Vaccinzeloot Nate deelde op Twitter dat hij naar de eerste hulp ging wegens koorts, pijn op de borst en kortademigheid, drie dagen nadat hij geboosterd was. Hij werd uiteindelijk gediagnosticeerd met door het vaccin veroorzaakte pericarditis, een zwelling van het weefsel rond het hart.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met boosterVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

    • idd ,weinig mensen stellen vragen ,zo van klopt dat wel of is het wel onderzocht op de juiste manier ,niet zoals temperatuur stijging in de hersen bij mobiel bellen, wat natuurlijk niks zegt over wat de schade kan zijn

  1. De natuur bepaald alles via DNA. Ook de intelligentie. Is ook te zien in Nederland. 95% heeft in Nederland al een vaccin genomen. 95% heeft geen intelligentie of de wil en interesse om iets te leren. Vooral als het gaat om geschiedenis en cultuur. Waar maakt u zich druk om? Blijf luisteren naar vadertje overheid die zorgt wel voor jullie. Ik zie iedere dag steeds meer ambulances mensen ophalen met hartvalen. Zoals ik al zei de natuur houdt ondertussen haar eigen schoonmaak onder mensen. Ja het is helaas ook te zien hier in Nederland. Veel mensen hier hebben toch een inteelt achtergrond. Dat heeft met jullie voorouders te maken. Daar kunnen jullie zelf niks aan doen. De oude Romeinen brachten namelijk vroeger hier de mislukten en misvormden naartoe. Als je begrijpt wat ik bedoel. Het was een dumpplek.
    Nederland bestond toen niet. Het was een verzameling van mensen die op zand eilandjes leefden. Vooral in het Noorden. Voorbij de Rijn rivier. Dat was de grens. Wat daarbuiten gebeurde dat wist niemand. De Romeinen hadden geen interesse om daar te komen omdat ze toen al wisten wat daar allemaal woonde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here