Vanaf de herfst van 2023 zullen alle studenten aan de California State University met 23 campussen rondom de deelstaat verplicht zijn om etniciteit of social justice (sociale rechtvaardigheid) te studeren en het examen af te nemen.

De implementatie is de grootste verandering in het onderwijssysteem van de universiteit in 40 jaar.

“Wij vinden dat het echt tijd is voor verandering. Of je nu een ingenieur bent of een verpleegkundige, het is belangrijk dat je de gemeenschappen waarmee je werkt begrijpt en vervolgens beslissingen neemt op basis van je beroep”, zegt Alison Wrynn van de universiteitsdirectie.

Willen nog verder gaan

Tegelijkertijd zijn er klachten dat dit niet genoeg is en er behoefte is aan studies waarbij studenten zich kunnen verdiepen in een van de vier etnische groepen Afro-Amerikanen, “Latijns X”, Aziatische Amerikanen of inheemse bevolkingsgroepen.

Men is van mening dat dit de studenten de basiskennis zouden geven die ze nodig hebben in de 21ste eeuw.

Linkse opvattingen onder jonge vrouwen houden verband met psychische aandoeningen

Trump's juridisch team zegt te blijven vechten ondanks dat Hooggerechtshof de rechtszaak van Texas afwijst

2 REACTIES

  1. Kenmerkend voor Californië, een door de communisten gedomineerde “shithole..”. Een dergelijke psychologische oorlogsvoering en intellectuele terreur is zo afgeschreven van Gramsci, Frankfurter Schule, Alynski en Tavistock. Dit alles is dan gericht tegen de blanken die moeten vernietigd worden en vervangen door een bastaardsoort, zoals gepland in het Coudenhove Kalergi plan. Het drama is dat veel blanken mee werken aan hun eigen ondergang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here