Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

"Sleepte haar aan haar benen op haar rug het bos in"

5
Kinderverkrachter Ahmed Dahir Mahamoud (Ingevoegde foto via Samhällsnytt)

Een 39-jarige Somalische migrant is nu veroordeeld tot elf jaar gevangenisstraf voor ernstige verkrachting van een negenjarig meisje in Norrköping, Zweden. De aanklager wilde hem ook veroordelen voor poging tot moord, omdat hij het meisje wurgde.

Op 15 april was het negenjarige meisje op weg naar huis van school in een klein stadje in Norrköping. Ze werd toen geconfronteerd door de 39-jarige Ahmed, die haar in het bos sleepte en haar verkrachtte onder bedreiging van een mes.

Vandaag werd het vonnis uitgesproken, waar Fria Tider nota van nam.

Het document beschrijft het vreselijk misbruik van het kleine meisje:

In een struik sloeg hij haar met open hand op de linkerwang en hield een mes tegen haar keel. Ze was zo bang dat ze zichzelf onder plaste. Hij wachtte tot er geen auto’s waren en sleepte haar aan haar benen op haar rug naar een bos in de buurt. Toen ze in het bos waren, liet hij het mes zien, dat rood of zwart was. In het bos trok hij haar kleren uit en besmeurde haar met klei, inclusief haar haar en tussen haar benen.

Hij dwong haar ook om water en klei in haar mond te doen en wilde dat ze slikte. Hij trok een paar doorzichtige handschoenen aan en frunnikte tussen haar benen. Hij zei haar dat ze haar handen achter haar rug moest doen en bond ze met haar trui vast. Toen wurgde hij haar met twee handen zodat ze niet kon ademen. Ze schopte met haar benen en ‘beefde in haar hele lichaam’. Het voelde alsof ze ging sterven.

  Twee keer "uitgewezen" maar loopt nog steeds vrij rond in Zweden, nu heeft Fatah een vrouw gewurgd en verkracht op kerkhof

De man had toen vaginale geslachtsgemeenschap met het meisje, kuste haar en “plaste wit op haar”. Voor hij vertrok, zei hij dat als je iets tegen de politie of je ouders zegt, zal ik je hele familie vermoorden. Toen hij dat zei, hield hij het mes omhoog, schrijft het vonnis.

Volgens Nyheter Idag komt de man oorspronkelijk uit Somalië, maar kreeg hij in 2014 het Zweedse staatsburgerschap. Hij kan dus niet worden uitgezet. De online krant schrijft dat hij al eerder is veroordeeld wegens ernstig seksueel kindermisbruik nadat hij nog een twaalfjarig meisje in een kelder had misbruikt. Daar dreigde hij het meisje te vermoorden met een mes op haar keel, dwong haar haar kleren uit te doen en verkrachtte haar vervolgens. Ook toen gebruikte hij plastic handschoenen.

Ahmed M. werd veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf voor de verkrachting van de twaalfjarige. Hij werd voorwaardelijk vrijgelaten, nadat hij iets meer dan een jaar in de gevangenis had gezeten.

In het laatste vonnis wordt hij ook veroordeeld voor extreem ernstige mishandeling en ontvoering, tot in totaal elf jaar gevangenisstraf. Bovendien moet hij het negenjarige meisje 23.000 euro schadevergoeding betalen (de belastingbetaler dus).

De aanklager beschuldigde de 39-jarige ook van poging tot moord vanwege de wurging van het meisje, maar de rechtbank is van mening dat hij het meisje heeft losgelaten voordat ze op het punt stond het bewustzijn te verliezen, en beschouwt het daarom als een zeer zware mishandeling, aldus de Zweedse staatszender SVT, die de afkomst van de verkrachter verduistert. Net zoals in de rest van de Zweedse mainstream media, waar ze ook de foto van de Somaliër tot onherkenbaar hebben gepixeld.

  Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

Het volledige vonnis kan worden gedownload en gelezen via de volgende link: Norrköpings_TR_B_1231-20_Dom_2020-07-20

Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Vorig artikelFrankrijk heeft zijn eerste pro-jihad burgemeester
Volgend artikelNieuw ontdekt oeroud standbeeld werd resoluut door moslims aan gruzelementen geslagen – als te ‘on-islamitisch’ bevonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Inderdaad een gerichte lobotomie en zijn paspoort intrekken en oprotten naar het land waar ze dit normaal vinden en het ad orde vd dag is. En ik vind het misselijkmakend dat deze stronthoop dit eerder heeft gedaan en toen maar 12 maanden heeft vastgezeten.
    Het wordt hoog tijd, dat rechters en officieren van Justitie vervolgd gaan worden voor de gruwelijke misdaden die gepleegd kunnen worden, omdat zij te laf en te walgelijk politiek correct zijn, om dit soort onmenselijke beesten werkelijk te straffen. Als deze nageboorte nog vast had gezeten zoals zou mogen worden verwacht, of terug gebracht naar zijn zieke thuisland, dan had deze gruwelijke verkrachting niet plaats kunnen vinden. Wat mij betreft zijn de uitvoerende wetgevers in dezen schuldig!

  2. Lobotomie is niet goed genoeg, dan leven ze nog en hebben zorg nodig als plant (Substral). Fluit en ballen er af en plassen via zak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in