Barbro Sörman, politica van de Zweedse Links partij, heeft gesuggereerd dat het “erger” is wanneer Zweedse mannen vrouwen verkrachten, dan wanneer immigranten dat doen.

De Zweedse mannen die verkrachten doen dat ondanks de groeiende gendergelijkheid. Zij maken een actieve keuze. Dat is erger imo [naar mijn mening], tweette Sörman.

Sörman, een zelfverklaarde socialiste en feministe, reageerde op wat zij beweerde dat er in de media te veel aandacht wordt besteed aan het feit dat de meeste verkrachtingen in Zweden worden gepleegd door immigranten.

Ze legde uit dat Zweedse mannen worden opgevoed in een samenleving die gelooft in gendergelijkheid en daarom aan hogere normen moet worden gehouden dan migranten die afkomstig zijn uit culturen waar vrouwen worden behandeld als tweederangsburgers.

Toen ze geconfronteerd werd met een storm van verontwaardiging, probeerde ze haar opmerkingen af te zwakken en gaf toe dat ze haar gevoelens “onhandig had uitgedrukt”.

Later verwijderde ze haar Twitter-account helemaal.

‘Verkrachtingshoofdstad’

Zweden staat algemeen bekend als de verkrachtingshoofdstad van Europa. Geconstateerd is dat moslim-migranten massaal oververtegenwoordigd zijn in de officiële verkrachtingsstatistieken, aldus Aruts Sheva.

Zweden heeft de snelst groeiende bevolking van Europa, bijna volledig te wijten aan de instroom van Afrikanen en moslims uit het Midden-Oosten. Tegelijkertijd is de criminaliteit astronomisch toegenomen: In 1975 werden 421 verkrachtingen aangegeven bij de politie; in 2014 was dat 6.620.

77,6 procent van de verkrachters in het land wordt geïdentificeerd als ‘buitenlanders’ (en dit is belangrijk omdat ‘buitenlander’ in Zweden over het algemeen synoniem is met ‘immigrant uit moslimland’)”, schreef conservatieve columnist Selwyn Duke.

En zelfs dit onderschat waarschijnlijk de kwestie, omdat de Zweedse regering – in een poging om het probleem te verdoezelen – moslimdaders van de tweede generatie simpelweg als ‘Zweden’ registreert.

  19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

Conservatieve politici die de aandacht op dit probleem proberen te vestigen, zijn beschuldigd van haatdelicten, terwijl sommige Zweedse verkrachtingsslachtoffers naar verluidt terughoudend zijn om aangifte te doen van seksueel geweld bij de politie omdat ze vrezen dat het de daders “beledigt”.

Zweden is snel aan het ineenstorten. Steeds meer gemeenten maken zich zorgen over het feit dat als de migranten dit tempo blijven aanhouden, de overheid de normale dienstverlening aan haar burgers niet langer kan garanderen… Als de migrantengolf blijft, zullen de Zweden over tien tot vijftien jaar een minderheid in hun eigen land zijn, heeft Ingrid Carlqvist, hoofdredactrice van Dispatch International, geschreven.

Afghaan verkrachtte 11-jarig meisje – Zweeds Hooggerechtshof: “Men kan alleen om bijzondere redenen uitwijzen”

Vorig artikelKunnen we onze collectieve stommiteit overleven?
Volgend artikelAsielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is al in de eerste plaats belachelijk om moslims uit vreemde gebieden hier toe te laten. Ze hebben een totaal andere cultuur en kunnen en willen zich nooit aanpassen! Hoezo kunnen ze die niet wegsturen naar land van herkomst? Gewoon op het vliegtuig zetten en doei…. of verplicht laten castreren!

  2. Any rapist, should be castrated, period, we have been victims in our childhood of political paedophiles. But any men that rapes a woman, no matter if he is of the country in which it happens or not as immigrants, should be all castrated, and a long jail sentence, period!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in