Pennsylvania en Michigan: twee juridische overwinningen voor Trump

0
3691
© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Volgens de Amerikaanse grondwet mogen illegale stembiljetten niet worden geteld of stemmen worden gestolen.

De campagneleiding van President Trump heeft verklaard dat zij op maandag twee overwinningen heeft behaald in haar inspanningen om de verkiezingingsresultaten in verschillende belangrijke deelstaten aan te vechten, aangezien de wetgevers van de staat Michigan ermee hebben ingestemd een hoorzitting te houden over de electorale onregelmatigheden, terwijl een federaal Hof van Beroep het proces van Trump’s juridische aanvechting in Pennsylvania met een “versnelde noodtoetsing” heeft goedgekeurd, meldt The Gateway Pundit.

In beide staten is er dus reden om te hopen op een Trump-overwinning.

De ontwikkelingen werden aangekondigd door Trump’s hoofdjurist, Jenna Ellis, die bevestigde dat de hoorzitting op woensdag om 09:00 uur zou plaatsvinden.

“We zijn de wetgevers van het Michigan House dankbaar dat ze zich niet haasten om onnauwkeurige verkiezingsresultaten te bevestigen”, zegt Ellis Just tegen Just the News.

“We hebben er vertrouwen in dat ze dezelfde zorgen zullen delen zodra ze zich realiseren dat er sprake is van regelrechte fraude en minachting voor de wet in Michigan en in het hele land. Elke Amerikaan zou de waarheid moeten willen weten”.

Lee Chatfield, de woordvoerder van het Huis van Afgevaardigden van Michigan, merkte in het weekend op dat de staat op weg is naar een constitutionele crisis.

Tegelijkertijd besliste het U.S. Third Circuit Court of Appeals (Hof van Beroep) op maandag dat de motie van Trump voor “versnelde noodtoetsing zal worden toegekend op bevel van de rechtbank”.

Het team van president Trump had zich voorbereid om de verkiezing voor de rechter te brengen. Zo is het gebeurd. Joe Biden’s team heeft op alle mogelijke manieren bedrog gepleegd. Trump vecht nu voor gerechtigheid.

Biden stopt de export van vaccin: West-Europa zal zonder zitten

De verkiezingen zijn nog lang niet voorbij. De president heeft de Amerikaanse grondwet op zijn hand en dit zal hem naar de overwinning leiden.

Analist: waarom Trump waarschijnlijk een tweede termijn zal winnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here