Het Westen kan over het algemeen geen diplomatie bedrijven, het kan zijn steden of landen alleen maar de grond in laten lopen, zijn high-tech projecten mislukken bijna als regel, zijn infrastructuur brokkelt af, zijn economieën brokkelen af, en al het overheidsbeleid lijkt een samenlevingszelfmoord als einddoel te hebben.” – Gaius Baltar

De zogeheten Normies zouden zich in deze maand van goedgekeurde mentale loomheid kunnen afvragen of de machtige inspanningen om nieuws van allerlei aard en over alles te onderdrukken, de ware neigingen van ons eigenzinnige land hebben verhuld – wat ertoe leidt dat ze zich afvragen of het überhaupt wel mogelijk is om een Normie te zijn in zo’n abnormale tijd en plaats, schrijft James Howard Kunstler.

Welk nieuws wordt onderdrukt? Dat de VS erger dan blut is. Dat het volk vergiftigd werd, blijkbaar met opzet. Dat de spookachtige “Joe Biden” ons land heeft verraden. Dat de oorlog die we in Oekraïne begonnen zijn, expres, zonder goede reden, op het punt staat om verloren te worden, en daarmee ons aanzien in de wereld. Dat er daadwerkelijk zo’n crimineel organisme als de Blob in onze regering rondloopt, verantwoordelijk voor de verbazingwekkende abnormaliteit die ons onderdompelt. Maar laat dat allemaal maar zitten… ga Barbie zien. Neem een broodje mosselen, een duik in de oceaan, nog een margarita… September komt snel genoeg.

Uiteindelijk leidt de officiële perversie van geld – vooral van het lenen van ontzettend veel geld zonder de intentie om het ooit terug te betalen – tot de ongelukkige omstandigheid dat er geld verdwijnt totdat niemand meer geld heeft. En daardoor verandert de blutheid van de overheid in een heel land vol blutte mensen. Veel banken gaan ook failliet. Zelfs de hoogvliegers die dingen oppotten die geld zouden moeten voorstellen, gaan failliet. Dan heeft niemand meer de middelen om iets te kopen. Bedrijven die niets kunnen verkopen, houden op bedrijven te zijn. Na een tijdje heeft geen enkele activiteit nog zin, behalve het rooien in de grond om wat voedsel te verbouwen, of het stelen van degenen die het gerooid en verbouwd hebben. Tegen die tijd kunt u het nauwelijks nog een samenleving noemen.

  Tijd om de seniel te lozen

Tegen september zullen we een idee hebben waar dit allemaal naartoe gaat. De obligatiemarkt wankelt omdat de overheid niet kan stoppen met het verhogen van haar uitgaven. Amerika geeft steeds meer obligaties uit om steeds meer geld te lenen, maar voor de obligatiekopers (ook wel kredietverstrekkers genoemd) in de wereld lijkt wat vroeger als vrijwel risicovrij werd beschouwd, nu een slechte gok. Dus moet de verleiding om te kopen, die de rente wordt genoemd, omhoog. Maar als de rente stijgt, daalt de contante waarde van bestaande obligaties (wie wil de oudere obligaties als de nieuwere meer opbrengen?)

De houders van obligaties zijn voornamelijk grote instellingen: banken, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, staatsinvesteringsfondsen (andere landen). Zij zetten hun grote belangen in obligaties omdat het in normale tijden veilige en betrouwbare beleggingen zijn. Maar dit zijn abnormale tijden. Wanneer de waarde van hun obligaties sterk daalt, daalt ook de waarde van hun reserves. En wanneer die reserves te veel afnemen in verhouding tot de verplichtingen van de instellingen (wat ze schuldig zijn), gaan de instellingen failliet. Als dat gebeurt, verliezen de mensen die in die instellingen zitten ook hun geld en moeten ze uiteindelijk aandelen en andere bezittingen verkopen om aan hun verplichtingen te voldoen. Dit ziet er uiteindelijk uit als wat wij “een crash” noemen. Het zal de aandacht van Normies trekken.

Hoe gaat het met de vergiftiging van Amerika? Sinds Elon Musk Twitter (nu “X”) heeft gekocht, heeft de app een versterkt immuunsysteem ontwikkeld tegen censuur door de FBI, CIA, DHS en het Witte Huis. Twitter is weer een populair medium voor informatie-uitwisseling, waar nieuws tegenwoordig vrijelijk stroomt. Zelfs nieuws over eerdere censuur en canceling komt naar buiten – en met interessante mogelijkheden voor gevolgen.

  Witte Huis beweert dat alle video's van Biden verloren en verward 'deepfakes' zijn

De vele dappere artsen die het “vaccin”-verhaal in twijfel trokken, worden nu gehoord. Andere ondernemende analisten op Twitter – bijv. Edward Dowd, The Unity Project, “The Ethical Skeptic,” “Chief Nerd” – publiceren regelmatig gegevens en grafieken die Amerika en de rest van de wereld laten zien hoeveel schade de mRNA-prikken hebben aangericht bij miljoenen mensen, hoeveel er gehandicapt zijn geraakt en hoeveel er zijn gestorven. Tegen september zou het besef van wat er gedaan is, en de psychopathische mate waarin de ambtenaren erover liegen, wel eens de drempel kunnen overschrijden waarboven iedereen het weet en de grote misdaad onthuld wordt. Verwacht een grote Amerikaanse politieke attitudeverandering.

Er is zeker genoeg publiekelijk gezien bewijs om een aanklacht tegen “Joe Biden” in te dienen. Het proces lijkt traag te verlopen, gezien de traditionele laksheid van het Congres, maar het momentum neemt toe nu al deze andere nationale fiasco’s afglijden naar een kritieke situatie als gevolg van erbarmelijk leiderschap van de uitvoerende macht. Dat bewijs toont aan dat de familie Biden betrokken was bij een internationaal afpersingsschema om met de invloed van “JB” te leuren toen hij vice-president was. Dat is omkoping en het woord zelf staat in de korte passage van onze Grondwet die de gronden voor het ontslag van een hoge ambtenaar beschrijft.

De House Oversight Committee van Rep. Comer heeft al omvangrijke rapporten over verdachte activiteiten op de bankrekeningen van de familie Biden opgegraven en heeft meer beloofd, waaronder informatie over offshore verborgen rekeningen. Jim Jordan’s voorlopige impeachment-onderzoek heeft zijn eerste getuigenlijst opgesteld, inclusief de schimmige “JB” assistent Michael Carpenter, en de gladde Trump afzettings “klokkenluider,” CIA agent Eric Ciaramella – die in wezen Mr. Trump beschuldigde van pogingen om juist de omkopingsmisdaden van de Biden familie te onderzoeken die onlangs blootgelegd zijn, een scherpe ironie. Wanneer het afzettingsproces deze herfst serieus van start gaat, verwacht ik dat “Joe Biden” zal aftreden, waardoor mevrouw Harris zal worden geleid door de schaduwpresident Barack Obama. Dat zal op zichzelf al een crisis worden.

  Een hobbelige rit

Ons land heeft zijn prestige en schatkist – maar nog niet ons bloed – geïnvesteerd in de belachelijke Oekraïense proxy-oorlog, waarbij het elk element ervan volledig verkeerd heeft ingeschat. De Russenfobie van veel ambtenaren van de Blob werd versterkt door hun eigen oneerlijke pogingen om Rusland de schuld te geven van alle zelfgecreëerde kwalen van ons eigen nationale leven. Het smerige geheim van de oorlog in Oekraïne is dat we de gebeurtenissen niet langer onder controle hebben. De Russen gaan de zaken daar regelen en dat arme palooka van een land zal teruggeworsteld worden in hun traditionele invloedssfeer, zodat het geen onruststoker meer zal zijn. Ik betwijfel of onze marionet, de heer Zelensky, met Halloween nog aan de macht zal zijn. De NAVO zal ophouden te bestaan en elk land in Europa zal dan worstelen om zijn eigen soevereine soevereiniteit te regelen, zonder dat er nog veel van een industriële economie over is. Verwacht dat er regeringen zullen vallen.

Geniet ondertussen van de broodjes mosselen, de branding, de maïsbroodjes op de kermis en alle andere zegeningen van de smachtende maand augustus. Rust uit voor wat komen gaat als Normies wakker worden!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Linksen in de VS draaien door: Wetsvoorstel om kindermoord in de eerste maand toe te staanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische raketten verwoestten Oekraïens militair hoofdkwartier in hotel in Pokrovsk, Kiev liegt dat de aanval burgers raakte
Volgend artikelKlimaatalarmisme wordt beschouwd als “echte geestelijke stoornis”: Wall Street Journal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Ik weet niet of het door de vertaling komt maar rooien is uit de grond halen van b.v. aardappelen (oogsten) als je voedsel verbouwd zaai poot of plant je het.
    De normies willen niet wakker worden, noemen ze dat niet cognitieve dissonantie.

  2. Normies worden niet wakker. Die zoeken een dader voor hun ongemak. 2 jaar geleden waren dat de ongevaccineerden. De stompzinnige snuifduif Hugo heeft daar hier flink zijn best voor gedaan om dat soort totaal verwerpelijke fascistische smeerpijp tactieken voor toe te passen; wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm.
    Oog om oog, tand om tand.

  3. De normies zullen pijnlijk wakker worden. Wanneer dit gebeurd is niet helemaal duidelijk, maar het gaat gebeuren. Laat ons hopen dat diegenen die wakker worden de waarheid zullen aankunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in