Acht van de tien sekskopers in Zweden zijn migranten – het linkse establishment verwijt het aan “klassenverschil, sociale kwetsbaarheid en trauma’s in het opgroeien”

2
© Charles LeBlanc / Flickr

In Zweden is het strafbaar om seks te kopen en is prostitutie illegaal, maar geheel in de feministische geest van het socialistische paradijs, worden de sekskopers vervolgd en mogen prostituees ongestraft hun koopwaar aan de man brengen. Nu blijkt uit een onderzoek van de Zweedse Radio P4 dat een overweldigende meerderheid van de mannen die seks kopen van prostituees, migranten zijn. In tegenstelling tot de Zweedse sekskopers die in dit geval dan worden aangeduid als verkrachters, worden voor de allochtone sekskopers door ‘deskundigen’ factoren als gebrek aan kennis over de wet op seksaankopen, klassenverschil, sociale kwetsbaarheid en trauma’s tijdens de pubertijd aangewezen.

Volgens de staatsradio zijn bijna acht op de tien sekskopers van buitenlandse afkomst. Het is niet duidelijk hoeveel van de overige twee een allochtone achtergrond hebben. Het onderzoek gaat anderhalf jaar terug, tot begin 2019. Het beeld komt overeen met dat in een rapport over sekskopers dat de politie in 2018 deed, waar ook migranten sterk oververtegenwoordigd bleken te zijn, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Samhällsnytt.

Kerstin Isaksson, seksuele voorlichtster bij RFSU, verklaart de massale oververtegenwoordiging van migranten onder de sekskopers door te verklaren dat de Zweedse wet op de seksaankopen internationaal een vreemd fenomeen is.

‘Wetenschapper’: “hangt af van klasse, sociale kwetsbaarheid en trauma’s in het opgroeien”

Anna Bredström heeft de titel “Wetenschapper Etniciteit” aan de Linköping Universiteit en is het eens met de opvatting dat het gebrek aan informatie de belangrijkste reden is waarom buitenlanders zo sterk domineren onder de sekskopers.

Tegelijkertijd keurt ze het initiatief van de Zweedse Radio af en vindt ze niet dat allochtonen moeten worden aangewezen, en groep tegen groep moeten worden geplaatst ten opzichte van de Zweden. In plaats daarvan zou men volgens Bredström moeten kijken naar andere factoren zoals klasse verschil, sociale kwetsbaarheid en trauma’s tijdens de pubertijd bij het indelen van sekskopers in categorieën en moet men zowel nationaliteit als etniciteit negeren.

  COVID-19 maatregelen - Dit is waarom niemand over Zweden wil praten

Bredström is ook van mening dat men bij het bespreken van seksaankopen en prostitutie onder migranten een minder veroordelende houding moet aannemen dan men heeft ten opzichte van Zweedse sekskopers. Anders wordt het door de allochtone ontvanger van de informatie vaak gezien als een vorm van racisme, zegt ze.

Minister voor Gendergelijkheid ongeïnteresseerd

Minister van Gendergelijkheid Åsa Lindhagen (Milieupartij) wendt zich, ondanks de sterke oververtegenwoordiging van allochtonen, net als Breström, ook af van de focus op sekskopende immigranten. Haar ministerie is niet geïnteresseerd in het uitvoeren van doelgericht werk tegen die bevolkingsgroep en is ook niet van plan iets aan te doen naar aanleiding van de hoge cijfers.

Zweedse Raad voor Criminaliteitspreventie is niet verbaasd

Stina Hoimberg, onderzoeksraadslid van de Zweedse Raad voor Criminaliteitspreventie, zegt niet verbaasd te zijn over de cijfers. Zij is van mening dat ze in overeenstemming zijn met de algemene oververtegenwoordiging van immigranten als het gaat om het plegen van misdrijven.

Tegelijkertijd is Holnberg van mening dat een deel van de oververtegenwoordiging te wijten kan zijn aan het feit dat immigranten op een andere manier seks kopen dan de Zweden. Zo wordt bijvoorbeeld het deel van de prostitutie dat verband houdt met mensenhandel intensiever door de politie in de gaten gehouden dan andere delen van de markt voor seksuele diensten en worden zij daarom vaker gepakt dan de Zweden.

Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Vorig artikelAfro-Amerikanen zijn het zat – schoppen BLM linksen uit hun buurt
Volgend artikel“Man” slaat zijn vrouw voor de ogen van zijn kinderen dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. ‘In tegenstelling tot de Zweedse sekskopers die in dit geval dan worden aangeduid als verkrachters’ en..
    New crime study: Rise in Sweden’s rape stats can’t be tied to refugee influx – okay

    Was dat nog van invloed op cijfers waar mee gegooit wordt?

    Net niet ieder uur een verkrachting de afgelopen drie jaar (21,4/day -averaged for leapyear)

  2. Ach ja; hun eigen “vrouwen”zijn vleeshompen waarvan de interessante delen zijn afgesneden; die moeten stil liggen, geen geluid maken gedurende sex.

    Dan komen de kamelen naaiers in het westen en zien ze “vrouwen”; een volkomen nieuwe ervaring–en gaan ze helemaal door het lint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in