Het aantal sterfgevallen door Covid-19 daalde begin juli 2020 tot nul in Schotland en bleef op een paar uitzonderingen na zo laag tot oktober, toen het weer gestaag begon te stijgen. Maar het verschil tussen juli 2020 en nu is dat in juli 2020 een experimenteel Covid-19 vaccin nog niet was uitgerold naar het overgrote deel van het land om hen zogenaamd tegen de ziekte te beschermen, bericht Dailyexpose.co.uk.

Dit suggereert dat wat zich in 2020 feitelijk heeft voorgedaan, is wat zich van nature elk jaar heeft voorgedaan met betrekking tot virussen van de luchtwegen – seizoensgebondenheid.

De twee belangrijkste factoren die daartoe bijdragen zijn de veranderingen in de milieuparameters en het menselijk gedrag. Studies hebben het effect aangetoond van temperatuur en vochtigheid op de stabiliteit van het respiratoire virus en de overdrachtssnelheid. Recenter onderzoek wijst op het belang van de omgevingsfactoren, met name temperatuur en vochtigheid, bij de modulatie van de intrinsieke, aangeboren en adaptieve immuunreacties van de gastheer op virusinfecties in de luchtwegen.

Je zou denken dat met zowel de seizoensgebondenheid als de Covid-19 vaccins die deze keer in gebruik zijn, Covid-19 momenteel tot het verleden zou behoren. Maar dat is niet zo, zoals u kunt zien in de onderstaande grafiek, die laat zien dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 in Schotland midden in de zomer toeneemt, ondanks het feit dat 80% van alle mensen die in aanmerking komen voor de vaccinatie in Schotland ten minste één dosis heeft gehad en 75% volledig is gevaccineerd.

Als de Covid-19 vaccins zouden werken, dan zou je toch verwachten dat het merendeel van de sterfgevallen te wijten zou zijn aan ongevaccineerden? Vooral omdat het midden in de zomer is en het seizoen in het spel is. Maar dat is niet zo.

  Regelgevende gezondheidsautotireiten over de hele wereld negeren de Covid-vaccinschade dat hen recht in het gezicht staart

Uit de gegevens van het statistische verslag over Covid-19 van Public Health Scotland blijkt dat er tussen 29 december 2020 en 22 juli 2021 3.052 vermeende Covid-19 sterfgevallen waren waarbij mensen niet waren gevaccineerd, 270 vermeende Covid-19 sterfgevallen waarbij mensen een enkele dosis van de prik hadden gekregen en 140 sterfgevallen waarbij mensen volledig waren gevaccineerd.

De door Public Health Scotland gepresenteerde gegevens lijken er duidelijk op dat de meerderheid van de sterfgevallen bestaat uit mensen die niet waren gevaccineerd. Maar zoals we al eerder hebben onthuld, is de PHS heel sluw in de manier waarop zij de gegevens presenteren in een poging te verhullen dat de meerderheid van de mensen die zogenaamd aan Covid zijn overleden, gevaccineerd waren, en dit komt door de datumreeks die zij voor de sterfgevallen hebben gebruikt.

PHS beweert dat zij de datum van 29 december 2020 gebruiken omdat dit rekening houdt met “bescherming die zich ontwikkelt na de eerste dosis”, omdat deze datum 21 dagen na het begin van het vaccinatieprogramma ligt. De misleiding hier is hoeveel doses Covid-19 vaccins daadwerkelijk op 29 december waren toegediend.

Op 29 december 2020 had Schotland slechts 104.766 eerste doses van een Covid-19 vaccin toegediend, naast 50 tweede doses, goed voor 1,9% van de totale bevolking.

Op diezelfde datum bevonden zij zich midden in een vermeende tweede golf van Covid-19 en zagen zij dagelijks aanzienlijke aantallen sterfgevallen, waarbij die golf van sterfgevallen op het punt stond toevallig toe te nemen met het aantal toegediende vaccins.

De vermeende golf van Covid-19-doden bereikte zijn hoogtepunt op 27 januari, een dag waarop 92 vermeende Covid-19-doden vielen. Er was echter een ongebruikelijke piek in het aantal sterfgevallen. Er was echter een ongebruikelijke piek in sterfgevallen op de 3 maart, toen 207 Covid-19 sterfgevallen aan de statistieken werden toegevoegd, in wat we kunnen aannemen een achterstand in het toevoegen van gegevens was.

  Verwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerden

Op 27 januari 2021 had Schotland slechts 9% van de bevolking gevaccineerd, waarbij 491.658 mensen de eerste dosis hadden gekregen en 6.783 mensen beide doses hadden gekregen. Toch begon vanaf die datum het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per dag te dalen, met uitzondering van de ongebruikelijke piek op 3 maart, maar zelfs op die datum was slechts 31% van de bevolking gevaccineerd.

Dus zoals u kunt zien heeft Public Health Scotland de gegevens over sterfgevallen in termen van vaccinatiestatus kunnen manipuleren ten gunste van het aantonen van de werking van de vaccins door deze data te gebruiken, omdat de meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen plaatsvond voordat slechts 9% van de Schotse bevolking het vaccin kreeg.

Nu we dat hebben opgehelderd kunnen we berekenen hoeveel mensen de afgelopen weken zijn overleden door de aantallen uit eerdere verslagen af te trekken van de aantallen in het meest recente verslag en daaruit blijkt dat 75% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen mensen waren die waren gevaccineerd, waarbij slechts 1 van die sterfgevallen iemand was die gedeeltelijk was gevaccineerd.

Uit de meest recente gegevens, die betrekking hebben op sterfgevallen tot 29 juli 2021, blijkt dat sinds 29 december naar verluidt 3.063 mensen zijn overleden aan Covid-19 die niet waren gevaccineerd. Dit is een toename van 9 mensen ten opzichte van de week ervoor.

271 mensen zouden aan Covid-19 zijn overleden die tot 29 juli 1 dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen, dit is een toename van 1 ten opzichte van de week ervoor.

En 172 mensen zouden zijn overleden aan Covid-19 die volledig waren gevaccineerd. Dit is een stijging van 32 ten opzichte van de week ervoor.

  Nieuwe studie legt verband tussen vaccins en 25 procent toename van hartstilstand bij jongvolwassenen

Dus 33 van de 44 sterfgevallen tussen 22 juli en 29 juli 2021 waren mensen die waren gevaccineerd, terwijl in dezelfde periode in 2020 geen enkel sterfgeval door Covid-19 in Schotland werd geregistreerd, ondanks het feit dat er geen vaccin was.

Neem daaruit wat u wilt, maar een stijging van het aantal sterfgevallen aan het ademhalingsvirus midden in de zomer is uiterst ongebruikelijk. Het ziet er dus naar uit dat we de eerste tekenen zien van een antilichaamsafhankelijke versterking, en wat voor velen een pijnlijke winter gaat worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het VK ervaart een stijging van het aantal Covid-19 sterfgevallen ondanks dat het zomer is en 75% van de volwassenen gevaccineerd is, maar meer gevaccineerden sterven…Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeloof in COVID “Vaccins” bereikt nu religieuze vurigheid: De injectie “vermindert het lijden” voor de dood
Volgend artikel‘Verontrustende’ toename van hartstilstand en hartaanval gezien bij Israëlische jongeren in voetspoor van massale vaccinatiecampagne – MIT professor Retsef Levi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Misschien de moeite waard om te vertalen.

    Dr. Hodkinson Slams Covid PsyOps: ‘Reputations will be Slaughtered – Pack of Lies From Start to Finish’ (Video)
    “And this horrible moment in medical history will be remembered by the general public, when the truth comes out, the books are written.”

    Renowned Pathologist Dr. Roger Hodkinson joined RAIR Foundation USA to defend politically-persecuted physician, Peter McCullough, MD. During his interview, Dr. Hodkinson also made powerful comments about the coronavirus vaccine, of which he has been a vocal critic.
    https://rairfoundation.com/dr-hodkinson-slams-covid-psyops-reputations-will-be-slaughtered-pack-of-lies-from-start-to-finish-video/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in