Black Lives Matters-demonstranten werden woensdag door een grote groep zwarte bewoners uit hun woonbuurt in Chicago geschopt en maakten hen duidelijk dat ze de BLM-hypocrisie en -criminaliteit beu zijn.

De lokale bewoners van Englewood boden weerstand aan de BLM-marxisten die in hun buurt waren aangeland die dreigden een scene te veroorzaken, meldt Fox 32.

“Als je niet uit Englewood komt, scheer je dan de fuck hier weg”, schreeuwde Darryl Smith, een lokale inwoner, tegen de demonstranten.

“Jullie komen niet naar buiten als er een kind wordt neergeschoten. Jullie komen alleen naar buiten als het iets te maken heeft met de fucking politie. Als je een probleem met de politie hebt, breng het dan naar 35th en Michigan”, schreeuwde hij door een luidspreker, meldt de Chicago Sun-Times.

“Kom er niet mee naar Englewood.”

De BLM-terroristen verhuisden toen naar het politiebureau waar de agenten die betrokken waren bij de schietpartij van zondag waren gestationeerd, maar werden verspreid nadat boze bewoners hen weggejaagd hadden.

“Geen van deze motherfuckers zal hier morgen nog zijn. Als ze iets met de politie hadden uitgehaald, wie moet er dan morgen mee omgaan? De gemeenschap. Zij niet. Ze zullen ergens sangria gaan drinken. Ik zeg je dat het zo is. Dat is waarom ik een probleem met hen heb”, zegt Duane Kidd, een levenslange inwoner van Englewood, tegen de Sun-Times.

De demonstratie loste zich daarna na een gespannen uur durende impasse op.

Trump wordt opgeroepen om de nationale noodtoestand af te kondigen om Biden te stoppen - Executive Order 13848

Zelfs een grootmoeder van Allen, die tijdens de schietpartij door de politie werd getroffen door terugvuren, foeterde op de BLM-demonstranten en zei dat er “geen excuus” is voor criminaliteit, aldus Newspunch.

“Ik ben het niet eens met de plunderingen, want dat is gewoon een excuus om te krijgen wat ze willen”, zegt Joyce Brown aan de Sun-Times.

BLM? Zijn Franse levens niet belangrijk? Verzwegen massaal politiegeweld op blanken

1 REACTIE

  1. wat zal ik nou vinden van blm het is ook net als vele andere verhalen een sprookje om zielig te te doen mensen hebben te maken met geweld van blank naar zwart van zwart naar blank wat een een onzin verhalen kijk naar je zelg in de spiegel leef je leven maar hoe dan ook breng jou pijn niet over om de ander pijn te doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here