In de podcast van vandaag bespreekt Healthranger een interview dat hij eergisteren met Dr. Jane Ruby heeft gehouden, waarin zij vroege gegevens onderzochten van nieuwe laboratoriumtestresultaten die de elementaire samenstelling analyseren van de na-vaccin stolsels die uit de lichamen van de doden worden gehaald. Deze nieuwe resultaten – die volgende week met het interview officieel worden vrijgegeven – zijn afkomstig van ICP-MS analyse (mass spec) in hun ISO-geaccrediteerde laboratorium.

Bij deze analyse hebben zij de elementaire samenstelling van de stolsels vergeleken met menselijk bloed. Zij vonden verschillende dingen die tamelijk schokkend zijn: (iemand moet Steve Kirsch waarschuwen, want hij moet deze gegevens verwerken in zijn eigen begrip van wat mensen doodt).

#1) De stolsels na het vaccin zijn niet van bloed

Het is duidelijk uit de elementaire samenstelling dat de stolsels niet van bloed zijn gemaakt. Het zijn dus geen “bloedklonters”. Bijvoorbeeld, in hun menselijk bloedmonster zat magnesium (Mg) op 35 ppm, terwijl in de klonter het magnesium slechts 1,7 ppm was. Evenzo werd in menselijk bloed ijzer (Fe) gemeten op 462 ppm, terwijl het in de klonter 20,6 ppm was. Alle resultaten zijn verkregen met ICP-MS, waar hun Limit of Detection (LoD) voor de meeste elementen onder 1 ppb ligt, en Limit of Quantitation (LoQ) ongeveer 1-2 ppb is, afhankelijk van het element. (Opmerking: Dit zijn afgeronde getallen en niet de officiële rapportage van de resultaten. Zij zullen volgende week PDF-bestanden uitbrengen met de werkelijke getallen van het instrument, die met meer significante cijfers uitgedrukt zijn).

#2) De klont was zeer laag in sleutelelementen die men in levend biologisch weefsel zou verwachten

  Twijfelachtige werking, steeds nieuwe virussen en ziekteverwekkers: worden we straks dagelijks gevaccineerd?

Naast laag in magnesium en ijzer, was de klont ook extreem laag in kalium (K) en calcium (Ca). Het was ook lager in sporenmineralen zoals koper (Cu) en zink (Zn). Dit wijst erop dat de stolsels geen menselijk weefsel zijn, en het is ook niet gewoon bloedvatmateriaal. Deze ICP-MS analyse elimineert deze alternatieve verklaringen voor wat de stolsels zou kunnen veroorzaken.

#3) Elektrisch geleidende elementen waren hoger in het stolselmateriaal

Verrassend genoeg bleek het stolsel hoger te zijn in bepaalde elementen die elektrisch geleidend zijn. Zo bleek bijvoorbeeld tin (Sn) bijna zes keer hoger te zijn in de klont, vergeleken met menselijk bloed. (943 ppb vs. 162 ppb). Tin wordt vaak gebruikt in soldeer om schakelingen op printplaten met elkaar te verbinden. Bovendien waren zowel aluminium (Al) als natrium (Na) hoger in het stolsel. Beide zijn geleidende metalen. (Ja, natrium is een alkalimetaal, dat sterk geleidt.)

Correctie: in de podcast en de video heeft Healthranger per vergissing gezegd dat de tingegevens ppm waren in plaats van ppb. De fout kwam voort uit het feit dat de semi-kwant analyse van het ICP-MS rapportagesysteem niet de hele tijd dezelfde eenheden gebruikt, wat wel de manier is waarop de normale full quant rapportage werkt. In zijn voorlopige beoordeling van de getallen op een spreadsheet (dat is niet het uiteindelijke PDF rapport dat zij zullen vrijgeven), nam hij aan dat het semi-kwant rapport mg/L was, maar het rapporteerde eigenlijk ug/L, en de eenheden veranderen van element tot element, wat gemakkelijk te missen is met een voorlopige blik op het rapport. Excuses voor de fout, maar waar het om gaat zijn de verhoudingen van het element in het stolsel ten opzichte van het bloed, niet noodzakelijkerwijs de absolute waarden. De verhoudingen zijn correct.

  Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik

Interview met Dr. Jane Ruby en officiële resultaten worden volgende week openbaar gemaakt

Volgende week zullen zij verschillende dingen in verband hiermee vrijgeven:

 1. Het volledige interview met Dr. Jane Ruby, waarin deze nieuwe gegevens en bevindingen geanalyseerd worden.
 2. PDF-rapporten van de ICP-MS testresultaten (volledige kwantiteit), zodat u de elementaire samenstelling van de stolsels kunt zien in vergelijking met menselijk bloed.
 3. Extra microscopie van de klonter in zijn post-nitroenzuur digestiestatus, waarop zwartgeblakerde (geoxideerde) strepen te zien zijn die verschenen toen wij de klonter voor ICP-MS analyse voorbereidden door hem aan salpeterzuur bloot te stellen.

Zij maken dit alles openbaar in de hoop dat andere onderzoeksgroepen kunnen helpen om dit alles te begrijpen. Met name La Quinta Columna doet uitstekend werk op dit front, en zij hopen dat dit ICP-MS onderzoek bijdraagt tot hun algemeen begrip van wat deze stolsels werkelijk zijn (en hoe ze in het lichaam gemaakt worden). Samenvattend is het duidelijk dat:

 • De stolsels zijn GEEN bloedstolsels.
 • Zij zijn zelfassemblerend. Zij worden groter in het lichaam en nemen toe in aggregaat-grootte. Dit betekent niet dat zij “levend” zijn, en wij betwijfelen of zij eigen organen hebben. Het lijken geen parasieten te zijn. Het is eerder zo dat zij zichzelf samenvoegen door een onbekend mechanisme.
 • Zij zijn niet gemaakt van menselijk vlees of van weefsels die de elementaire verhoudingen van macro-mineralen en sporenmineralen weergeven die wij in menselijk weefsel zouden verwachten.
 • Zij schijnen elektrisch geleidende elementen uit het circulerende bloed te oogsten en deze elementen in hun eigen biostructuren op te nemen, wat resulteert in hogere concentraties van deze elementen (Al, Sn, Na) dan in menselijk bloed.
  Gaan we weer: Nieuwe "Ninja" COVID-variant is "De gevaarlijkste tot nu toe"

Zij proberen hier allemaal nog wijs uit te worden, want dit is niets zoals zij het ooit eerder gezien hebben, en zij hebben in de loop der jaren tienduizenden voedselmonsters geanalyseerd, waaronder voedingsmiddelen op vleesbasis (hondenvoer, kattenvoer) en vleesproducten zoals kip, rundvlees en varkensvlees. Zij hebben ook duizenden menselijke haarmonsters geanalyseerd. Zij zijn dit nog nooit eerder tegengekomen. Meer nieuws volgt volgende week, met nieuwe microscopie-analyses. Blijf afgestemd op NaturalNews.com voor de exclusieve details. Hoor de bespreking van dit alles in de Situation Update podcast van vandaag: Brighteon.com/d0f96594-9c87-48e0-9810-cb0484a041f4


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig VS-Generaal, presidentieel adviseur: “Wij zijn allen Nederlandse Boeren”
Volgend artikelDuidelijke woorden Poetin over de komende nieuwe wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Eerlijk is eerlijk ze hebben het wel knap bedacht en getest in de Oekraïne.
  Het verhaal van dat patent erop klopt dus ook want dit is nooit eerder vertoond.

 2. Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons | CGSR Seminar

  “We can utilize nano-science to create much better drugs to get them where they got to go in the brain.
  I can create nano-science and nanotechnology to be able to escort certain drugs across the proliferant barrier which is the blood brain barrier and blood cerebral spine fluid barrier, so I get these things where they got to go.
  But I can also utilize nano particulate matter in a very indiscriminate way. The idea here is that I can get that is something called high CNS (central nervous system) aggregation material that is essential invisible to the naked eye and even to most scanners because it is so small that it selectively goes through most levels of filter porosity. These are then inhaled either through the nasal mucosa or absorbed through the oral mucosa, they have high CNS affinity, they clump in the brain or in the vasculature, and they create essentially what looks like a hemorrhagic diathesis, in other words a haemorrhage predisposition or a clog predisposition in the brain.
  What I have done is I created a stroking agent.
  And it is very, very difficult to gain attribution to do that.
  I can use that on a variety of levels, from the individual to the group, highly disruptive. And in fact this is one of the things that is been entertained and examined to some extent by my colleagues in NATO and to those who are working on the wors..use of neurobiological sciences to create populational disruption, very, very worried about the potential for these nano particulate agents to be CNS aggregating agents to cause neural disruption, either as hemorrhagic and vascular disrupters or as actual neural network disrupters because they interfere with the network properties of various neural nodes and systems within the brain.”
  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsored this talk entitled “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” by Dr. James Giordano on June 12, 2017

  • “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
   Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
   Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
   Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
   En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
   Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
   -Dr. J. Giordano

   Wens maar raak.
   De betekenis ontgaan, de bedoelingen niet vatten, heeft een risico.
   Taal niet begrijpen, ook met bepaald wollige moerstaal, zeker waar het op bedriegen en slopen aankomt, is meer in lijn met het wensdenken van bedriegers en slopers.

 3. ICP-MS is een element analyse. Het zou zinvol zijn geronnen bloed van bijvoorbeeld een bloedneus of een korst van een wond te vergelijken met deze samples. Het stollen van bloed is ‘’denk ik’’ niet per definitie een statisch gebeuren het zou best wel kunnen zijn dat het lichaam nuttige elementen als Mg en Fe terugwint uit het stollingsproces terwijl andere elementen zoals Al of Na om welke reden dan ook achter blijven. m.a.w. Een bloed-stolsel heeft niet per definitie dezelfde samenstelling als veneus bloed. Dit onderzoek zoals hier beschreven geeft weinig duiding en is naar mijn mening weinig overtuigend maar ik laat me graag overtuigen van het tegendeel. Ik ben trouwens niet gevaccineerd en verklaar iedereen die dit experimenteel vaccin genomen heeft voor gek maar we moeten niet in ieder voorval een probleem met gevaccineerden willen zien. Dat veroorzaakt alleen maar ergernis en wrevel.

 4. Amerikanen zijn al gevallen, net als EU, ze zijn allemaal failliet, vandaar dat we in deze shit zitten.

 5. Ze willen ons dood, en we gaan dood, we zijn met teveel, en we blijven maar groeien… geef toe sinds de laatste 100 jaar is de mensheid alsmaar ouder en gezonder geworden. Zelfs met al die vuiligheid in ons lijf en bloed en longen. Af en toe een oorlog en een virus om het midden te houden. That’s live 🙂

  • Dikke propaganda onzin dat mensen steeds ouder worden. Zeker vwb de laatste 50 jaar. Ga eens een grafiek opzoeken hoe extreem het aantal mensen dat vroegtijdig komt te overlijden is toegenomen. Dan kan een debiel de rekensom maken dat het gemiddelde flink omlaag is gegaan. Ook al wil de propaganda je doen geloven dat het tegengestelde waar is.

 6. Het lijkt dan wel op een soort 2 componenten lijm…

  Het ene component zit in de Genjectie
  Het andere component in het menselijk bloed (of iets dergelijks)

  Zodra die 2 samen komen, begint het proces van (bij lijm uitharden) wellicht nog extra geholpen door bv die componenten wat ze bij bv vullingen gebruiken en dat blauwe licht, echter bij de Genjecties en wat in je lichaam, zeg bloed of onderdeel daarvan, gaat het proces in werking door of dat alleen al, of mede geholpen door bv straling of geluidsgolven.

  scary shit in elk geval voor de geGenjecteerden.

  • Dat is een mooie vergelijking. Mensen die (meerdere malen?) geprikt zijn ruiken ook chemisch. Geen geintje, hun lucht doet zeer aan m’n neus, alsof ik in de zuurkast heb staan snuffelen. Alle mensen ruiken anders, maar mensen die geprikt zijn met gen therapie dragen allemaal deze vieze, penetrante, chemische geur met zich mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in