NIH Image Gallery from Bethesda, Maryland, USA / U.S. federal government / Wikimedia / (Public Domain)

Jim Ferguson sprak onlangs met data-analist Wouter Aukema, voormalig parlementslid Wybren van Haga en Anne Merel Kloosterman, vertegenwoordiger van vaccinatieslachtoffers. Ferguson publiceerde het interview dinsdag op X.

Tijdens het interview deelde Aukema een opmerkelijke ontdekking die hij had gedaan. Hij had besloten om alle gerapporteerde gevallen van bijwerkingen van de website van de European Medicines Agency (EMA) te downloaden. Dus niet alleen de corona-vaccins, maar ook andere medicijnen, bericht Uncutnews.

Het handmatig downloaden van deze gegevens zou 100 mensen 100 jaar lang bezig houden, dus schreef hij een script om het proces te automatiseren. Op deze manier slaagde hij erin om alle EMA-gegevens binnen twee uur te downloaden.

Hij schreef op X:

Exclusief breaking news: Nederlandse overheidsgegevens gehackt en verbazingwekkende hoeveelheid COVID-injectie bijwerkingen buitgemaakt. Verbazingwekkende hoeveelheid gegevens buitgemaakt. Miljoenen records nu zichtbaar. Er wordt een enorme doofpotpoging gedaan, niet alleen door de regering in Nederland, maar in elk land dat geïnfiltreerd is door globalisten. Het aantal onnodige doden explodeert, maar onze regeringen zwijgen. Bij mij uit Nederland zijn Nederlandse vrijheidsstrijders en waarheidszoekers, voormalig Nederlands parlementslid en ondernemer Wybren van Haga, zakenman en data-expert Wouter Aukema en Anne Merel Kloosterman, die vele vaccinatieslachtoffers vertegenwoordigt. De Nederlandse minister van Volksgezondheid heeft gelogen en moet ter verantwoording worden geroepen. Parlementariërs worden voor de rechter gedaagd, maar ze betalen liever de boetes die de rechter oplegt dan dat ze de informatie prijsgeven!!!! Wat hebben ze te verbergen?

Na de introductie van de COVID-injectie explodeerde het aantal gemelde bijwerkingen. Een jaar later gebeurde er iets opmerkelijks. Eind 2022 en begin 2023 explodeerde het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen, zoals Inflectra (infliximab) voor ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) voor kanker.

  "Super Immuniteit": Pandemie stort in tot zelfparodie

Dit betekent dat een jaar na de introductie van de coronavirusvaccins veel meer mensen dan normaal plotseling medicijnen voorgeschreven kregen tegen ontstekingen en kanker.

“Dit is een zeer verontrustend signaal,” zegt Aukema. “Dat is behoorlijk schokkend,” antwoordde Ferguson.

Hij vroeg zijn drie gasten of ze dachten dat er een agenda voor bevolkingsvermindering was. “Volgens mijn onderzoek wel: Ja,” antwoordde Kloosterman.

Aukema zei dat hij niet wist of er een sinistere agenda achter zat. “Ik richt me vooral op de gegevens.”

Van Haga vond dit een interessante vraag. Volgens hem worden we gegijzeld door een communistisch monster. Hij trok parallellen met Pol Pot en Stalin: ook zij vielen de boeren aan, de landeigenaren, de essentie van privébezit.

“Ze zeggen dat de mensheid slecht is voor de planeet, ze willen van ons af,” zei Van Haga over degenen die boven ons staan. “Het is een vreemde ideologie. Ze willen dat we sterven, geen kinderen krijgen en gedood worden.”

“Het is erg verontrustend,” voegde Ferguson eraan toe.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom ik de tweede dosis niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen
Volgend artikelAI-transformatie van de mensheid – Nano- en microrobots in geprikt en ongeprikt menselijk bloed – ‘Er zijn oplossingen…’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. https://laatste.brekendnieuws.nl/2024/04/18/benjamin-fulford-iran-valt-israel-aan-naar-jullie-gebracht-door-coca-cola-vanguard-en-blackrock/

  Wat je absoluut niet in het nieuws zal tegenkomen, en op zijn best in gedeeltes zoals op deze site. Hij pakt in vogelvlucht de hele vuile rottroep mee……..en dat doet hij al een hele tijd. De hele puzzel schuift langzaam maar zeker in elkaar naar een overzichtelijk beeld.

  Volgens zijn laatste stuk zijn er tribunalen in oprichting……..(wat ik ook al eens op Ellaster ben tegengekomen)……..en ik kan er alleen maar op hopen dat de hele mestberg in het licht komt te staan.

  En ja…….het tuig uit de hoerenkermis van het WEF zal zich liever doodvechten, (voor zover hun vieze zweethandjes dat aan kunnen), en een verschroeide aarde achterlaten in hun ondergang, dan zichzelf over te geven aan de tribunalen. We gaan een krankzinnige tijd tegemoet dit jaar.
  Riemen vast inderdaad.

  Die kernoorlog komt er niet. De GFW heeft al lang te kennen gegeven dit niét toe te zullen staan……en daar ben ik niet bang voor dus. Het zijn de Ruttes van deze wereld…….met die namaakgrijnsjes op die reptielensmoelen……..die er alles aan zullen doen om ons omlaag te halen naar hun eigen miserabele niveau.
  Die clowns…….die spullenbazen van die horrorkermis…….die zijn tot alles in staat. Zolang er stupide ambtenaren zijn, zullen die gewoon hun stupide werk blijven doen. Ik beweer al veertig jaar dat we ons zélf blauw betalen voor de terreur die niet aflatend over ons wordt uitgerold.

  Ben benieuwd wat er overblijft. Als die twee tijdlijnen zich gaan opsplitsen, weet ik waar ik zal staan.

  W

 2. Gekeken en zeer schokkende data van Wouter Aukema, wat wij allemaal al wisten wat die duivels hebben aangericht! En hij wordt nog een keer uitgenodigd door Jim Ferguson binnenkort als de data wordt geupdated, zeer zeer benieuwd naar.

 3. Als je deze data legt naast het onderzoek van geert van denbossche , de ziektes die hij noemt, zoals de hivicron die nu gaat komen dan zijn er heel veel gelijkenissen. Het gaat precies zoals Geert voorspelt . Ik hoop dat geert deze informatie van wouter aukema kan gebruiken. Wouter weet over twee weken meer ,welke medicijnen voor welke ziektes worden voorgeschreven. Hopelijk brengt hij dat naar buiten zodat Geert zijn informatie kan weerleggen tegen zijn bevindingen .als wouter iedere maand deze gegevens van het internet kan trekken dan denk ik dat geert dan zelf kan bijhouden in welke fase de mensen zitten in de hivicron.

 4. “Nederlandse overheidsgegevens gehackt en verbazingwekkende hoeveelheid gegevens over bijwerkingen van Covid-injecties buitgemaakt”

  Was reeds duidelijk eind 2020, het LAREB gaf totaal geen medewerking/uitsluitsel o.l.v. Agnes Kant die de gezondheidszorg zo’n warm hart toedraagt enfin het kan verkeren en he belangrijkste is dat het collectieve geheugen net een Zwitserse gatenkaas is en de politiek doet er ook geen reet mee, vaccin schade of de pijp uit jammer dan.

  • LediKant……?……..dat uitgewoonde bed van de SP?
   Waardeloos stuk vreten.
   Die had smoel moeten geven aan die club na het debacle van Emeltje Roemer als opvolger van Jan Marijnissen. Nooit meer wat geweest na Jan Marijnissen met die club.

   En al dat waardeloos gebleken pruts krijgt altijd wel weer een vet betaalde baantje waar ze verder debiel (in feite bedoelde ik de boel, maar die correctiemachine heeft deze keer volkomen gelijk) volledig verder naar de klote mogen helpen.

   LediKant. ……..buitenKant……..niks zit er in, behalve machtsgeilheid.

   Héél bruikbaar voor het WEF……..!

   • SP-politicus Emile Roemer (1962) heeft zich ingelikt bij de macht en hij mag daarom sinds 01.12.2021 het ambt bekleden van gouverneur van Limburg. Op 07.04 zat Roemer op de eerste rij in de kathedraal van Roermond omdat hulpbisschop De Jong 25 jaar in functie was.
    De Jong heeft zich ostentatief niets aangetrokken toen signalen hem en zijn chef bisschop Wiertz bereikten, dat pastoor-deken Joep Haffmans van Gulpen in het eerste decennium van deze eeuw meer dan een half miljoen euro heeft verduisterd.

 5. Heel goed . Als ze zelf geen openheid van zaken geven moet het maar zo.

  Hulde aan de hacker! Normaal ben ik er niet voor maar in dit geval wel want we hebben hier van doen met volksverlakkers.

 6. Jammer dat Jim false geruchten verspreid en dat iedereen dat overneemt. Auke legt duidelijk uit dat hij een script heeft geschreven om automatisch publieke documenten te downloaden. Dat is niet hacken…

 7. En nog durft Haga de FvD niet te vernoemen die als ENIGSTE politieke partij tegen het officiële narratief in ging…en nog steeds! ALLES is gedocumenteerd op video dus een fluitje van een cent om te kunnen verifiëren!

  • Zoals als bekend mag worden verondersteld speelt huisjesmelker & ex-Shell-werknemer Van Haga zijn opgedragen rol in de Haagse slangenkuil met verve want hij heeft ingestemd met de drie lockdowns, avondklok & spoedwet en laten we ook niet zijn applaus op 31.03.2022 voor Zelensky vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in