Sinds donderdag moet de beruchte dubbelmoordenaar Mourtala Madou zich voor de regionale rechtbank van Hamburg verantwoorden voor zijn gruwelijke slachting van zijn vrouw en eenjarige dochtertje op het perron van het metrostation Jungfernstieg in Hamburg.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

Foto: In de rechtbank sentimenteel in plaats van meedogenloos – de Jungfernstieg dubbelmoordenaar Mourtala Madou

De NDR heeft donderdag verslag uitgebracht over het proces. De televisiezender vindt het echter niet de moeite waard om te vermelden dat de Nigeriaan sinds 2013 als illegale nieuwkomer van de asielactivisten van de “Lampedusa Groep” kerkasiel heeft gekregen en alleen daarom in Duitsland kon blijven. Waarmee bij hem de hoop werd gevoed op een verder verblijf in het all-inclusive paradijs Germoney en door zijn kind het begeerde entreekaartje tot de Duitse Volksverzorging zou verkrijgen.

De NDR zou de NDR niet zijn als het niet de goede kanten van Madou zou proberen te laten zien in de stijl van een goedkope Hollywood soap uit een middagprogramma. Het beeld van een teleurgestelde vader, die het recht werd ontzegd om voor zijn dochter te zorgen:

Achtergrond wordt verondersteld een voogdijgeschil te zijn:

Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd dat woede tegen de moeder van het meisje de aanleiding is voor de moordpartij. De man uit Niger had de dag voor de misdaad geleerd dat hij niet – zoals gehoopt – de gezamenlijke voogdij over het meisje zou krijgen. Zijn tijdelijke verblijfsvergunning was hem verleend na bevestiging van zijn vaderschap. De familierechtbank had echter tijdens een hoorzitting een dag voor het misdrijf duidelijk gemaakt dat men zijn verzoek om gezamenlijke voogdij niet zou inwilligen.

Geen woord over hoe hij zich niets aantrok van het welzijn van zijn dochtertje toen hij moest vrezen voor zijn verblijfsstatus. In woede over een dreigende deportatie sneed hij het hoofdje van de baby af (“He cut off the head of the baby”, video in Frontnieuws artikel). “De misdaad was uitermate afschuwelijk in de manier waarop het werd uitgevoerd”, zei politiewoordvoerder Timo Zill in de Morgenpost.

  Syriërs in Zweden verwachten een “verdomde burgeroorlog”

De NDR daarentegen denkt positief en onderstreept de vroomheid van de verdachte, die per slot van rekening behalve zwart ook nog eens ‘vluchteling’ is. Het is een zonde wat hij heeft gedaan, legt de Nigeriaan uit aan het verbaasde publiek. En “Hij bidt voor zijn dochter”. Hij neemt de door hem doodgestoken echtgenote niet mee in zijn gebed. Maar hij breekt af met huilen als de noodoproep van een aanwezige in de rechtszaal afgaat. Ach. Zoveel gevoel. Arme kerel.

Een psychiater zal het hele proces volgen en erop letten of de verdachte toch niet onschuldig blijkt te zijn. Omdat hij volgens de woordvoerder van de rechtbank tijdens het misdrijf niet onder invloed was van drugs of alcohol. Mourtala Madou werd in deze tijd echter sterk beïnvloed door de islam. Maar de NDR wil dat liever niet schrijven.

Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Vorig artikelHet probleem met “Door de Mens Veroorzaakte Opwarming van de Aarde”
Volgend artikelIslamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in