Pixabay

Vanaf de herfst van 2023 zullen alle studenten aan de California State University met 23 campussen rondom de deelstaat verplicht zijn om etniciteit of social justice (sociale rechtvaardigheid) te studeren en het examen af te nemen.

De implementatie is de grootste verandering in het onderwijssysteem van de universiteit in 40 jaar.

“Wij vinden dat het echt tijd is voor verandering. Of je nu een ingenieur bent of een verpleegkundige, het is belangrijk dat je de gemeenschappen waarmee je werkt begrijpt en vervolgens beslissingen neemt op basis van je beroep”, zegt Alison Wrynn van de universiteitsdirectie.

Willen nog verder gaan

Tegelijkertijd zijn er klachten dat dit niet genoeg is en er behoefte is aan studies waarbij studenten zich kunnen verdiepen in een van de vier etnische groepen Afro-Amerikanen, “Latijns X”, Aziatische Amerikanen of inheemse bevolkingsgroepen.

Men is van mening dat dit de studenten de basiskennis zouden geven die ze nodig hebben in de 21ste eeuw.

Linkse opvattingen onder jonge vrouwen houden verband met psychische aandoeningen

  Schietpartijen en doden: Antifaland moet worden ontbonden
Vorig artikelVerplichte remigratiecursus voor asielzoekers in Denemarken
Volgend artikelMessenzwaaiende Somaliër krijgt pak slaag van Finnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Kenmerkend voor Californië, een door de communisten gedomineerde “shithole..”. Een dergelijke psychologische oorlogsvoering en intellectuele terreur is zo afgeschreven van Gramsci, Frankfurter Schule, Alynski en Tavistock. Dit alles is dan gericht tegen de blanken die moeten vernietigd worden en vervangen door een bastaardsoort, zoals gepland in het Coudenhove Kalergi plan. Het drama is dat veel blanken mee werken aan hun eigen ondergang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in