe ze van plan zijn ons daar te brengen.

  Op die manier kun je beslissingen nemen en acties ondernemen die ons in de tegenovergestelde richting zullen bewegen. Door to Freedom kan je helpen dat allemaal te begrijpen, dus maak een bladwijzer doortofreedom.org en kom regelmatig terug.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/07/16/who-global-tyranny.aspx
  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/July/PDF/who-global-tyranny-pdf.pdf

 2. Wéér wordt het Corona virus bij de haren erbij getrokken, nogmaals virussen bestaan niet, is een verzinsel van de Roockafellers om dik poen te verdien en over lijken te gaan dat interesseren ze niet.

  Verklaart het ACE2-eiwit waarom covid-19 vaker dodelijk is bij mensen met diabetes of hartproblemen?

  Is een eiwit aan het oppervlak van cellen de reden waarom het coronavirus vaker dodelijk is bij mensen met diabetes of hartproblemen? Wetenschappers proberen het uit te zoeken.

  Onderzoek laat zien dat mensen met hartklachten of diabetes een grotere kans hebben om te sterven als ze het coronavirus krijgen. Ook patiënten met longaandoeningen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD) en rokers lopen meer risico, zegt medicus Janice Leung van de Universiteit van British Columbia in Canada.

  https://www.newscientist.nl/nieuws/verklaart-het-ace2-eiwit-het-hoge-risico-van-covid-19-bij-onderliggende-gezondheidsklachten/

  • Adriaan W. juli 16, 2023 at 10:30
   Wéér wordt het Corona virus bij de haren erbij getrokken, nogmaals virussen bestaan niet, is een verzinsel…

   De besmettingstheorie van Louis Pasteur, dat is bullshit. Lekker makkelijk een ander aanwijzen voor je eigen ziekten, maar niet kijken naar wat je binnenkrijgt. Een lichaam heeft ontgiftingsmechanismen, waarbij vuil verwerkt en verwijdert wordt. De expressie daarvan is dat men meestal bepaalde ziekteverschijnselen ontwikkelt. Dat portie symptomen worden bepaalde ziekten genoemd. Luchtwegaandoeningen hebben namen als ryno, influenza, corona etc, die worden gezien als virussen. Het soort “virus” is een bepaalde schoonmaak gedeelte van het imuumsysteem om van lichaamsvreemde stoffen te ontdoen, net als de werking van een ontsteking, is er een gevecht gaande en dus genezing. Slijm (mucus) is het probleem van de alle aandoeningen die men maar kan krijgen.

   Dus gelukkig bestaan er “virussen” naar mijn idee, maar niet in het concept van “pas op, want je wordt BESMET door hem/haar of door de atmosfeer”. Zolang men gelooft in besmetting, blijft men angstig voor een virus. Dus weer even als omgedraaid, virussen bestaan niet maar wel de besmetting? Want dat gelooft men dan weer wel, das lijp.

   • Sorry, maar dit is onzin. Iedereen weet uit ervaring dat mensen elkaar aansteken. Onafhankelijk van wat ze ‘binnenkrijgen’. Je krijgt niet door iets te eten exact dezelfde symptomen in dezelfde volgorde als degene waar je dagen geleden even mee in aanraking bent geweest.

    Een gezond dieet draagt bij aan een goede gezondheid maar is niet bepalend. Je spijsvertering past zich aan aan wat je eet.
    Een fysiek sterk en getraind lichaam en voldoende slaap zijn veel belangrijker. Al zou je alleen maar witte rijst eten, alleen maar rauw zeehondenvlees of koeienmelk en – bloed. Om maar een paar beperkte diëten te noemen.

    Ik vermoed ook dat meneer Pasteur iets slimmer was dan de meeste reageerder hier.

    • Die retoriek werkt niet op mij, dat iedereen uit ervaring weet dat je elkaar zou kunnen aansteken, is de standaard aanname. Buiten al die onzin mainstream narratieven en computermodellen van big pharma, voedingscentrum etc, is er geen enkel wetenschappelijk concreet bewijs dat een virus via aerosolen, vocht of zuurstofmoleculen overgedragen kan worden. Zijn virussen levende organismen? leven ze in je uitgehoeste slijm? leven ze op oppervlakten van materialen? Landen ze dan echt als een ruimteschip op je cellen en gaat de boor eruit om monsters op te nemen, of nog beter zichzelf ingraven in de cellen met zijn stekelige ledenmaten ofzo? Zoiets toch, want het moet zich kunnen nestelen? Dus als iemand snottert, niest of hoest dan krijg ik dat ook, wat een onzin. Ik heb al lang ervaren dat het de meest klinklare onzin is wat wordt voortgekauwt om maar te moeten blijven en blijven geloven. Wat is het toch lastig om je te ontdoen van je oude programma, maar zichzelf wel wakker willen noemen. En zeker was Pasteur slim om de leugen de wereld in te helpen.

     Dus het is niet mogelijk dat groepen mensen die vrijwel hetzelfde spul eten en drinken, vrijwel dezelfde soort symptomen van ziekten krijgen? Nog nooit gehoord van dat kanker als een westerse ziekte wordt gezien?
     Een getraint lichaam belangrijk? Dat is onzin kijk maar naar een arts of chirurg, zijn die gespierd? Meestal niet! Is het belangrijk dat je zwaar kan tillen ofzo verlengt dat je levensduur?

     Een gezond dieet, maar je beschrijft al direct GMO, zuur en slijmvormende spul, gebrek aan kennis wellicht?

     Dom of slim je kan zoveel vermoeden dat zijn niet mijn zaken.

     • Keert Wilder juli 16, 2023 at 23:02
      Ik moest zo lachen om je omschrijving. Klopt. Alles wat onzichtbaar en niet te kweken is, kan heel goed gebruikt worden om een ‘pandemie’ in het leven te roepen met de bedoeling mensen te traumatiseren. Het mooie van een ‘virus’ is dat je het niet kan kweken, zoals je bijv wel een streptokok of een stafylokok kan kweken, en dus kan aantonen dat die een infectie hebben veroorzaakt in je lichaam. Een virus heeft geen metabolisch mechanisme, leeft in principe dus niet, en creeert dus ook niets; maakt verder niet uit waar of hoe hij ontstaat. Maar je kan het wel allerlei attributen geven (omdat je het toch niet kan aantonen) zoals ‘dodelijk’ en ‘muteren’ en ‘stekels’ en ‘eiwitten’ en vooral Besmetting!!!, etc. Verzin het maar. Toevallig lijkt het poliovirus in de nep foto’s ook nog op de coronavirus nep foto’s. Lachen toch… hoe goed kan je een business model voor zelfverrijking in elkaar flansen op iets dat niet bestaat?? Enron deed dat ook destijds met energie en gebakken lucht. En iedereen trapt er in. En al meer dan twee jaar gezwam over dit ‘virus.’ Zelfs door de zelfaangestelde ‘epxerts’ die het etablissement ook in stand moeten houden, ondanks alles. Genoeg alweer. Beter er om lachen, vooral als je er niet in getrapt bent.

      • He Immortal.

       Hehe top dat er iemand om kan lachen dat doe ik zelf ook ls ik het teruglees al zeg ik het zelf. Zeker erom lachen en dit waren enkele redenen voor de weigering van de spuit.

       greetz

    • “Ik vermoed ook dat meneer Pasteur iets slimmer was dan de meeste reageerder hier.”

     Je weet hoe hij het bestaan van het “virus” bewezen heeft?
     Dat hij zelf heeft toegegeven dat hij alles bij elkaar verzonnen heeft omdat hij zijn rivaal Bechamp haatte, en aan het eind van zijn leven toegaf dat Bechamp gelijk had en “het terrein alles is”
     En dat wij dit alles weten omdat hij het zelf in zijn dagboek heeft geschreven?

  • idd Adriaan, ik heb zelfs gelezen in artikel van de toch erg ontwaakte wetenschapper Kaufman Andrew dat er zelfs totaal geen bewijs is voor een ACE2-receptor! het zijn allemaal illusies die men ventileert als ware evangelies….en vanuit die illusies bouwt men verder en vertelt men ons ‘het is bewezen dat…” terwijl het allemaal maar luchtkastelen zijn.

 3. Het zijn gewoon pogingen om deze Kennedy verdacht te maken, niks nieuws toch en hem als racistisch te kunnen bestempelen, denk dat deze Kennedy ver van dat stempel verwijderd is, verdacht maken, gebeurd nu ook bij de Premier van India Modi, de VS proberen hem te wippen, er zijn daar volgend jaar verkiezingen en Modi wenst niet mee te doen met de oorlog tegen Rusland, niet economisch en niet militair, Kennedy lijkt mij ook gewoon een onafhankelijke persoon, Modi lijkt mij dat ook, de media is in handen van de foute personen he en onderschat die media niet, er zijn soms genocides gekomen daardoor!

 4. Hoe dat met etnische eigenschappen zit weet ik niet juist maar wel dat mensen met bloedgroep B en in mindere mate ook AB vatbaarder zijn voor virale infecties. Iets dat al in 1918 vastgesteld werd en we vandaag ook zien met de seizoensgriep; terwijl mensen met de dominante bloedgroepen O en A er wel ziek van worden maar eventueel toch nog kunnen werken als dat echt moet, ligt iemand met bloedgroep B in bed te zweten met hoge koorts.
  Misschien zijn de zeldzamere bloedgroepen bij bepaalde etnische groepen nog zeldzamer dan bij andere?
  Dat het als biowapen bedoeld was daar geloof ik niets van, wel dat de Chinezen totaal overantwoordelijk zijn en als gek in heel zuidoost Azië coronavirussen verzamelden om die te Wuhan te onderzoeken in een BSL2 lab terwijl daar minstens een BSL3 voor nodig is..

 5. Kort door de bocht vrouwen hebben 46 paar XX chromosomen, mannen hebben doorgaans 46 XY chromosomen, waar het in feite op neer komt dat vrouwn met hun xx chromsomen drie keer beter tegen infecties worden beschermd dan mannen, er zijn ook vrouwen met xy en jongens met xy chromosomen, gaat mij te ver om het geslacht aan te duiden door de combinatie of alleen door chromosomen.

  • Er klopt geen reet van wat je zegt.
   Nee, ik ga het je niet uitleggen ook, dat is mijn taak niet en bovendien past het niet in een reactie.
   Koop een boek.

  • Zucht… Ga je schoolgeld maar terugvorderen. Ze hebben een wanprestatie geleverd bij jou. Je kunt niet eens met 2 vermenigvuldigen.

   We hebben 23 paar chromosomen. Dat zijn er….? 46. Heel goed. En 1 paar is… XX of XY. XX, dat is een paar. Het kleinste paar ook. Alsof alle eiwitsequenties die met ons immuunsysteem te maken hebben net op dàt chromosoom zitten. Niet dus.

   Ga een boek kopen? Begrijpend lezen is al te lastig.

   Alsjeblieft excuseer mijn sarcasme. Ik kan er niet bij dat je zùlke domme dingen schrijft. Ik had je echt hoger ingeschat.

  • meisjes en jongens met xy chromosonen??? waar heb je dat vandaan? lol
   meisjes hebben xx chromosonen..GEEN xy…waar je dat idee vandaan hebt, weet ik niet….tenzij je zelf een twijfelaartje bent natuurlijk :p
   er is wel een uitzondering….xxy chromosonen, maar dat is een genetische afwijking dat redelijk zeldzaam is….een afwijking dat ervoor zorgt dat je beide geslachten vertegenwoordigt (hermafrodisme genaamd en NIET te verwarren met transgenderisme dat een psychische afwijking is : genderdysforie genaamd)…
   soit…men besluit : jongens hebben xy chromosonen, meisjes hebben xx chromosonen en heel uitzonderlijk heb je mensen met een genetische afwijking : xxy chromosonen….
   zoals sommigen hier in commentaren gezegd hebben, ga je een boek halen en lees jezelf een beetje in over hoe het menselijk lichaam in mekaar zit..
   mvg

 6. https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/02/Antisemitic-flyers-found-across-US04-1.jpg?resize=1536,861&quality=75&strip=all

  RFK Jr: Covid could be an “ethnic targeting” bioweapon – RFK Jr.: COVID was ‘ethnically targeted’ to..
  There is an argument that it is ethnically oriented – We don’t know if it was purposeful or not
  Published science, documents and data showing the racial or ethnic difference and the impact of COVID-19.
  Coronavirus, anti-semitism, hate speech, discrimination, judaism, investigations.

  it might mean nothing or something else – good conversation – great coverage

  Whether anyone believes the technology exist, or if someone can implement this science, or what any considerations thereof should be, is totally irrelevant.

  ‘The report “Rebuilding America’s Defenses” (2000) produced by the neocon PNAC group specifically mentions race-specific bioweapons as a “politically useful tool”:

  Therefore, it will be necessary to undertake a two-stage process of transition [..] and true transformation – when the results of vigorous experimentation introduce radically new weapons, concepts of operation, [..] And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool.’

  Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources for a New Century | A Report of The Project for the New American Century – September 2000, p.59/60

  [Source: archive.org/details/RebuildingAmericasDefenses/mode/1up]

  Courtesy JohnSmith’s Observatory

  “We can utilize nano-science to create much better drugs to get them where they got to go in the brain.

  I can create nano-science and nanotechnology to be able to escort certain drugs across the proliferant barrier which is the blood brain barrier and blood cerebral spine fluid barrier, so I get these things where they got to go.

  But I can also utilize nano particulate matter in a very indiscriminate way. The idea here is that I can get that is something called high CNS (central nervous system) aggregation material that is essential invisible to the naked eye and even to most scanners because it is so small that it selectively goes through most levels of filter porosity. These are then inhaled either through the nasal mucosa or absorbed through the oral mucosa, they have high CNS affinity, they clump in the brain or in the vasculature, and they create essentially what looks like a hemorrhagic diathesis, in other words a haemorrhage predisposition or a clog predisposition in the brain.

  What I have done is I created a stroking agent.

  And it is very, very difficult to gain attribution to do that.

  I can use that on a variety of levels, from the individual to the group, highly disruptive. And in fact this is one of the things that is been entertained and examined to some extent by my colleagues in NATO and to those who are working on the wors..use of neurobiological sciences to create populational disruption, very, very worried about the potential for these nano particulate agents to be CNS aggregating agents to cause neural disruption, either as hemorrhagic and vascular disrupters or as actual neural network disrupters because they interfere with the network properties of various neural nodes and systems within the brain.”

  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsored this talk entitled “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” by Dr. James Giordano on June 12, 2017

  [Source: https://www.youtube.com/watch?v=aUtQbriWt64 (1:11:08) -around min.45]

  Abstract:

  The use of sarin gas in Syria and the nerve agent VX to assassinate Kim Jong-nam, and ongoing efforts in brain science by both nations and non-state actors (inclusive of a growing community of do-it-yourself/biohacker scientists) prompt renewed interest in the current and near-term possibilities of developing and employing neuroweapons. Discourse at the most recent meeting of Biological, Toxin, and Weapons Convention (BTWC), and ongoing efforts of a Working Group of the European Union Human Brain Project reinforced the need to more rigorously address research and use of weaponizable brain science.

  In this briefing, neuroscientist and neuroethicist Dr. James Giordano of Georgetown University Medical Center discusses how new developments in brain science afford potential utility in military, intelligence and warfare operations, addresses implications of neuroweapons, and details the need for improved identification, surveillance, guidance and governance of brain science that can be used in military and warfare applications, and thus pose defined risk and threat to security interests.

  Dr. James Giordano is Professor in the Departments of Neurology and Biochemistry, Chief of the Neuroethics Studies Program, and Co-director of the O’Neill-Pellegrino Program in Brain Science and Global Health Law and Policy at the Georgetown University Medical Center, Washington, DC. He is a Senior Researcher and Task Leader of the Working Group on Dual-Use of the EU Human Brain Project, and has served as a Senior Science Advisory Fellow of the Strategic Multilayer Assessment group of the Joint Staff of the Pentagon.
  [july 2023; the list is bigger/goes on, among others: Executive Director, Institute for Biodefense Research; Advisory Panel, Neuroethics, Legal and Social Issues, DARPA]

  (DISCLAIMER: The opinions expressed here do not represent LLNL or the U.S. government.)

 7. Gavi – The Vaccine Alliance | WHO – Immunization Agenda 2030

  Sustainable Development Goals

  Learn about immunisation’s key role in achieving 14 of the 17 Sustainable Development Goals

  In September 2015, countries adopted a set of Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all.

  Immunisation is one of the best buys in global health and has a crucial role in achieving 14 of the 17 SDGs. As one of the most far-reaching health interventions, it closely reflects the ethos of the SDGs: “leaving no one behind”.

  Immunization is playing a critical role in achieving the Sustainable Development Goals (SDGs). Immunization reaches more people than any other health and social service, making it the foundation of primary health care systems and a key driver toward universal health coverage. This makes immunization critical to SDG3 – to ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages. Because health is so fundamental to development, IA2030 will also contribute—either directly or indirectly—to 13 of the other SDGs.

  Immunization is an investment for the future, creating a healthier, safer and more prosperous world for all.

  Overall [2019], limited progress has been made with the SDGs.
  […]
  In addition to global efforts to achieve the SDGs, according to the UN, there are ways that an individual can contribute to progress: save on [..] and report bullying online when seen in a chat room or on social media.

  HAPPY to see the world becoming a better place – everyone should do their part

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in