Een verhaal uit San Antonio, Texas, toont de absurditeit die het geloof in COVID-injecties nu heeft bereikt. Het nieuwsportaal KSAT meldt dat Yvonne Rodriguez enig kind is, en dat:

“Ze zorgde ervoor dat haar ouders Patricio en Sylvia Elizondo al vroeg werden ingeënt tegen COVID-19”

Maar nu zijn ze allebei dood. Haar moeder stierf 3 maanden geleden, en nu is haar vader net overleden. Beiden waren volledig gevaccineerd.

“Nadat haar moeder drie maanden geleden overleed na een lang ziekbed, zei Rodriguez dat ze bleef waken over haar 76-jarige vader die diabetisch was en hartproblemen had.

“We deden alle juiste dingen,” zegt Rodriguez.

Ze zegt dat hij zelden het huis verliet, altijd gemaskerd was en zelfs handschoenen droeg, dus ze weet niet hoe of waar hij COVID-19 opliep.

Toen hij zich een week geleden ziek begon te voelen, zegt Rodriguez dat ze dacht dat het een herhaling was van zijn eerdere congestief hartfalen of een terugkerende infectie die hij had gehad.

Na verschillende dokters- en ziekenhuisbezoeken, zegt Rodriguez dat zijn cardioloog hem in het ziekenhuis opnam omdat hij moeite had met ademhalen.

Een röntgenfoto van de borst bracht een onwelkome verrassing aan het licht.

“Toen ik ontdekte dat hij Covid had, was ik echt geschokt,” zegt Rodriguez. “Dat was de laatste keer dat ik mijn vader persoonlijk kon zien.”

Hoewel de verpleegkundigen en aalmoezenier in het Northeast Baptist Hospital het mogelijk maakten om op zijn minst haar vader te bezoeken via Zoom of Facetime, zei Rodriguez dat ze smeekte om hem te zien, al was het maar voor een paar minuten.

  Massale onverwachte sterfgevallen: Artsennetwerk roept justitie op om op te treden

Haar vader overleed dinsdag.

Maar ondanks het hartzeer en het verlies, zegt Rodriguez dat ze nog steeds gelooft in de vaccins. (Bron.)

In plaats van de mogelijkheid te overwegen dat het vaccin zou kunnen hebben bijgedragen aan de dood van haar vader, of op zijn minst te overwegen dat het vaccin niet effectief was in het stoppen van de dood van haar ouders, bleef ze in plaats daarvan geloven in de vaccins, en verklaarde:

“Ik kan me niet voorstellen hoeveel meer hij geleden zou hebben als hij het vaccin niet had gekregen.”

De medische arts priester was het met haar eens:

“Ik denk dat ze gelijk heeft,” zegt Dr. Jan Patterson, een infectieziektespecialist bij UT Health.

Zoals Dr. Cole vorige week in zijn presentatie zo welsprekend zei: “Dit is geen wetenschap meer.”

Laten we dit noemen wat het werkelijk is: het is een religie. Het is een geloofssysteem dat niet gebaseerd is op wetenschap, maar op geloof in de mensen die de leiding hebben over dit systeem, die de rol van priesters op zich hebben genomen, en de “goden” van de geneeskunde en de vaccins, schrijft Brian Shilhavy.

En voor alle christelijke Kerken, joodse Synagogen en moslim moskeeën die doen alsof zij in God geloven, maar hun leden aanmoedigen om naar buiten te gaan en te vertrouwen op de vaccins, velen bieden ze zelfs aan in hun gebedshuizen, zijn jullie allemaal afgodendienaars.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbezetene: vrouw raakt verlamd na COVID-19 prik, zegt dat ze zich weer zou laten injecterenVolg Frontnieuws op Telegram

  Rechts begint terug te vechten: Proud Boys leveren strijd met Antifa/BLM in Michigan
Vorig artikelDe meest vaccinatie-weigerende groep van allemaal? De hoogopgeleiden
Volgend artikelAls de Covid-19 vaccins werken, waarom zijn de Covid-19 sterfgevallen dan 44 keer zo hoog als vorig jaar rond deze tijd, en waarom zijn 75% van die sterfgevallen mensen die gevaccineerd waren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De mens krijgt bij de geboorte een stel hersenen mee, met de bedoeling(!) deze te gaan gebruiken en tot het uiterste aan te sporen om verder te ontwikkelen.
  Bij dit simpel ding zijn de hersenen ingepakt gebleven en nu met schimmel erop onbruikbaar geworden.
  De wereld is beter af zonder dit soort genetisch afval.

  • Ja je moet uitkijken dat je net zo word als kill bill gates…..je gaat die dombos ook zo verwensen…mijn vader zei vroeger altijd “sommige mensen zijn gewoon lomp geboren en zot gewiegd “? laten we het daar bij houden

 2. Haar pa was waarschijnlijk helemaal dicht geslipt aan de stollingen.
  Nou meid, ga er voor, met de volle 100% Je kan het, je bent er helemaal klaar voor.
  Doe ons een plezier, dan zijn we tenminste 1 gek weer kwijt op deze wereld.
  Vele gingen je al voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in