Jerry David Thompson (L) en zijn slachtoffer Victor King (R)

Een Afro-Amerikaan heeft naar verluidt een samoerai-zwaard gebruikt om zijn kamerverhuurder te onthoofden.

De man, die als de 42-jarige Jerry David Thompson wordt geïdentificeerd, had een slaapkamer gehuurd bij het slachtoffer Victor King in het Asylum Avenue District in Hartford, VS.

Volgens het arrestatiebevel had Thompson zijn kamerverhuurder met het enorme zwaard bedreigd in een dispuut over het niet betalen van de huur, schrijft onder andere de Freepressjournal. Het rapport voegt eraan toe dat King zich bij de politie had gemeld wegens de bedreiging van Thompson voordat hij op zondag werd onthoofd.

Toen King’s vrienden de 64-jarigen zondag niet konden bereiken, waarschuwden ze de autoriteiten. De politie en de brandweer moesten zich een weg naar binnen banen en ontdekte het gruwelijke, bloedige tafereel.

Thompson werd door de politie opgespoord en in zijn auto aangehouden, maar weigerde te spreken met de politie. In plaats daarvan krabbelde hij op een stuk papier, “papier in het handschoenenkastje in de Jeep is alles wat je nodig hebt”, schrijft de Mirror.

De politie vond een schrijven in de auto van de verdachte waarin hij verklaarde dat hij zichzelf als een soevereine burger beschouwde. Een soevereine burger is iemand die gelooft dat hij boven alle wetten staat.

Thompson werd dinsdag voorgeleid voor de rechtbank waar hij ook weigerde mee te werken. Hij werd vastgehouden met een borgtocht van 2 miljoen dollar. De 42-jarige is eerder veroordeeld voor geweldpleging en roofoverval.

King werkte voor meer dan 20 jaar op de IT afdeling bij Travelers. Hij ging in 2018 met pensioen om zich te concentreren op het professioneel spelen van het kaartspel bridge.

De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

Joe Biden: "We hebben de meest uitgebreide organisatie voor kiezersfraude gecreëerd"

1 REACTIE

  1. Het onthoofden van je kamerverhuurder/-ster is in Afr0-Amerikaanse kringen gebruikelijk, het behoort bij hun dagelijks leven en geeft een idee van hun IQ :
    als je de verhuurder ombrengt met de je handen (wurgen), dan is hun IQ tussen 35 en 40;
    doe je ’t met een mes, dan is hun IQ tussen 40 en 45;
    met een zwaard, dan zweeft hun IQ ergens tussen 45 en 55, maar
    doen ze ’t met een vuurwapen, dan ben je “schutterskoning” van de clan, met een IQ van max. 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here