Stelt u zich voor dat het vroeg in de morgen van 11 november 1918 is. U bent een Franse soldaat of misschien een Duitse soldaat. De wapenstilstand om een einde te maken aan de Grote Oorlog zal die dag om elf uur ’s morgens in werking treden, schrijft Allan Stevo.

U bent niet in overeenstemming met de nieuwe werkelijkheid.

U bent afgestemd op het narratief dat u en iedereen om u heen vier lange jaren lang te horen heeft gekregen. U stemt in met het narratief dat u gevoed werd en dat, op dit punt, geen basis in de werkelijkheid heeft.

Dit is wat u doet als gevolg daarvan – met nog minder dan 12 uur te gaan voor het staakt-het-vuren, valt u een vijandelijke stelling aan, omdat dat in uw door propaganda overspoelde geest is ingewerkt.

Is het uit angst dat u handelt? Is het uit plichtsgevoel? Is het uit trots? Is het uit eergevoel? Is het uit liefde voor de gemeenschap of het gezin of het vaderland? Is het uit zelfmoordgedachten dat u handelt? Is het uit desinteresse om terug te keren naar de werkelijkheid zoals u die eens kende – een werkelijkheid waarin zo’n oorlog niet bestaat en waarin u het zware werk moet doen om uw leven structuur, focus en zin te geven?

Ik heb geen idee.

Maar ik weet wel zoveel, dat het fundament van zulke gevoelens op zo’n moment niet op waarheid kunnen berusten, juist vanwege uw door propaganda bevangen geest. Het fundament is zwak en propaganda kan zo doeltreffend zijn om het fundament te doen vergaan.

U valt dus de vijandelijke stelling aan en sterft voor een zaak die geen waarheid bevatte en alleen nog door de meest inhoudsloze leden van de maatschappij werd verdedigd.

U sterft een zinloze dood.

Spoel door naar deze dag in 2022.

Ik rijd op en neer langs de Californische kust om groepen activisten te ontmoeten – ik coach hen persoonlijk, online, via de telefoon. Ik stel hun doelen vast en help hen die doelen te bereiken. Ik doe het werk van gemeenschapsorganisatie dat ik voor het eerst geleerd heb toen ik opgroeide in het machinale politieke milieu van de Democratische Chicagoland politiek. In die rol van organisator en schrijver ben ik een verkenner, die dingen ziet die geen Fox of New York Times reporter te zien zou krijgen.

En laat mij u het verkenningsverslag geven van ter plaatse in Californië. Ik zie het volgende.

Het narratief is afgebrokkeld. Er is niets meer over van het vaccin-narratief. Alleen de meest inhoudsloze mensen in de samenleving geloven nog in dat narratief, en als u naar de meest inhoudsloze mensen luistert, luistert u naar de verkeerde stemmen. Waarom luistert u niet naar de mensen die het leven leiden op het snijpunt van maatschappelijke veranderingen, die staan voor eerbare waarden, en die dat doen op plaatsen die de grootste invloed hebben op de koers van de wereld?

  Bijwerkingen van COVID19 -prikken: "Zal ik wakker worden met pijn - of zal ik überhaupt wakker worden?"

Ik zou Silicon Valley bijna bovenaan die lijst zetten. Door een dynamiek die ik hier niet zal beschrijven, heeft zo veel van wat in dat gebied in de San Francisco Bay Area gebeurt, invloed op de hele wereld. Ik zou daar ook de hele staat Californië bij zetten, zij het in mindere mate.

Om maar één voorbeeld te noemen: in 2024 zal de vaccin-gewonde Gavin Newsom zich waarschijnlijk kandidaat stellen voor het presidentschap, en Californische activisten die de vier jaar daarvoor in de loopgraven getraind hebben, zullen tot zijn meest betekenisvolle oppositiestemmen gaan behoren – ooit waren ze fans van hem, maar vanaf de Ides van maart 2020 zijn ze devote tegenstanders geworden. Het concept zelf van de gezondheidsmandaten, als die nog bestaan, zal dankzij zijn verkiezingscampagne deel uitmaken van een nationaal debat, in plaats van stilletjes te worden vooruitgeschoven in de schaduw van bureaucratische kantoren en met geweld of dreiging van geweld van de politiestaat, zoals tot nu toe vaak het geval was.

Die confrontatie is onvermijdelijk. Uiteindelijk zal de regering tot de realiteit doordringen. Zij zal geen keus hebben. Het narratief ter ondersteuning van de vaccins is gebrekkig, en als het goed gespeeld wordt, kunnen de gezondheidsvrijheid voorvechters zelfs de strijd winnen dat het narratief ter ondersteuning van alle gezondheidsmandaten gebrekkig is.

Maar ik wil niet dat u zich zorgen maakt over 2024. Ik breng het alleen naar voren als illustratie van het verschuivende tij. Die verkiezing is op nationaal niveau onzin, die u waarschijnlijk niet in uw eentje zult kunnen beïnvloeden.

Maar wat u wel in uw eentje kunt beïnvloeden is uw eigen leven.

U bent in de laatste uren van een strijd die u bijna gewonnen hebt. Het is een van de vreselijkste gevechten die de mensheid ooit heeft geleverd. Het is een psychologische strijd geweest, geen kinetische. Er vliegen geen fysieke kogels. Het is een oorlog om uw geest. Door middel van uw geest weet de vijand dat u overwonnen kunt worden, dat uw huis overwonnen kan worden, dat uw gezin overwonnen kan worden, en misschien zelfs uw gemeenschap overwonnen kan worden.

  Vaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige 'boosts' aan

De oorlog staat op het punt gewonnen te worden. Het narratief is afgebrokkeld, de overwinning moet alleen nog worden doorgezet.

En op zo’n moment als dat, wanneer u op het punt staat de grootste overwinning te behalen die de mensheid ooit heeft behaald, zegt u me dat u de giftige, slopende, steriliserende, moorddadige injectie gaat nemen?

Meent u dat?

Het is de ochtend van 11 november 1918, en u zegt me dat u liever de vijandelijke linies bestormt dan terug te keren naar het leven van een vrij man.

Meent u dat?

In 1918, als u zich aan het oude narratief houdt en de vijandelijke stelling bestormt, riskeert u tenminste de kans niet vergast te worden, niet gebajoneerd te worden, niet door een kogel getroffen te worden, en uw lichaam niet te laten injecteren met een van de meest kwaadaardige gifstoffen die de mens kent.

In 2022 hebt u die kans niet. Wanneer u de prik neemt, geeft u er zich vrijwillig toe over uw lichaam te laten injecteren met een van de kwaadaardigste giftige stoffen die de mens kent – en dat is nog maar na een jaar van proeven met die smurrie op het grote publiek. Stelt u zich eens voor wat wij over tien jaar over dit moorddadige brouwsel zullen weten.

U bent een dwaas om op dit moment de gok te wagen. U kiest ervoor om u aan het narratief te onderwerpen nadat het narratief al is afgebrokkeld?

Hoe kan dat nu zin hebben.

Open uw ogen en zie dit moment voor wat het is.

Uw kant heeft gewonnen.

U kunt weer normaal gaan doen – als u dat voor uzelf aangrijpt.

U kunt terugkeren naar een wereld die vrijer is dan zelfs uw grootouders hadden gekend – als u dat voor uzelf doet.

De vraag is deze – Wilt u deze unieke, kortstondige gelegenheid aangrijpen om dat voor uzelf te doen?

Ik weet dat u een dringende realiteit hebt – u hebt een injectie nodig om door te gaan met werken of een andere bezigheid. Ik smeek u om op uw gemak weg te lopen van zo’n baan, zo’n familielid, zo’n arts – wie het ook is die de prik van u eist. In elke onderhandeling is degene die het minst geneigd is “Nee” te zeggen, de inferieure partij in de onderhandeling.

Kies er niet voor om uzelf minderwaardig te maken – vooral wanneer u moreel superieur bent EN vooral nadat u het gesprek gewonnen hebt en hun narratief is afgebrokkeld.

  Bill Gates plant "Pandemie 2", compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met "een pleister"

U hebt gewonnen.

Laten we het hier nu over de saaie alledaagse details hebben.

Als u zich op een vrijstelling wilt beroepen, raad ik u deze aanpak aan, waarover ik een jaar geleden geschreven heb. Het is een aanpak van zo weinig mogelijk informatie geven.

Het is niet voor iedereen weggelegd, en het wordt zeker niet aanbevolen door de goeroes die honderden of duizenden vrijstellingen van vaccins per jaar doen. Ik heb veel respect voor zulke mensen, waarvan sommigen voor wie ik het grootste respect heb. Wij hebben over het algemeen verschillende doelen. Hun doel is u te helpen uw baan te behouden terwijl u ongestraft blijft. Mijn doel is u te helpen koste wat kost op te staan.

En eerlijk gezegd is het aanvragen van een vrijstelling een zwakkere weg.

Nog beter dan een godsdienstige vrijstelling is aan de baas / dokter / directeur / misleide controlfreak / familielid iets te vragen als dit “Ik weet dat uw beleid is om een vaccin te eisen. Ik zal het vaccin niet nemen en ik wil dat niet verder uitleggen. Ik zou graag willen dat u toch plaats voor mij maakt. Wat kunt u voor mij doen om dat mogelijk te maken?”

Dat is waar wij moeten zijn.

Wij moeten anderen in de ogen kijken en hun zeggen wat wij van hen willen en hen vragen dat te leveren.

Dat behoort tot het meest elementaire aspect van het leven als vrij mens in een burgerlijke samenleving.

En als u vindt dat onze maatschappij minder vrij en minder burgerlijk is geworden, dan heeft dit moment vooral dat van u nodig – om het gedrag van een vrij mens in een vrije maatschappij te modelleren.

Het zijn de laatste uren van de oorlog. Ik weet niet of de rest van de wereld de achterstand over een dag of een jaar inhaalt, maar dat zal ze wel doen.

Nu hoeft u alleen nog maar stand te houden en u bewust te zijn van de nieuwe realiteiten van de wereld om ons heen.

Want u hebt gewonnen.

Begin u nu ook zo te gedragen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland maakt nu ook Japan koud: Geen olie, geen gas, geen Sakhalin-2 project
Volgend artikelRussische MvD – Analyse van de militair-biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en andere regio’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De Eerste Wereldoorlog eindigde om 11:00 uur op 11 november 1918 > 11 + 11 + 11 = 33 en dit is het ultieme meestergetal van de vrijmetselaars. John F. Kennedy werd in opdracht van de cabal / Deep State/ illuminati vermoord op 22.11.1963 > 22 + 11 = 33!
    De 1918 / 1919 heersende Spaanse griep is niets anders dan een bacteriële longontsteking waarover diverse Spaanse kranten gewag maakten. Tienduizenden Amerikaanse soldaten zijn ‘gevaccineerd’ in Camp Riley (Kansas), alvorens ze de overtocht maakten richting Europa. Naar schatting 30 tot 50 miljoen slachtoffers heeft dit debuut op het gebied van medische manipulatie wereldwijd gekost. De toenmalige Rockefeller University in New York is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit goedje. Slechts jonge mensen overleden aan de ‘Spaanse griep’.

  2. heel symphatiek maar ik ben nog steeds de enige in mijn dorp in Oost Nederland..”Alleen de meest inhoudsloze mensen in de samenleving geloven nog in dat narratief, en als u naar de meest inhoudsloze mensen luistert, luistert u naar de verkeerde stemmen.” zijn we dan blijkbaar een land vol inhoudsloze mensen? Ik zie niet anders om me heen. Behalve Urk, natuurlijk . Hebben nooit meegedaan. Komen we graag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in