Oekranazi's in de VS

Russisch roulette is een zeer merkwaardige uitdrukking. Tenminste voor een Rus. Om de eenvoudige reden dat hij er nog nooit van gehoord heeft. In feite bestaat het niet in het Russisch, noch de uitdrukking, noch de werkelijkheid. Het is iets wat we met verbazing leren kennen als we Engels leren. De uitdrukking is een Amerikaanse uitvinding en alleen een Amerikaan met een doodswens kan zoiets hebben bedacht, in 1937 zelfs (https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_roulette). En zo is het dat alleen een Amerikaan met een doodswens de huidige situatie had kunnen bedenken. Hij heeft de beer meer dan dertig jaar lang zo veel en zo vaak geprikt dat de beer veel tijd heeft gehad om precies te plannen wat hij zou doen. Nu doet hij het. Waarom bent u verbaasd? U hebt het pistool geladen en op uw eigen hoofd gericht, verwacht nu dat de kogel eruit komt, schrijft Batiushka.

Waar we vandaan komen

De Speciale Militaire Operatie (SMO) in Oekraïne had al in april 2022 voorbij kunnen zijn, of uiterlijk in augustus, toen de meeste oude Sovjetwapens van de troepen van het Kievse regime, aangevuld met voorraden uit landen van het voormalige Warschaupact, waren vernietigd. Het Westen, dat het Oekraïense volk negeert omdat het slechts kanonnenvoer is, heeft echter ingegrepen en het conflict laten escaleren tot een grootschalige oorlog door het leveren van wapens, technologie en mankracht in opdracht van het verwesterde Oekraïense oligarchaat. (Net als in februari 1917, toen het Westen de “Russische revolutie” creëerde op bevel van het verwesterde Russische oligarchaat, waarbij het volk eveneens werd genegeerd). Oekraïne is dus slechts het strijdtoneel geworden van de echte oorlog, die tussen Rusland en de VS.

Het Russische antwoord op de westerse escalatie en agressie is een gedeeltelijke mobilisatie. De beperkte SMO zal meer mankracht nodig hebben om de gedoemde, door de NAVO geleverde nazi’s te verslaan, wier aantal sterk is toegenomen door de komst van NAVO-troepen in Oekraïense uniformen en door huurlingen. President Poetin werd er door de westerse heersende klasse via hun door de staat gecontroleerde media van beschuldigd hen te bedreigen met een nucleaire aanval. Dit was niet het geval. Hij had Truss, die Rusland met een kernaanval had bedreigd, simpelweg geantwoord dat Rusland een dergelijke agressie met hetzelfde zou beantwoorden.

President Poetin wacht nu de winter af om de volkeren van West-Europa de kans te geven zich te bezinnen en vervolgens hun ruggengraatloze leiders te dwingen de Amerikaanse tirannie af te wijzen. Sinds 2014 is president Poetin vastbesloten om de Amerikaanse bedreiging voor zijn westelijke grenzen en dus van West- en Midden-Europa voor eens en altijd te verwijderen. Alleen dan zal het noordwestelijke schiereiland van het Euraziatische continent eindelijk vrij worden. Daartoe heeft hij betrekkingen opgebouwd met China, India en andere landen in Azië, alsmede met vele landen in Afrika en Latijns-Amerika. Zo heeft hij de afgelopen maanden in hoog tempo invloed verzameld in heel Eurazië.

"Onszelf beveiligen ligt in onze handen; en de vijand verslaan ligt in zijn eigen handen"

Waar zijn we nu?

Zoals de Sovjet-Unie tussen 1989 en 1991, zo is de Europese Unie tussen 2022 en 2024. Het is nu niet de tijd voor unies van bovenaf – in de laatste twee generaties sinds 1989 zijn ze ineengestort ten gunste van internationale samenwerking tussen soevereine naties, zoals de basis nodig heeft. Er hebben demonstraties plaatsgevonden in Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland en Nederland, die Kiev oproepen om te gaan onderhandelen met Rusland, en de EU-commissarissen om zich niet langer te gedragen als vazallen van de Amerikaanse feodale magnaten. Duitsland is erg nerveus, zijn industrie dreigt stil te vallen. En de Duitse winters kunnen erg koud zijn. Nu zijn de twee onderzeese Nordstream-pijpleidingen voor Russisch gas naar Duitsland ontploft. Natuurlijk is het sabotage.

De VS hebben met succes de Duitse industrie, en een groot deel van Europa, afgesneden van het Russische gas dat de industrie weer van energie had kunnen voorzien, als de EU zich had willen bevrijden van de afhankelijkheid van de VS. De Hongaarse regering wil ook dat Kiev onderhandelt – zij heeft Hongaarse burgers over de grens in Zakarpattia. En er zijn mensen in Roemenië die hetzelfde denken over de Roemeense provincie Chernivtsi over de grens, hoewel degenen die dat denken geen deel mogen uitmaken van de huidige VS-puppetregering. Polen wil ook zijn grondgebied terug, misschien wel alle vijf provincies van het uiterste westen van Oekraïne: Volyn, Rivne, Lviv, Ternopil, Ivano-Frankivsk. Ondertussen staat Italië op het punt een nieuwe, anti-Brusselse nationalistische regering te krijgen, tot grote afkeer van de ongekozen EU-elite.

De euro is al ingestort ten opzichte van de dollar. Nu is het Britse pond aan de beurt. Het Britse pond heeft sinds het aantreden van MissTrust 20% van zijn waarde ten opzichte van de dollar verloren. Het VK, dat door de VS in de rug is gestoken vanwege zijn anti-EU-beleid inzake Noord-Ierland, heeft een economie die niet na de covid opkrabbelt, maar na de covid ondergaat. De mainstream media van het VK verkondigen dat de wachtlijsten van de Britse gezondheidsdienst voor de meeste mensen nog maar twee jaar (sic) bedragen (als je niet eerder sterft). Meer dan 10% van de Britse burgers, 7 miljoen mensen, wachten nu op behandeling. Sommigen lijden veel pijn. In elk ander land ter wereld zou er een revolutie uitbreken als de wachtlijsten voor medische behandelingen langer dan twee maanden zouden zijn. Sommige Britse burgers gaan zelfs naar Oekraïne voor een goede medische behandeling.

Europa is moe van Oekraïne en noemt het een "zwart gat"

De Britse infrastructuur, nutsvoorzieningen, wegen, spoorwegen, onderwijs en gezondheidszorg, heeft op veel plaatsen het niveau bereikt van wat men vroeger “derde wereld” noemde. De valutacrisis in het Verenigd Koninkrijk is ontstaan doordat de Britse regering enorme hoeveelheden geld moest lenen – dit was het “gedurfde plan” van MissTrust. Het Britse establishment volgt immers naar de letter de bevelen van de VS op en moest Rusland’s schatten weigeren en het failliete Oekraïne subsidiëren. De schuldenlast van het VK nadert nu die van de VS en haalt die van Italië in, dat het vroeger bespotte als een “basket case”. Zoals ze zeggen: “Boontje komt om zijn loontje”.

Waar gaan we heen?

Hoe zal dit alles eindigen? Vanaf het begin heb ik geloofd dat dit alles zal eindigen met de Russische overwinning. Dit betekent:

1. Nog een Oekraïne

Er zal altijd een Oost-Slavisch sprekend land zijn tussen Zuidoost-Polen en Zuidwest-Rusland, hoe het ook zal heten. Maar in de toekomst zal het een land zijn binnen zijn natuurlijke grenzen, alleen bewoond door degenen die zich vrijwillig identificeren met de regering en de cultuur in de hoofdstad Kiev. Bovendien zal het, gedenazificeerd, geen militaire, biologische of nucleaire bedreiging vormen voor zijn buren en onafhankelijk zijn van geopolitici in Washington en Brussel.

2. Een ander Rusland

Als gevolg van de oorlog tegen de NAVO zal Rusland bevrijd zijn van het schuim van verwesterde sycofanten die in de jaren negentig zijn gevormd, de liberale kletspraatklassen, in het Russisch “de creatieve klasse” genoemd. De 5% die geknecht zijn aan het Westen en zijn te dure consumptieartikelen, herhalen slechts het verraad van de verwesterde heersende klasse en verraders van vóór 1917, die ook hun fortuin verspilden aan te dure westerse consumptieartikelen. Zij die zich als chimpansees willen blijven gedragen ten opzichte van hun westerse heren en meesters moeten in het Westen gaan wonen, als ze het Russische recht nog niet zijn ontvlucht naar Finland, Georgië of elders. Rusland in oorlog tegen de NAVO (= de VS) is een land dat patriotten nodig heeft, geen verraders.

Amerikaanse Abrams tanks, Bradley IFV's gespot in Nederland op weg naar Oost-Europa - foto's, video's

3. Een ander Europa

Op dit moment riskeren Midden- en West-Europa “Donbassisatie” als gevolg van de eisen van de VS voor absolute gehoorzaamheid aan hun anti-Russische tirannie, bekend als “sancties”. Dit betekent dat het door de NAVO geïndustrialiseerde Midden- en West-Europa gedeïndustrialiseerd, verarmd, koud en hongerig zal worden en ook weerloos, omdat hun wapens in de Oekraïne vernietigd zullen zijn. Maar pas op dat dieptepunt zullen zij beginnen te begrijpen dat hun toekomst niet aan de overkant van de Atlantische Oceaan ligt, maar ernaast, bij Oost-Europa en Eurazië, de poort naar groei en welvaart in Azië.

4. Een andere wereld

Zeven miljard van de acht miljard mensen in de wereld, 87,5% van de planeet, wachten op de dag van vrijheid van westers imperialisme, uitbuiting en nucleaire dreiging, en streven naar menselijkheid, waarheid, rechtvaardigheid en welvaart. Hun enige hoop is de komende Russische overwinning op de VS. Zodra die er is, zal veel op zijn natuurlijke plaats vallen. Azië met China en India, Afrika, Latijns-Amerika en alle westerse volkeren (in feite West- en Midden-Europa, Noord-Amerika en Oceanië), zo lang onderdrukt door de sombere duisternis van de feodale westerse elite, zullen in staat zijn in de voetsporen van Rusland te treden en, aanvankelijk verblind, het heldere daglicht van de vrijheid tegemoet te treden.

Conclusie

In 1939 gaf Winston Churchill op schandalige wijze uiting aan zijn buitengewone etnocentrische onwetendheid door Rusland “een raadsel, verpakt in een mysterie, binnenin een enigma” te noemen. Zoals zoveel onwetenden had hij het natuurlijk over zichzelf. Wanneer u niet de moeite kunt nemen het standpunt van een ander te begrijpen, noem het dan gewoon “een raadsel, verpakt in een mysterie, binnenin een enigma”. Dan hebt u zichzelf met succes gedefinieerd als een egoïstische narcist met oogkleppen op. Alleen, als u van die ander afhankelijk bent voor vitaal gas, olie, kunstmest, tarwe, papier, titanium enzovoort, moet u misschien toch eens moeite doen om hun standpunt te begrijpen. Anders zullen zij uw doodswens, het totaal suïcidale gedrag van uw Amerikaanse Roulette zeker beschouwen als, “een raadsel, verpakt in een mysterie, binnenin een enigma”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Voedsel hyperinflatie begint in Duitsland… rellen in Sri Lanka… ineenstorting van de munteenheid en wereldwijde hongersnood op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet uitpakken van de Oekraïense ‘Game Change’; is een groot conflict onvermijdelijk?
Volgend artikelTotalitaire mediacensuur in Europa krijgt goedkeuring van EU-rechtbank
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Meer sancties tegen Russia. Koopt niet meer de solar panelen, windmolen gemaakt met mineralen uit Russia een ook niet Uranium. De nep energie transitie van de globalisten. Eu staat op de punt te instorten ieder land uit elkaar! de beste!

  2. Het gewone volk wil m.i. Dit gedonder helemaal niet. Die wil in vrede leven, huisje, boompje, beestje.
    Maar de krankzinnige politieke machtgeile psychopaten willen hun invloed steeds verder uitbreiden.
    En nog meer geld en nog meer macht over een ander. Helaas heeft de Brusselse kermis niet een ruggengraat om zelf te beslissen. En ook de landsregeringen niet. Overal is de invloed van Schwabber.
    Daar zit het probleem en niet bij het volk.
    Dat gewone volk wordt door de misselijkmakende msm murw geslagen, waarbij zelf nadenken tot het verleden behoort. Arm volk, dat door de eeuwen heen altijd de pineut is en niet meer in staat is om enige reflectie te creëren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in