Fotocollage © Report24 / freepik / li via spectral-design, re via jcomp

Blijkbaar veroorzaakt de Covid vaccinatie een aanval op de immuuncellen van het menselijk lichaam. Dit blijkt uit nieuwe studiegegevens. Al de andere bijwerkingen zijn ook zeer verontrustend. Hoe lang gaat dit nog door? Zijn we een wereld vol chronisch zieken aan het creëren?, schrijft Report24.news.

Uitgebreid onderzoek heeft consistente pathofysiologische veranderingen na vaccinatie met Covid-19 vaccins aan het licht gebracht” is de titel van een studie die is gepubliceerd in het medisch vaktijdschrift Nature. De wetenschappelijke resultaten zijn verontrustend. Omdat de scRNA-seq dramatische veranderingen liet zien in de genexpressie van bijna alle immuuncellen na vaccinatie.

Zo werd de vorming van neutraliserende antilichamen gedetecteerd via consistente veranderingen in hemoglobine A1c, serumnatrium- en kaliumgehalten, stollingsprofielen en nierfuncties bij gezonde vrijwilligers na vaccinatie met een geïnactiveerd SARS-CoV-2-vaccin (Sinopharm). Soortgelijke veranderingen werden ook gemeld bij Covid-19 patiënten. Dit suggereert dat de vaccinatie een infectie nabootst. Single-cell mRNA sequencing (scRNA-seq) van perifere bloed mononucleaire cellen (PBMC’s) vóór en 28 dagen na de eerste inoculatie toonde ook consistente veranderingen in genexpressie van veel verschillende immuun celtypes. De vermindering van het aantal CD8 +T-cellen (noot van de redacteur: immuuncellen) en de toename van het aantal klassieke monocyten waren enorm.

Net als bij Covid-infecties

Volgens de onderzoekers heeft de vaccinatie soortgelijke effecten op het lichaam als de Covid-19 ziekte zelf. Onder andere daalt het kaliumgehalte in het bloedserum aanzienlijk en is de elektrolytenbalans verstoord. Een terugkeer naar normale waarden was pas na 90 dagen merkbaar. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat de vaccins slechts gedurende enkele maanden een rudimentaire bescherming bieden. Maar er werden ook verhoogde cholesterolwaarden en verhoogde totale galzuurgehalten vastgesteld. Bovendien waren er nierfunctiestoornissen. Alle symptomen die geassocieerd worden met ernstige Covid-19 ziekte.

  Uit studie blijkt: Volledig gevaccineerde landen hebben het hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen

Volgens de auteurs is meer onderzoek nodig om te verduidelijken of deze resultaten in gelijke mate kunnen worden toegepast op alle Covid-vaccins. Volgens de onderzoekers zouden de in de studie uitgevoerde analyses in het beste geval deel moeten uitmaken van het standaardrepertoire bij de ontwikkeling van vaccins, omdat met dergelijke negatieve effecten van vaccins op de menselijke gezondheid beslist rekening moet worden gehouden voordat zij – daadwerkelijk – worden gebruikt. Hier werd immers vastgesteld dat zogenaamd “beschermde” mensen in feite een verzwakt immuunsysteem blijken te hebben, althans gedurende een korte tijd (28 dagen) na de prik, en dus meer bescherming nodig hebben dan zonder vaccinatie. De antilichamen op korte termijn tegen Covid-19 kunnen nauwelijks opwegen tegen dit negatieve effect.

Spike-eiwit schaadt adaptief immuunsysteem

In oktober is in het vaktijdschrift “Viruses” een studie verschenen waarin het schadelijke effect van spike-eiwitten van SARS-CoV-2 op het immuunafweersysteem in vitro is aangetoond. Volgens de studie remmen de spike-eiwitten het herstel van DNA-schade, dat noodzakelijk is voor effectieve V(D)J-recombinatie – een mechanisme dat onmisbaar is voor het adaptieve immuunsysteem. Voor de onderzoekers leidt dit duidelijk ook tot een negatief effect van de vaccins die op het spike-eiwit zijn gebaseerd, waarnaar dringend onderzoek moet worden verricht. Er zijn dus al eerste wetenschappelijke aanwijzingen voor schadelijke effecten, ook van de in dit land gebruikte Covid-vaccins, op het immuunsysteem.

Conclusie

Hieruit blijkt eens te meer dat de experimentele Covid-vaccins aan veel grondiger analyses en onderzoeken hadden moeten worden onderworpen voordat zij voor de algemene bevolking werden vrijgegeven. De bijwerkingen van de gevaccineerden, waarvan sommige ernstig zijn, hebben dit reeds aangetoond. De mogelijkheid dat de in dit land gebruikte mRNA-vaccins ook een negatief effect hebben op het immuunsysteem van de gevaccineerden moet kritisch worden bekeken en onderzocht – niet in de laatste plaats omdat het beschermende effect, dat hoe dan ook rudimentair is, bij alle goedgekeurde vaccins snel wegebt en er bij elke zogenaamde boostervaccinatie een nieuwe potentiële aanval op het menselijke immuunsysteem zou kunnen plaatsvinden.

  De Schapen - Aliens

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan
Volgend artikelBayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het mrna vaccin doet hetzelfde als corona zelf > echter wordt het in grotere getale in het lichaam gespoten en waarbij kans is dat het in de aderen wordt gesporten >> met all egevolgen van dien

  • Niet juist, een vaccin volgt een compleet andere route. Wanneer je via natuurlijke weg besmet wordt, gaan je amandelen aan het werk, die vangen de virusdeeltjes op en zo krijg je keelpijn. Als het effe tegenzit en je lichaam kan het niet goed aan, kan het naar je longen doorzakken, een bovenste luchtweg infectie krijg je dan. Da’s ook nog wel te overzien. Maar in een ernstig geval zakt het verder naar onderin je longen en krijg je een onderste luchtweg infectie en dan ben je verder van huis. Een vaccin echter, wordt ingespoten. Dat wordt vervolgens opgeomen in je bloed en dan stroomt het lekker door heel je lichaam, naar je hart, je organen, en als er nanodeeltjes in zitten zelfs naar je hersenen. Dat is echt totaal anders dan een natuurlijke besmetting. Ik hoef die rotzooi niet. Nooit niet. Ik heb mijn kind ook niet laten vaccineren, ze heeft nog nooit een vaccin gehad. Ik heb me tijdens mijn zwangerschap er obsessief in verdiept. Nooit meer die rommel. Medicijnen hoef ik ook niet, enkel in echte noodgevallen.

   • Hoi Spooked,

    Ten eerste, goed dat je je kind niet / amper hebt geinjecteerd. Bewijs is landen met meer injecties = meer issues met de kids. Voor degenen die dit betwijfelen, verklaar dan maar eens dat het land met de minste injecties in de kinderen de gezondste kinderen heeft. Goede voeding, goede hychiene zijn veel belangrijker.

    Ik ben het voor een klein deel met je oneens. Covid is een ziekte die je krijgt via je luchtwegen maar als het, zoals je stelt ”doorzakt” krijg je een bloed ziekte. Eentje die voorkomt dat je bloed zuurstof vervoert door je lichaam. Daarom ben je bijna ten dode opgestreven als je aan de kunstmatige beademing wordt gelegt. Helpt niets. Je bloed kan het zuurstof niet vervoeren naar waar het nodig is.

    Ken je de ”spartakus letter”? Zo niet, lezen wat mij betreft. Ik heb m gedeeld met iemand die in het ziekenhuis was opgenomen vanwege corona en na ontslagen en genezen verklaard na een wandeling twee weken niet kon lopen. Dat stuk was het eerste was het helemaal verklaarde volgens hem.

    Het is een deels technisch stuk en ik wil niet claimen dat ik er alles van begrijp. Op zijn best 75% maar echt. zeer verhelderend.

    Wie dat stuk heeft geschreven, ik denk een team dat weet dat als ze het via de reguliere kanalen beschikbaar stellen geneerd wordt dus deze methode.

    Ga er even (een uurtje of zo) voor zitten en lees m en ben benieuwd welke nieuwe inzichten je hebt gekregen. https://www.fastrope.com/wp-content/uploads/2021/09/COVID-19-The-Spartacus-Letter-1.pdf

    Groeten,
    Hugo

 2. Let wel, ze hebben het hier over het Chinese vaccin, een totaal ander vaccin gebaseerd op de conventionele methode, dus niet een mRNA of DNA vaccin.

 3. Je kunt niet besmet raken met een virus! Wake up! Dat is juist de leugen. Een ‘virus’ is een lichaamseigen reactie in de cellen reagerend op onder andere omgevingsvervuiling.

  • Hoi Freegigher,

   Ik begin een beetje moe te worden van allen die stellen, virus bestaat niet dus geen probleem. Er is een reden dat overheden, legers en vast ook giga corporaties (maar dat laatste is speculatie) investeren in biologische oorlogsvoering. Dat alleen linken aan zeg omgevingsvervuiling vind ik, vriendelijk gesteld, bijzonder.

   Veel vervuiling is zoveel minder in NL vs hoe ik opgroeide. Ja maar 4/5/6 G, sure een potentieel gevaar maar echt niet zoo groot als de gifbelt die opgeruimd werd toen ik als brugpieper naar school fietste. Of achter de diesel bussen als fietser als die optrok voor een stoplicht. Of alle industrie die zoveel schoner is geworden.

   Denk je echt dat 5/6 G al een issue is in zeg Vietnam? Daar hebben ze de ziekte ook massaal en dat is slechts 1 voorbeeld.

   Ron unz van unz.com heeft in meerdere stukken een heel goede case gemaakt dat dit een uit de hand gelopen biologische aanval is gweest op China. Ja, eentje die helemaal mis is gegaan.

   In het leger zeggen ze, 1 keer is een toeval, 2 keer we moeten het fenomeel in gaten houden. 3 keer is een patroon. Goh, hebben ze in China al de 3 keer bereikt. Vogel griep (geen kippen meer als eten) Toen de varkens griep. Goh, geen varken meer eten en nu covid.

   https://www.unz.com/runz/is-the-tide-finally-turning-on-covid-as-an-american-biowarfare-attack/ is het laatste update stuk in een serie van hem.

   Food for thought denk ik zo. Ik denk wel dat het een mislukte bio aanval was maar toch de agenda doorgezet want het financiele systeem is stuk.

   Groeten,
   Hugo

   • Het virus is met een bescheiden biochemisch laboratorium aantoonbaar (bijv. PCR-sequencing test), wie daar niet in gelooft kan beter direct alle wetenschap bij het grof vuil zetten. Je kunt wel twisten over welke rol het virus speelt bij covid-19; vaak zal het de druppel zijn die de emmer deed overlopen, in een enkel geval zal een kerngezond iemand door pure pech voor de bijl gaan.

    Ik denk zelf dat vervuiling nu wél een potentiële bijdrage voor verzwakt immuunsysteem is. Terwijl de zichtbare vervuiling van bijv. lucht en water inderdaad de afgelopen decennia fors gedaald is, is de onzichtbare vervuiling met pesticiden, microplastic met zijn talloze toevoegingen en ontelbare andere chemische rommel sterk toegenomen en zelfs op Antarctica onontkoombaar. Van een groot aantal van die stoffen is bekend dat ze de afweer kunnen storen. Kijk in het bloed van een gemiddelde moderne mens met gevoelige instrumenten en je ziet een compleet chemisch lab langskomen.
    Toen ik jong was maakte men zich zorgen over een relatief beperkt aantal gifstoffen zoals PCB’s, dioxine, PACs, zware metalen. Nu zijn er duizenden malen meer nare chemicaliën die overal in lucht, water en bodem zitten, waarvan zelden bekend is wat de risico’s zijn en waarbij doorgaans niemand de moeite neemt om te kijken wat er allemaal geloosd wordt totdat het te laat is. Want meestal gaat het nu om schade die pas op lange termijn zichtbaar wordt. Wat je neit ziet wordt genegeerd, zie bijvoorbeeld de PFAS problemen in Zeeland ;(
    Problemen met het immuunsysteem zijn typerend voor geïndustrialiseerde landen, niet alleen door gif natuurlijk maar het speelt een rol.

    Biowapens zijn inherent onbetrouwbaar dus een gerichte (mislukte) aanval op China vind ik niet waarschijnlijk. Dat het virus uit een lab komt als uitkomst van Amerikaans onderzoek is duidelijk. Omdat China de tanden op elkaar houdt en de VS vooral desinformatie verstrekt over hun eigen biowapen onderzoek en wat ze uitspookten in het Wuhan lab is het raden wat er precies gebeurd is. Een bewuste lek van een gevaarlijk research virus met de bedoeling de wereld te ontwrichten en er tegelijk vet aan te verdienen, dat zou prima passen in de plannen die we al zeker tien jaar horen uit bepaalde hoek. Dus misschien opzettelijk gelekt in/bij het Wuhan BSL-4 lab om de Chinezen de schuld te geven, wie zal het zeggen … en zelfs zonder opzet was dit soort onderzoek m.i. wachten op een fataal ongeluk. Allemaal in ons eigen belang natuurlijk, volgens lieden als Fauci en Koopmans ;(

    Mee eens dat er genoeg andere redenen zijn om dit door te zetten. Meer macht voor politici, meer geld voor onderzoekers, medici en de talloze Sywerts, meer controle over de burgers via BigTech en personal trackers voor als straks de financiële economie instort.

 4. “Altogether, our study recommends additional caution when vaccinating people with pre-existing clinical conditions, including diabetes, electrolyte imbalances, renal dysfunction, and coagulation disorders.”

  Da’s nou jammer, dat is nou net de groep waarvoor de vaccins in eerste instantie bedoeld waren. Want gezonde mensen lopen een verwaarloosbaar risico en met alleen diabetes heb je vermoedelijk al een groot deel van alle ernstige covid gevallen te pakken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in