Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Dit is op zijn zachtst gezegd een verkiezingsjaar met grote gevolgen. De beleidsverschillen tussen Biden en Trump zijn enorm. Of het nu gaat om belastingen, regelgeving, grenzen, energie of buitenlands beleid, de verschillen kunnen niet duidelijker zijn.

En hoewel ik mijn analyse liever alleen op markten richt, kan ik dat niet. Vooral tegenwoordig speelt politiek een te grote rol in hoe markten zich gedragen, schrijft James Rickards.

Maar de verkiezingen van dit jaar gaan over veel meer dan politiek.

In het verleden kon het establishment in DC leven met een typische Republikein of Democraat. Ze wisten dat geen van beide kandidaten het te bont zou maken als hij werd verkozen. Beide kandidaten waren uit hetzelfde hout gesneden en speelden volgens de geaccepteerde regels.

Maar dat gaat allemaal het raam uit met Trump.

Hij is de meest polariserende politieke figuur die we ooit hebben gezien. Je moet waarschijnlijk teruggaan naar Andrew Jackson om een parallel te vinden.

En het is duidelijk dat de politieke vijanden van Trump er alles aan zullen doen om hem deze keer uit het Witte Huis te houden.

Lawfare

“Lawfare” is hun voornaamste tactiek. Ze willen Trump gewoon veroordeeld krijgen voor een misdrijf voor de verkiezingen zodat ze hem als crimineel kunnen bestempelen, in de overtuiging dat het Amerikaanse publiek geen veroordeelde misdadiger zal kiezen.

Het kan ze niet schelen of de veroordeling later door een hogere rechtbank wordt vernietigd. De schade is dan al aangericht. En als het de grondwet onderuit haalt, zijn de politieke vijanden van Trump bereid om daarmee te leven.

Ze zijn ervan overtuigd dat Trump het equivalent van Hitler is en dat hij de democratie zal vernietigen als hij wordt verkozen. Dus in hun gedachten heiligt het doel de middelen. Ze rechtvaardigen elke actie, legaal of illegaal, om zijn nederlaag te verzekeren.

Ze lijken zich niet te realiseren dat hoe harder ze achter Trump aan gaan met valse beschuldigingen, hoe populairder hij wordt.

Ik ben hier niet om Trump te verdedigen of tegen hem te zijn. Zonder twijfel is hij een zeer gebrekkig karakter met persoonlijkheidskenmerken die veel mensen van hem vervreemden. Maar kiezers verwachten niet dat een miljardair uit New York een heilige is. Ze stemmen op hem omdat ze denken dat hij dingen voor elkaar kan krijgen.

  De Biden-clan's groepsseks is aanwezig op PornHub

En onder eerlijke democratische verkiezingen houdt de administratieve staat, of deep state, hoe je het ook wilt noemen, zich erbuiten. Maar dat is niet het systeem dat we nu hebben.

En dat zou iedere Amerikaan aan moeten gaan, ongeacht zijn of haar politieke voorkeur.

Nogmaals, het maakt niet uit of je van Trump houdt of hem haat. Maar in een democratie regeert het volk. Niet de bureaucraten. En als het volk Trump kiest, dan moet hij het beleid kunnen uitvoeren waardoor hij gekozen is. Dat gebeurde niet toen hij in 2016 won.

Stop Trump!

De eerste twee jaar van zijn regering werden bemoeilijkt door de fake Russische samenspanning hoax en de vele onderzoeken die daaruit voortvloeiden. Deze onderzoeken toonden aan dat er geen samenspanning was tussen Trump en Rusland, maar Trumps vijanden trokken zich daar niets van aan (en verontschuldigden zich zeker niet).

Ze gingen gewoon verder met het volgende nepschandaal, namelijk de eerste impeachment naar aanleiding van een kort telefoontje met de Oekraïense president Zelenskyy over corruptie bij de familie Biden. Het blijkt dat corruptie bij de familie Biden welig tierde in Oekraïne, maar dat weerhield nep “klokkenluiders” (eigenlijk wetsovertreders) zoals Eric Ciaramella er niet van om geheime transcripties te lekken naar Adam Schiff om het impeachment proces op gang te brengen.

Trump werd vrijgesproken door de Senaat. Toen kwam de tweede impeachment waarbij Trump ook werd vrijgesproken. Sinds Trump zijn ambt heeft neergelegd, heeft hij te maken gehad met federale aanklachten met betrekking tot 6 januari en de inval in Mar-a-Lago, maar ook met aanklachten in New York en Georgia.

De vijanden van Trump geven nooit op. Ze gaan ook achter Trumps adviseurs en vertrouwelingen aan. Het is bedoeld om Trump te isoleren omdat iedereen die hem adviseert bang is dat hij voor de rechter wordt gesleept voor een valse aanklacht en een fortuin moet uitgeven aan advocaten, winnen of verliezen.

De nieuwste tactiek is onthuld tegen de advocaat van Trump, John Eastman. Het heet “debanking”.

Veel geluk met leven zonder bank

In het geval van Eastman begon het met de Bank of America die zijn bankrekeningen sloot zonder goede reden en zonder rechtsmiddelen. Toen wendde hij zich tot zijn rekeningen bij USAA, dat gespecialiseerd is in rekeningen voor militaire veteranen en hun gezinnen. Kort daarna sloot USAA ook de bankrekeningen van Eastman.

  Grote opschudding na interview met Biden - zijn de microfoons toegevoegd?

We beschouwen bankdiensten als vanzelfsprekend en denken niet na over wat er zou gebeuren als we buiten het banksysteem zouden vallen. Geen cheques, geen spaarrekeningen, geen bankoverschrijvingen, geen geldautomaten, geen door de bank uitgegeven creditcards, geen kredietlijnen of hypotheken, enz.

Het is alsof je probeert te overleven zonder voedsel of water. Het is onmogelijk. En dat is het hele punt. Het is ontworpen om het leven van het slachtoffer ellendig te maken.

Hetzelfde gebeurde in het Verenigd Koninkrijk toen NatWest en Coutts Nigel Farage, leider van de Brexit-beweging, werden gedebankeerd. Farage vocht terug en de CEO van NatWest werd uiteindelijk ontslagen vanwege het incident. Maar het was een brute strijd en een moeilijke overgang voor Farage toen hij plotseling werd gedebankeerd.

Helaas is debanking slechts een uitbreiding van de “woke” cancelcultuur die in een groot deel van het Westen wortel heeft geschoten.

Kop dicht, dweper!

Als we om ons heen kijken naar plaatsen als Nieuw-Zeeland en Schotland, lijkt er een bizarre wedstrijd te zijn om te zien welk land de meeste fascistische wetten kan aannemen en de dystopie van George Orwell in Nineteen Eighty-Four in de kortste tijd kan imiteren.

Schotland heeft zogenaamde haatmisdrijfwetten ingevoerd die je gevangenisstraf geven voor het uitoefenen van je vrijheid van meningsuiting als je daarmee een lange lijst van beschermde partijen beledigt. Er is geen daadwerkelijk geweld of fysieke handeling voor nodig. Als je gewoon iets verkeerds zegt, kun je gearresteerd, beboet en opgesloten worden voor het “aanzetten tot haat.”

Een soortgelijke wet is net aangenomen in Ierland. De Poolse regering wil een wet aannemen die het een misdaad maakt om leden van de LBGT-gemeenschap te “belasteren.” Natuurlijk is de term “belasteren” slecht gedefinieerd en is het een kwestie van aanzien. Elke woordkeuze, zelfs als die volgens bepaalde normen denigrerend of kwetsend is, zou beschermd moeten worden door bepalingen over vrijheid van meningsuiting. Maar in Polen kan het je al snel in de gevangenis doen belanden.

Ik heb haatmisdrijven sowieso nooit begrepen (en ik ben advocaat). Als je iemand vermoordt, is het moord. Als je iemand aanvalt, is dat mishandeling. Als je een eerlijk proces hebt, moet je de gevangenis in als je wordt veroordeeld of misschien de doodstraf krijgen.

  Wereldoorlog 3: De weg wordt geëffend voor een gelijktijdige oorlog van de Verenigde Staten tegen China en Rusland

Aanklagers moeten opzet aantonen, maar wat heeft “haat” ermee te maken? De dader kan het slachtoffer haten, maar dat is niet de misdaad. De misdaad is aanranding of moord. Die misdaden worden al duizenden jaren beschouwd als misdaden.

1984 moest fictie zijn

Door haat aan de definitie toe te voegen vervaagt de grens tussen denken en doen op een manier die het voor fascistische regeringen makkelijker maakt om politieke vijanden aan te vallen met zwakke beschuldigingen van “haat” als er geen daden aan te pas zijn gekomen.

Het meest flagrante voorbeeld van deze trend naar gedachtemisdaden is Canada. De belangrijkste neofascist daar is premier Justin Trudeau. Hij heeft een wet voorgesteld die de Online Harms Act heet en die de definitie van “discriminatie” uitbreidt naar online uitingen “die waarschijnlijk de verafschuwing of belastering van een individu of groep aanwakkeren.”

Wat bedoelt deze wet precies met “aanwakkeren”? Wie definieert “belasteren” of “verafschuwen”? Wat is de definitie van “groep”?

Al deze vragen zullen beantwoord worden door een nieuwe commissie voor digitale veiligheid, die niet gebonden zal zijn aan “enige technische of wettelijke regels voor bewijsvoering.” Als je beschuldigd wordt, kun je veroordeeld worden tot het betalen van $20.000 aan elk “slachtoffer” en $50.000 aan de staat, zonder limiet aan het aantal slachtoffers dat uit het houtwerk tevoorschijn kan kruipen.

Dit is praktisch een uitnodiging voor oplichters en activisten om politieke vijanden aan te vallen met valse beweringen dat ze het slachtoffer zijn geweest van “verachting”. Het wordt nog erger. Als een rechtbank gelooft dat je onder deze wet waarschijnlijk een “haatmisdrijf” zult plegen, kun je huisarrest krijgen en in isolatie worden gehouden.

Met andere woorden, alleen al het denken van de verkeerde dingen zoals voorgesteld door een onberekenbare magistraat is genoeg om je onder huisarrest te plaatsen. Dit is eigenlijk erger dan wat de Denkpolitie deed in Orwells roman.

Je kunt verwachten dat de censuur in de VS zal toenemen naarmate we dichter bij de verkiezingen in november komen. Bereid je erop voor.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Yuval Noah Harari: Trump geeft ‘doodsteek’ aan ‘wereldorde’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlexander Dugin: Woke terminologie uitgelegd
Volgend artikelNAVO-chef bevestigt toetreding Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Trump trump trump……wake up hij gaat nix nada veranderen! same bird different wing. Voor verkiezingen “lock her up”, na de verkiezingen “de clintons zijn goede mensen”…… america first werd israel first…. sa,e shit again! Oh nee trump en de white hats komen ons redden…..NOT!

  • Laat me dat lijstje nog een beetje aanvullen.
   – Patriot act heeft trump gewoon verlengd.
   – Hij is van mening eerst de Amerikanen hun wapens afpakken en dan pas gaan kijken hoe dat juridisch “gerechtvaardigd” zou kunnen worden.
   – Hij is gewoon met het hele 2020 spel meegegaan en daarna lopen roepen “get the jab!”

   He IS part of the club and YOU’RE not in it.
   😉 George Carlin

 2. Ze kunnen van alles bedenken met hun ‘wetten’ uiteindelijk gaat het een fysiek conflict worden, daar is geen ontkomen aan, en dan zijn wij het volk ver in de meerderheid. Wat ze proberen is zich te richten op een individu en die te pakken en daarmee angst bij de rest te creëeren zodat deze zich niet zullen verzetten. Het is een grote gok die ze nemen, want als we ons wel massaal gaan verzetten kunnen ze helemaal niets en zullen ze gelyncht worden.

  • We zijn dan wel in de meerderheid.
   Maar 90% daarvan zijn slapende idioten.
   Wellicht worden de wakkeren een steeds groter percentage van het geheel, doordat de “covid-spuit-gelovigen” zichzelf binnenkort massaal zullen hebben uitgeroeid.
   Ze zijn niet wakker te krijgen, ik ben nu 4 j. non stop bezig en zie bijna géén verandering, eerder nog verstarring.
   We zullen dus tot slot wel een meerderheid zijn, maar hopelijk niet te laat

   • @Jan Zonder Vrees…

    ‘We zijn dan wel in de meerderheid. Maar 90% daarvan zijn slapende idioten.’

    Die slapende idioten zijn de lyncher’s. Ze zijn nu allemaal nog verdoofd, maar zodra ze benadeeld worden zullen wij die idioten tot kalmte moeten manen om te voorkomen dat ze alles vernietigen.

    Wat ik nog steeds niet snap is dat heel veel leeuwen alsmaar naar de schapen blijven kijken voor de redding. Dat is toch raar??? Leeuwen die denken dat ze alleen kunnen winnen als de schapen leeuwen worden. Word nou eens echt wakker… de schappen volgen de winnaar, de leeuwen moeten dit winnen. Focus je dus op de leeuwen ipv te zeuren over slapende idiote schapen.

 3. Dacht op het eerste gezicht bij de foto, is Soros. Mis, maar wat maakt het uit,
  Verdeel en Heers. Één ketel met meerdere kraantjes.

 4. Wat ben ik blij dat we nog sites hebben als deze.
  Voor hoe lang het nog duurt…
  En voor de rest, ik trek me steeds verder terug uit het sociale leven.
  Samen zijn met mijn vrouw en een kleine familie kring.
  Een beetje zelfvoorzienend en de nodige voorraden.
  Uiteindelijk komt overal een einde aan, hopelijk eerst aan deze tijd en daarna aan mijn aardse bestaan.

 5. Voor zover ik kan zien heeft acteur Biden de door Trump afgeroepen nationale noodtoestand met een jaar verlengd tot 20-12-2024.

  ” I am continuing for 1 year the national emergency declared in Executive Order 13818 with respect to serious human rights abuse and corruption.”

  https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2023/12/18/press-release-notice-on-the-continuation-of-the-national-emergency-with-respect-to-serious-human-rights-abuse-and-corruption/

  • Sounds like that little gypsy jew weasel, Zelensky. Biden cabal encouraged the little man to cancel the May 20 elections…………which Zelensky has done. Obedient little monkey man..

 6. Het zal zo zijn. Misschien dan.
  Maar eerst wachten op het dag na dag Biden bashing met de NOS voorop.
  Dan maar eens kijken.

 7. trump is een media-/aandachtsgeile kleuter.
  Hij heeft in zijn 1e termijn geen deuk in een pakje boter geslagen en gaat dat bij een eventuele volgende termijn ook niet doen. Hij is allang verzopen in zijn eigen moeras. Helaas trappen nog steeds veel mensen in zijn leugens en denken ze dat die clown hun zieltje komt redden. Succes!

 8. DUS BIDEN ,DEMOCRAAT IS DE HEILIGE MAN ,VOLGENS DE EXPERTEN HIER ,
  NU DENK MAAR IETS ANDERS IS GEWOON GESPUIS ,WAAR DE DEMOCRATEN AAN ZATEN ,WAS ER WEL ALTIJD ERGENS OORLOG DIE ZE IN GANG STOKEN , DE SANTANISTEN BUSCH—-CLINTON —-OBAMA—–BIDEN —–666 DUIVELS

 9. What is really on trial is the American judicial system and “Department of Justice” which has proven to be a corrupt, slimy, criminal” organization. Planting “Top Secret” covers in doctored photos of Mari Lago….a sleazy whore “testifying” in a Kangaroo Court trial…judges clearly conflicted…

  It is clear Bumbling Biden, who cannot articulate anything other than short sentences on a teleprompter, has NO vision or ideas to advance the US. His entire campaign platform is to destroy his opponent…I believe that if Trump escapes the bogus charges, he will be targeted for assassination OR, Biden will initiate World War III and declare a suspension of elections.

 10. The United States has demonstrated to the world that that our “legal” system is corrupt, weak, and evil. The celebration of “Democracy” is a thin facade from behind which corrupt politicians hide. The celebrated Trump Show orchestrated by Soros and his cabal of clowns wield insidious power in a small New York City Kangaroo Court. Juan Merchan is no judge. He is a corrupt, conflicted, insecure little man….a clown puppet depriving America to determine its own future. If the world is looking for a world leader, I cannot suggest the present “Clown In Chief” of the US or anyone other than Trump. Be that as it may, I do, however, suggest Putin as a role model for leadership, temperance and character. Our politicians and judges need to be schooled.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in