Een Somaliër die een man in Vasa aanviel en mensen bedreigde met een mes kreeg een pak schop van boze Finnen. De Somaliër is nu gearresteerd op verdenking van poging tot moord.

Backup:

 

Vorige week donderdagavond liep een Somalische man rond in het Hamnparken in het Finse Vasa en bedreigde Finnen met een mes. Op de video is te zien hoe de Somaliër een man in het gezicht slaat, waarna steeds meer Finnen opstaan en terugslaan op de Somaliër.

Eén persoon raakte lichtgewond door de Afrikaanse mesaanval.

“De politie arresteerde de verdachte al snel op de plaats delict. Hij wordt momenteel verdacht van poging tot moord. De strafrechtelijke classificatie kan worden gewijzigd naarmate het onderzoek vordert”, verklaart het hoofd van het onderzoek, politiecommissaris Aurora Toivanen bij de politie in Österbotten.

Asielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen

Finse politie op jacht naar vier Afrikanen na fatale mishandeling

5 REACTIES

  1. Ik wordt gewoon blij van zo.n filmpje. Heb m al 6 x bekeken. Nu de rest van de wereld op dat zooitje zo reageren. Dan is t zo afgelopen met dat agressieve gedoe. Dit is t enigste wat ze snappen

  2. Mijn bewondering ook voor die finse meiden, die waren niet onder de indruk van die agressieve boomaap.
    Note: in 2019 werden somalische mannen gescanned in NL; 28% schizofreen, 20% anders gestoord.

    Hun IQ: gemiddeld 64; IQ van Boko,de gorilla die gebarentaal kent: 84….

  3. ( onze zogenaamde politici ) werken zulks in handen , ze weten verdomd goed wat ze doen ( en moeten doen ) de eu commissarissen , ongekozen leggen ze uit hoe het volk ( waarvan ze leven ) bespeeld moet worden , met de politie achter de hand , en / of militairen , velen geboren in het land , uit vader’s , moeders , die ze nu uit opdracht , dingen aandoen . Spit de geschiedenis na , alle mensen ,, rassen doen verschrikkelijke , en ook goede dingen , het lukt ze al 1000zende jaren mensen tegen elkaar op te zetten , en hun gaan met het BOT lachen , ook al driemaal niets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here