Foto creedit: Halturnerradioshow.com

Eerder vandaag berichtte deze website over een aanval met door de VS geleverde ATACMS raketten, door Oekraïne, tegen burgers op een strand in Sevastopol, de Krim, Rusland. Nu komen we erachter dat ATACMS geen richtcoördinaten kon krijgen vanwege Russische GPS Electronic Warfare Jamming, dus het richten werd blijkbaar gedaan door een Amerikaanse “Global Hawk” Drone. Het lijkt erop dat WIJ die Russische burgers als doelwit hadden, schrijft Hal Turner.

Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, is de Russische Jamming van Global Positioning Satellites (GPS) al lange tijd aan de gang in de buurt van de Krim, specifiek om Oekraïense aanvallen te dwarsbomen. De gebieden in het rood op de afbeelding hierboven zijn de gebieden waar GPS-signalen NIET door kunnen komen. Hoe hebben die ATACMS dan het doelwit in Sevastopol geraakt?

Het blijkt dat er een “Global Hawk” surveillancedrone van de Amerikaanse luchtmacht in de lucht was, voorafgaand aan – en tijdens – de aanval. De overlappende vliegroute is te zien op de FlightRadar24 kaart hieronder:

Die “Global Hawk” drone kan precieze doelcoördinaten geven, los van GPS. Die coördinaten kunnen dan via de radio worden geprogrammeerd in de HIMARS lanceerinrichting, die de ATACMS raketten afvuurde. Het bewijs lijkt erop te wijzen: de aanval op Russische burgers, op het strand van Sevastopol, lijkt te zijn uitgevoerd met een Global Hawk drone van de Amerikaanse luchtmacht, die vertrouwde op Amerikaanse satellietgegevens en -communicatie om de aanvalscoördinaten door te geven.

Voor veel mensen lijkt dit een oorlogsdaad te zijn geweest van de Verenigde Staten tegen Russische burgers.

  Scott Ritter: Het einde van de wereld zoals wij die kennen

Hal Turner Redactionele Opinie

Laat me je vragen: als Amerikanen op een strand in pakweg . . . Wildwood, NJ, of Miami, FL, geraakt zouden worden met clustermunitie die door Rusland geleverd werd, maar door iemand anders gelanceerd werd, terwijl een Russische drone voor de kust was op het moment van de aanval, wat zouden wij in de Verenigde Staten dan doen?

Zouden we zeggen “Rusland is geen partij in het conflict?” OF zouden we gewoon door de bullshit heen prikken, de oorlog verklaren en ze op hun donder geven?

Als je denkt dat we ze de oorlog zouden verklaren en ze op hun donder zouden geven (net als ik), waarom zou Rusland dan niet precies hetzelfde met ons doen?

Dit gedrag van het onwettige Biden-regime zal een enorme oorlog ontketenen en ik ben ervan overtuigd dat we HIER kinetisch zullen worden aangevallen . In de Verenigde Staten… hierdoor.

Ik hoop echt dat je voorbereid bent met noodvoedsel, water, medicijnen, een generator om je koelkast draaiende te houden zodat je eten niet bederft, brandstof voor die generator, communicatieapparatuur zoals een CB- of HAM-radio, zaklampen voor elke kamer in huis, een draagbare radio voor nieuws en informatie, reservebatterijen voor die zaklampen en radio, een EHBO-kit enzovoort. Degenen die dergelijke “voorzorgsmaatregelen” hebben, zullen tenminste een KANS hebben om te overleven. Degenen die dat niet hebben – niet.

Video’s via Southfront:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

  Boontje komt om zijn loontje, of, spuug niet in de put

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog en Straf
Volgend artikelWashington staat voor nederlaag in Rode Zee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Laten we even het hoofdje lekker koel houden hier. Ja, het schijnt mogelijk om een GPS geleid projectiel vanuit een Global Hawk te sturen. Dat gebeurt voor lancering. Daarna kan het opnieuw worden bijgestuurd als het doel zich bijvoorbeeld heeft verplaatst, of wanneer wordt gekozen het doel toch niet aan te vallen.
  Door de ‘jamming’ kan dat laatste niet meer. Een raket is dan niet alleen op het eerst bekende coördinaat gefixeerd, het ding weet ook niet meer waar dat coödinaat is en kiest een vals coördinaat als doel en mist daarmee het beoogde.

  Als, en dat is een grote als, dit misbruik is van Kiev en een gerichtte aanval op burgers is geweest, dan wordt het inderdaad een warme zomer. Ik kijk uit naar de reactie van Rusland. Deze zal zeer zeker niet gericht zijn op burgerdoelen.

  De aansturing vanuit een Global Hawk zou deze ‘jamming’ dus moeten omzeilen en dat kan niet. Ik neem de uitleg dan ook niet voor waar aan.
  Verder is het zo dat 5 van de 6 zijn vernietigd. De 6e zou zijn beschadigd en is feitelijk neergestort en ontploft over een strand. Als je een clusterbom opblaast, krijg je 1 grote dreun.
  Beschadig je een clusterbom, dan creëer je op dat moment een ongecontroleerde janboel van kleine clusterbommen.

 2. Inderdaad de hoogste tijd om de nazistische kutyanks eens een stevig pak op hun donder te geven, steeds meer en meer snap ik dat veel oosterse leiders Amerika de ‘as van alle kwaad’ noemen, terreur wordt uitgevoerd door de VS en dat al vele decennia lang

 3. Ik neem aan dat op het strand niet alleen onschuldige Russen waren, maar ook Oekraïnes die in de Krim wonen.

  Dat betekent dat de Oekraïnse leiding in Kiev dus ook hun eigen bevolking vermoord.

 4. Weersverwachting voor Oekraine in de komende dagen ; Zeer zware regenval en heftig onweer , vooral in de buurt van militaire objecten , energie- en infrastructuur en regeringsgebouwen,
  waarschijnlijk ook kans op onweer boven de Zwarte Zee.
  Hopelijk breid het zich niet uit.

 5. Wat ik hiervan opmaak wat te zien is op de filmpjes is niets anders als een normale bezigheden, het enige wat anders is het verhaal. Maar vanaf hier is het niet te controleren. Misschien zijn het wel alle acteurs die net doen alsof. Zoals met vele media propaganda verhalen op de reguliere en gecontroleerde alternatieve media net doen, alsof het nieuws is i.p.v. fragmenten van een filmopname c.q. een toneel opvoering.
  Net zo dat Odessa constant onder Russisch vuur zou liggen volgens de media, schijnt ook pure propaganda te zijn. Om het westerse publiek te indoctrineren om tegen de Russen te willen vechten.
  https://www.youtube.com/watch?v=DaQtdD_gloY

 6. ” Amerikaanse drone “L IJ K T” doelcoördinaten te hebben geleverd voor aanval Oekraïne op Russische burgers op strand (+ video’s) juni 24, 202416 ”

  “BLIJKEN” betekent niét ” LIJKEN”,
  maar ‘k begrijp perfec(k)t wat de TITEL inhoudt …. 🎗

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in