Linkse opvattingen onder jonge vrouwen houden verband met psychische aandoeningen

4

Reeds eerder bleek uit een studie dat degenen die sympathiseren met politiek links een grotere kans hebben om gediagnosticeerd te worden met een psychische aandoening. Nu toont een nieuw Deens onderzoek aan dat het verband tussen PC-standpunten (Politiek Correcte) en traditionele waanzin sterker en meer gefundeerd is dan eerder gedacht.

Volgens het onderzoek van Pew Research had bijna de helft van de respondenten die zich identificeerden als “blanke links-liberalen” een diagnose van een of andere geestesziekte, in de groep vrouwen van 18 tot 29 jaar.

Degenen die zich identificeerden als “moderates” (gematigden) hadden minder problemen met geestesziekten dan links-liberalen, maar leden vaker aan geestesziekten dan degenen die zich identificeerden als conservatief.

De studie “Geestesziekte en links”, die is gepubliceerd in het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift ‘Mankind Quarterly‘, onderzoekt nu het verband tussen linkse opvattingen en geestelijke gezondheidskwesties op een dieper niveau.

De studie, die is geschreven door de Deense wetenschapper Emil Kirkegaard, bevat een grotere dataset en meer parameters dan de meting van Pew, en de conclusie in de studie van Kirkegaard gaat verder dan eerdere rapporten. Volgens Kirkegaard is een zelfidentificatie als “links” zelfs een algemene indicatie van een psychische aandoening, terwijl een zelfidentificatie als “rechts” een teken is van een gezonde geestelijke gezondheid.

Volgens Kirkegaard kunnen sterk zelf-geïdentificeerde “conservatieven” nog steeds in verband worden gebracht met een sterk geloof in de traditionele religie, dat correleert met een sterkere geestelijke gezondheid. Blanken die uitgesproken atheïsten zijn, zijn al lange tijd in verband gebracht met een aantal geestelijke gezondheidsproblemen.

  Linkse New York Times stuurt Antifa naar Tucker's gezin: "Willen me het zwijgen opleggen"

Kirkegaard maakt ook gebruik van gegevens uit het Slate Star Codex lezersonderzoek – met 8.000 respondenten – waaruit een duidelijk verband blijkt tussen de politieke opinie en de zelfgerapporteerde geestelijke gezondheid.

Van degenen die als “extreem links” worden geclassificeerd, had één op de drie een volledige diagnose van ofwel depressie, bipolaire stoornis of schizofrenie. Van de “extreem rechts” was slechts 11,8 procent gediagnosticeerd met een van deze ziekten.

Het meest opvallende cijfer in het rapport van Kirkegaard is echter dat 45 procent van de vrouwen die als “extreem links-liberaal” worden geclassificeerd, problemen heeft met geestesziekten, terwijl dat percentage bij de groep “extreem conservatieve” vrouwen minder dan 10 procent is.

Studie: Grotere geestelijke gezondheidsproblemen bij linkse sympathisanten

Vorig artikelHoe Hollywood zaken deed met de nazi’s
Volgend artikelGoogle gaat u helpen rassenbewuste keuzes te maken – en vrouwelijke advocaten te vermijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Links parasiteert op alles wat zwak en een minderheid is om te groeien. Als een kwaadaardig virus die een gastheer nodig heeft om zich te voeden en te vermenigvuldigen. En net als een virus is links zonder slachtoffers niet levensvatbaar.

 2. Ik gehandicapt, op internaten gezeten waar zulke volksverraders hun brood verdienen.
  Met de meest onzekere jongeren naar de sauna gaan; om mekaar beter te leren kennen.
  Gewoon stiekeme pedo’s!
  Hufters met de grootst mogelijke smoel.
  Mee lachend wanneer een Islammietje zegt; dat hij spastisch doet.
  Vreemde bewegingen maakt en nog moeilijker praat, dan het normaal al doet!
  Angstig wordt; als ik zeg: Liever een spast ik eigen land, dan een stom islammietje!

  Link(s) smerig tuig, met waanvoorstellingen!
  Verteld jongeren hoe ze zich moeten gedragen.
  Geen enkel interesse hebben, in het leven van een jongen.
  Want stel je toch een voor dat hun voorstellingen, niet reëel zijn.

  Een wijsraad leert van zijn fouten!
  Links weet van zichzelf niet wijs te zijn en probeert niet eens hun fouten te zien.
  Link zijn collaborateurs!
  Vieren de overwinning van de bezetters of van het verzet!

 3. Wie is het debiele meisje op de foto ? Ik dacht eerst, dat is de echtgenote van Quasimodo , maar dat geloofde ik zelf niet, toen schoot door mij heen, dat het mogelijk onze onvolprezen Carolaatje Schouten was. Na kort overleg met een vriend werd mij duidelijk dat het het vriendinnetje van Fransje Timmermans moet zijn :
  Greta Thunberg !
  Aan de foto te zien lijkt het mij duidelijk dat we met zulk soort debieltjes deze wereld vást wel redden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in