Kassidi Kurill en haar 9-jarige dochter Emilia (Foto: privé)

Een 39-jarige gezonde alleenstaande moeder uit Utah, VS, overleed vier dagen na het nemen van een tweede dosis van het vaccin Moderna COVID-19 op 1 februari.

Volgens de lokale nieuwszender KUTV zegt haar familie dat Kassidi Kurill, die een chirurgisch technicus was voor plastische chirurgen, “meer energie had” dan de meeste mensen om haar heen en een gelukkig persoon was zonder bekende gezondheidsproblemen.

“Ik heb niet echt gehuild toen mijn vader stierf. Ik huil veel om haar”, vertelt haar vader, Alfred Hawley, een voormalig gevechtspiloot bij de luchtmacht, aan het nieuwsorgaan. “Zij was degene die beloofde om voor me te zorgen”.

“Ze was schijnbaar zo gezond als een paard. Ze had geen bekende onderliggende aandoeningen”, vertelt Hawley aan Fox News.

Hawley zei dat Kurill symptomen begon te vertonen nadat ze de injectie had gekregen, ze had pijn op de plaats van de prik, begon zich ziek te voelen en klaagde dat ze niet kon plassen ondanks het drinken van veel vocht. De volgende dag ging het iets beter, maar daarna verslechterde haar toestand; ze zei hoofdpijn te hebben, zich misselijk te voelen en nog steeds niet te kunnen plassen.

Op de ochtend van 4 februari werd Hawley wakker met de smeekbede van zijn dochter om hulp.

“Ze zei dat haar hart tekeer ging en dat ze het gevoel had dat ze naar de eerste hulp moest”, vertelt hij aan KUTV.

Hij bracht haar naar de eerste hulp, waar haar bloed werd onderzocht. Hawley zegt dat ze minder coherent werd en begon over te geven.

  Dit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer

’s Avonds brachten ze haar naar een traumacentrum.

“Ze deden een bloedtest en kwamen meteen terug en zeiden dat ze erg, erg ziek was, en dat haar lever niet functioneerde”, zegt Hawley.

De doktoren probeerden haar te stabiliseren voor een transplantatie, maar haar toestand verslechterde tot het punt waarop ze de volgende ochtend niet meer kon praten.

“Ze probeerden haar op een punt te krijgen waar ze stabiel genoeg was voor een levertransplantatie. En ze konden haar gewoon niet stabiel krijgen. Ze werd slechter en slechter gedurende de dag. En om negen uur is ze overleden”, zegt hij.

“Heeft het vaccin dit veroorzaakt? Ik denk dat dat heel moeilijk aan te tonen is bij autopsie”, zegt hij.

Christensen kan maar één geval bedenken waarbij je een vaccin als doodsoorzaak zou zien in een officieel autopsierapport, en dat zou een onmiddellijk geval van anafylaxie zijn – een geval waarbij een persoon het vaccin heeft gekregen en bijna onmiddellijk is gestorven, zegt hij.

KUTV leidde een onderzoek naar de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin en ontdekte dat er vier sterfgevallen waren gemeld door gezinnen en verzorgers.

In Utah is Kurill slechts een van de vier sterfgevallen die mogelijk in kunnen worden gebracht met het vaccin. Drie andere sterfgevallen zijn gemeld bij Utahns, allen in de 80. Met de informatie die publiekelijk beschikbaar is, lijkt het er niet op dat in hun gevallen autopsie is aangevraagd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

Vorig artikelStop de maskers, de PCR-tests en leugens in media: Canadese artsen spreken zich uit tegen de COVID-maatregelen en roepen op deze “onmiddellijk” te stoppen!
Volgend artikelItaliaanse soldaat overleed na AstraZeneca vaccinatie, 10 verdachten beschuldigd van doodslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in