Ik weet het, u bent het waarschijnlijk beu om over de Opkomst van het Nieuwe Normaal Reich te horen. U wilt dat het voorbij is. Dat wil ik ook. Het is niet voorbij … bij lange na niet. Het lijkt misschien alsof het voorbij is waar u bent. Ik kan me voorstellen dat dat zo is als u in Florida woont, of in Texas, of in Groot-Brittannië, of in Zweden, of in Kroatië, of in een ander land of een andere staat waar het merendeel van de “Covid-beperkingen” opgeheven zijn, of misschien zelfs helemaal nooit ingevoerd zijn. Als dat het geval is, ben ik blij voor u, schrijft CJ Hopkins.

Ik woon toevallig in het Nieuwe Normaal Duitsland, het huidige topje van de Nieuwe Normaal speer, of één van de topjes van één van zijn speren (of met mRNA doorspekte injectienaalden), de anderen zijn landen en staten als Canada, China, Australië, New York, Californië, en diverse andere brandhaarden van het Nieuw Normalisme. Als u in één van deze Nieuw Normaal bolwerken woont, zoals ik, dan weet u maar al te goed dat het nog niet voorbij is.

Ja, de Covid Sekte is kaput. De betovering is verbroken. Alleen de meest waanzinnig fanatieke Nieuwe Normaal sekteleden blijven in het openbaar rondlopen in hun pestmaskers en zelfgemaakte hazmatpakken. Maar het Nieuwe Normaal Reich is niet kaput. Het Nieuwe Normaal Reich wordt … wel, genormaliseerd. De massa’s worden systematisch geconditioneerd om de bioveiligheids-politiestaat te aanvaarden die de mondiaal-kapitalistische heersende klassen de laatste drie jaar hebben ingevoerd. Ondanks het nu onweerlegbare bewijs dat de “vaccins” de overdracht van het virus niet voorkomen, worden “de ongevaccineerden” nog steeds afgezonderd, verboden om te werken, naar school te gaan, aan grote sportevenementen deel te nemen, enzovoort. Nog steeds worden mensen gedwongen maskers te dragen – het symbool van het Nieuwe Normaal Reich – in vliegtuigen, treinen, openbaar vervoer, in dokterspraktijken, ziekenhuizen, enzovoort. Hier, daar en overal worden Nieuwe Normaal-symbolen en sociale rituelen permanent in het dagelijks leven geïntegreerd.

Deze symbolen en rituelen zijn meer dan alleen maar de etalage van het Nieuwe Normaal Reich. Zij zijn de manier waarop onze nieuwe “werkelijkheid” wordt gecreëerd en in stand gehouden. De massa’s zijn als acteurs die gedwongen worden emotioneel te investeren in de “werkelijkheid” van een absurdistisch toneelstuk. Hoe meer zij de voorstelling herhalen, hoe overtuigender de fictieve “werkelijkheid” wordt, ongeacht hoe overduidelijk absurd zij is … en zij wordt steeds absurder.

  Gates, WEF, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te verminderen

Zo worden op de luchthavens van het Nieuwe Normaal Canada burgers die hun eigen land proberen binnen te komen zonder de zogenaamde “ArriveCAN” app op hun smartphone om het bewijs van hun “vaccinatiestatus” te leveren (waaronder ook tachtigjarigen die geen smartphone bezitten) aan langdurige absurdistische pesterijen blootgesteld door imbeciele Nieuwe Normaal clowns in rode hesjes. Hier in het Nieuwe Normaal Duitsland maakt de regering zich op om iedereen te dwingen elke herfst en winter in het openbaar medisch uitziende maskers te dragen, niet alleen vanwege de “Apocalyptische Pest”, maar ook vanwege de normale wintergriep. Het voorwendsel doet er eigenlijk niet meer toe. Het gaat om het vertoon van ideologische eenvormigheid.

Intussen zag het Duitse Ministerie van Volksgezondheid zich genoodzaakt een beperkt heet hangijzer te publiceren over verwondingen en sterfgevallen door “vaccinatie”. Zij deden dat op klassieke Goebbelsiaanse wijze.

Kennelijk bevielen de werkelijke gegevens over het aantal ernstige bijwerkingen hun niet, dus besloten zij er gewoon over te liegen op Twitter. (Ernstige bijwerkingen werden gemeld bij ruwweg 1 op de 5.000 doses, niet 1 op de 5.000 “gevaccineerde” mensen. Er zijn ongeveer 184.000.000 doses toegediend aan mensen in Duitsland en … nou ja, u kunt het zelf wel uitrekenen). Natuurlijk heeft de Corporatocracy van Twitter haar valse “misleidend” waarschuwing gezet op retweets die op de leugen van het Ministerie van Volksgezondheid wijzen, want de waarheid is wat de Corporatocracy zegt dat zij is, en al het andere is “desinformatie”.

Als u denkt dat ik hard of hyperbolisch ben door de leugen van het Ministerie als een leugen te karakteriseren, bedenk dan dat de Duitse Minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, nu al meer dan twee jaar herhaaldelijk liegt tegen het Duitse publiek. Hier liegt hij over de “bijwerkingen-vrije vaccins” in augustus 2021, juist rond de tijd dat hij de afzondering van “de ongevaccineerden” beval en haatzaaide tegen iedereen die weigerde zich te conformeren aan de Nieuwe Normaal-ideologie …

En nu zijn er in Duitsland tienduizenden mensen – op zijn minst, want bijwerkingen van vaccins zijn altijd veel te weinig gerapporteerd – ernstig gewond geraakt of … u weet wel, gedood, omdat Karl en zijn fascistische Nieuwe Normaal handlangers tegen iedereen logen, keer op keer, en de Duitse media herhaalden die leugens, en de Nieuwe Normaal massa herhaalde die leugens, en de regering en de wereldbedrijven censureerden, deplatformeerden, en demoniseerden degenen onder ons die die leugens betwistten als “extreem-rechtse extremisten,” “wetenschapsontkenners,” “anti-vaxxers,” enzovoort.

  Europees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten

En dit zijn nog maar een paar recente voorbeelden. Ik denk niet dat ik een uitputtende lijst hoef te geven. Op dit ogenblik bent u ofwel goed op de hoogte en in staat om onder ogen te zien wat er gebeurt, ofwel bent u dat niet, in welk geval u uzelf vertelt wat u uzelf moet vertellen om te doen alsof wat er gebeurt, niet gebeurt.

Als dat is wat u aan het doen bent, kan ik u niet helpen. Niets van wat ik schrijf of zeg zal tot u doordringen. Feiten zullen voor u geen verschil maken. Regerings- en gezondheidsambtenaren en pratende hoofden in de media zullen in uw gezicht liegen, keer op keer, en betrapt worden op liegen, en u zult onvermurwbaar hun leugens blijven herhalen, niet omdat u niet begrijpt dat het leugens zijn, maar omdat het u niet kan schelen dat het leugens zijn. Het kan u niet schelen dat u talloze mensen doodt en verwondt met uw officieel goedgekeurde leugens, met uw lafheid, met uw hersenloze gehoorzaamheid. Uw doel is om binnen de grenzen van de “normaliteit” te blijven, en niet uitgescholden en verbannen te worden uit uw sociale kring, en als daarvoor veel mensen moeten sterven en u elke schijn van integriteit en intellectuele eerlijkheid moet laten varen, dan zij het zo.

Wat de rest van ons betreft, degenen die zich bewust zijn van wat er gebeurt en hun best doen om dat onder ogen te zien, ook al begrijpen we niet wat er gebeurt, of zijn we het niet eens over waarom het gebeurt, ik wou dat ik iets slims te zeggen had over hoe we kunnen zorgen dat het ophoudt te gebeuren.

Dat heb ik niet, behalve wat ik bepleit heb, namelijk georganiseerde, geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, zoals de Canadese truckers in Ottawa deden, zoals de Nederlandse boeren in Nederland doen. Columns als deze, memes op de sociale media, incidentele zondagse massademonstraties, en individuele daden van niet-naleving zullen de moloch van het Nieuwe Normaal niet tegenhouden. De normalisering van het Nieuwe Normaal zal doorgaan, de pathologisering van de samenleving zal doorgaan, de destabilisering en herstructurering van de wereldeconomie zal doorgaan, tenzij er iets werkelijk historisch gebeurt en de arbeiders van de wereld zich verenigen (of als de soevereine individuen van de wereld zich verenigen, als “arbeiders” u te communistisch klinkt) en een moersleutel in de machinerie van het Nieuwe Normaal steken.

  Robert F. Kennedy Jr. stelt zich kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap

De kans dat dat gebeurt is klein. In de 60 jaar van mijn lichamelijk bestaan heb ik nog nooit een tijd meegemaakt waarin de mensen zo vervreemd, hopeloos en elkaar naar het leven stonden. Ik kan mij geen tijd herinneren waarin de mensen zo humorloos, schijnheilig en venijnig waren … en dan heb ik het over de mensen die het verschil zouden kunnen maken, niet over de volgzame Nieuwe Normaal massa. Als er ooit een moment was waarop de arbeidersklasse haar politieke verschillen opzij moest zetten en haar collectieve spieren moest laten zien, dan is het nu, maar de meesten van ons hebben het te druk met tegen elkaar te zeiken om goedkope punten te scoren op Twitter, of Gettr, of Telegram, of, u weet wel, waar dan ook.

Het spijt me dat ik zo pessimistisch eindig … ik ben herstellende van de Apocalyptische Pest, dus misschien ben ik gewoon wat al te somber. Waarschijnlijk komt alles wel goed, en zullen de mensen uiteindelijk tot bezinning komen, en zullen de heersende klassen van het globale kapitalisme het hele Nieuwe Normaal afblazen, en hoeft niemand een soort internationale geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheidscampagne te organiseren, en, op een dag, zullen wij wakker worden en op onze telefoons kijken en ontdekken dat er geen Nieuwe Normaal Reich was, en dat er nooit iemand gestorven is door een vaccin, en wij zullen onze sociale kredietstatus controleren, en onze intelligente keukens zeggen dat ze onze krekels moeten gaan koken, en de Oorlog-van-de-dag op onze beeldschermen oproepen, zodat we kunnen stemmen op wie ons gezegd is te stemmen … en alles zal eindelijk weer “normaal” zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlog van de omkering: Een totale aanval op de mensheid
Volgend artikelSchotland: Dramatische en onverklaarbare oversterfte wijst op Covid-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

    • Filmpje zou iedereen moeten zien. Wordt een mens echt vrolijk van. Heb overigens de idee dat er minstens één in mijn buurt loopt. Glimlachend en zelfvoldaan en uiteraard fan van de covidspuit voor anderen. Hmz. Ik vrees dat dit soort types veelvuldig om ons heen zijn.

  1. jep die rommel de bommel (60j)… leuk om je te lezen en bij te houden… geslimste mensman…

    Voor mij (80j) heel simpelmoeilijk mijn eigenste wijsheid thuisgekomen … praktisch en ervaringsgericht in de lijfelijke brug achterover en de eindoefeningen van de YORT …. zo anders als alleen gedacht.

    In die het (ik) is als onpersoonlijke en onvoorwaardelijke liefde overstijg ik? het gevallen zijn in de polariteit.

    Super die jij schijnt en ik ben en tegenkom, in verbondenheid, Ewald de Rommel de Bommel 🙂

  2. Zieg Heil vrienden van de dood de dood voor jullie is een verlossing erg dat mensen voor de elite hun leven geven ik begrijp goed dat jullie ook eens in de gaskamer willen zijn slechte mensen doen namelijk slechte dingen maar nog even vol houden en de dood komt dan van zelf en zo niet dan komt de Nederlandse nazie jullie wel halen , maak er een fijne dag van en ik zeg tegen jullie zieg heil met op gestoken arm, houd vol elite jullie gaan winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in