“Huiselijk geweld in Oldenburg: Vrouw overleden”, bericht de Duitse publieke omroep NDR, en vindt het wederom niet nodig om de lezers te vertellen wie de “man” is die de moeder van zijn vijf minderjarige kinderen op een beestachtige manier voor hun ogen doodsloeg.

“Na een vermeend geval van huiselijk geweld is een 33-jarige vrouw en vijfvoudige moeder in een ziekenhuis in Oldenburg overleden. Dit werd woensdag door de politie bekendgemaakt. De 38-jarige man is sinds afgelopen vrijdag in hechtenis. Hij wordt onderzocht voor doodslag. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij de vrouw in een appartement in het district Kreyenbrück tijdens een ruzie ernstige hoofdverwondingen heeft toegebracht”, schrijft NDR-radio, met een beschamende neutraliteitsbedoeling op vermeend.

De publieke omroep informeert zijn lezers echter niet over het feit dat de dader van het geweld een Afghaan is die naar Duitsland is gevlucht en het niet kon verdragen dat zijn vrouw en moeder van zijn vijf minderjarige kinderen van hem was gescheiden, schrijft Jouwatch.

De kop van de Bild-Zeitung luidt: “Waanzinnige man slaat vrouw voor de ogen van de kinderen dood”, en komt veel dichter bij de gang van zaken. De 33-jarige moeder van vijf kinderen uit Afghanistan verhuisde zo’n vijf weken geleden met haar twee dochters (5 en 6 jaar) naar een driekamerappartement, de drie zoons bleven met hun vader in een appartement in het Oost-Friese Leer achter, vermoedelijk ook gefinancierd door de Duitse belastingbetalers. De gehoofddoekte vrouw was altijd vriendelijk geweest en had onopvallend in het flatgebouw gewoond. Toen gebeurde twee weken geleden het drama: “Ik hoorde doffe klappen en een helder gejammer. Mijn God, het hield maar niet op”, zegt een buurman in tranen. De vrouw werd na aankomst van hulpverleners en de politie onder het bloed in de kinderkamer gevonden.

Genadeloze Corona-dictatuur: het Merkel-regime wil mondkapjesweigeraars in de gevangenis zetten

“Ze had extreem ernstige hoofdverwondingen, haar gezicht was onherkenbaar verbrijzeld. Politieagenten sleepten de man weg en boeiden hem in de gang. De minderjarige kinderen die getuige moesten zijn van de moord op hun moeder huilden”, beschrijft de Bild-Zeitung de geïmporteerde horror.

De moeder van vijf kinderen is in het ziekenhuis bezweken aan massieve hoofdverwondingen. Er werd een arrestatiebevel voor doodslag tegen de “man” uitgevaardigd. De kinderen zijn onder hoede van jeugdzorg.

Duitse politieagent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here