Google lanceert nieuwe dienst – zwarte ondernemers worden op de kaart uitgelicht

1
808
Heksendokter van het Shona volk in de buurt van Groot Zimbabwe, Zimbabwe, © Hans Hillewaert / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Als resultaat van de onderdanigheid van Google voor de marxistische groepering Black Lives Matter implementeert de kaartenservice Maps van het bedrijf nu een nieuwe functie waarbij zwarte ondernemers worden gemarkeerd met een speciaal pictogram.

Volgens Google Maps wordt dit gedaan om zwarte bedrijven te ondersteunen en de interraciale rechtvaardigheid te vergroten.

Volgens de instructies hoeft men alleen maar naar een specifiek adres te gaan en aan te geven dat het bedrijf in kwestie eigendom is van zwarten, en dan verschijnt het speciale pictogram in het bedrijfsprofiel in Google Maps. Er zijn al speciale pictogrammen voor door vrouwen geleide bedrijven.

Naast het icoontje biedt Google ook zwarte en Latijns-Amerikaanse ondernemers met gratis “digitale coaches” aan.

Op Twitter zijn de reacties op zijn zachtst gezegd gemengd, waarbij velen erop wijzen dat de begeerte van links voor het aanwijzen en onderscheiden van rassen met speciale attributen en keurmerken vergelijkbaar is met wat nazi-Duitsland onder andere heeft gedaan.

“Gewapende rednecks “nemen de straten van Minneapolis over om de plundering te stoppen

Acceptatie-index voor asielzoekers wereldwijd gedaald

1 REACTIE

  1. ‘Op Twitter zijn de reacties op zijn zachtst gezegd gemengd, waarbij velen erop wijzen dat de begeerte van links voor het aanwijzen en onderscheiden van rassen met speciale attributen en keurmerken vergelijkbaar is met wat nazi-Duitsland onder andere heeft gedaan.’

    Is het niet juist EN precies andersom?
    Net als ten tijde van Nazi Duitsland?
    Nee, niet echt een vraag.
    -(Niet) Idioten die een boycot/oorlog verkondigen. Tegen ‘wit’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here