Op maandag sprak Moderna CEO Stephane Bancel met Yahoo Finance’s Anjalee Khemlani tijdens de Yahoo Finance All Markets Summit 2022. Tijdens hun gesprek gaf Bancel toe dat COVID-19 sterk gaat lijken op de seizoensgriep. Hij suggereerde ook dat personen van 50 jaar en ouder en personen in kwetsbare categorieën zouden moeten overwegen een boosterprik te nemen, bericht Jim Hoft.

Hieronder vindt u het transcript:

Anjalee Khemlani: Wordt het COVID-vaccin een jaarlijkse COVID-booster voor een zeer lange tijd of misschien voor de rest van ons leven? En hoe rijmt u dat met het feit dat er nu al weinig gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe variant van het boostervaccin?

Stephane Bancel: Ik denk dat het interessant is dat de opname eigenlijk sterker is dan seizoensgriep uit gegevens die ik onlangs heb gezien. We moeten dus voor het einde van het seizoen zien hoe het eruit ziet. Het is de eerste keer dat we meer in de pandemische setting komen, dus ik denk dat we slimmer zullen zijn…

Het is dus een betere update dan de seizoensgriepprik. Ik denk dat het een griepprik gaat worden, en nogmaals, als u 25 jaar bent, heb hebt u elk jaar een booster nodig. Als u gezond bent, wil u het misschien om andere mensen te beschermen. Misschien wilt u zich laten vaccineren, zodat u niet ziek wordt en werk of vakantie mist.

Maar ik denk dat het erg zal lijken op griep, waarbij de kinderen en mensen met een hoog risico zullen zijn, mensen ouder dan 50 jaar, mensen met comorbiditeit, mensen met kanker en andere aandoeningen… En dat is echt belangrijk om over na te denken. En als je het over de hele wereld bekijkt, zijn dat 1,5 miljard mensen. Het zijn dus veel mensen die een jaarlijkse booster nodig zullen hebben en mensen die jonger zijn zullen zelf moeten beslissen wat ze willen doen.

  Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek

Bekijk de video hieronder:

Onlangs heeft de FDA Moderna en Pfizer toestemming gegeven voor de bijgewerkte boosterprikken voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

“Het Moderna COVID-19 vaccin, Bivalent is goedgekeurd voor toediening ten minste twee maanden na voltooiing van de primaire of boostervaccinatie bij kinderen tot zes jaar,”, aldus het persbericht.

Dr. Paul Offit, MD, een topexpert op het gebied van vaccins en adviseur van de FDA heeft vorige maand gewaarschuwd dat er onvoldoende bewijs is om de nieuwe boostervaccinatie voor gezonde jonge volwassenen aan te bevelen en zei dat er risico’s aan verbonden kunnen zijn.

Dr. Offit: “Als je mensen vraagt een vaccin te nemen, denk ik dat er duidelijk bewijs van voordeel moet zijn. En we zullen natuurlijk geen klinische studies hebben voordat dit wordt gelanceerd, maar je zou op zijn minst menselijke gegevens willen hebben over mensen die dit vaccin hebben gekregen. Je ziet een duidelijke en dramatische toename van neutraliserende antibiotica, en dan heb je tenminste een correlaat van bescherming tegen BA4, BA5. Want als je dat niet hebt, als er geen duidelijk bewijs van voordeel is, dan is het niet eerlijk [om mensen te vragen een risico te nemen]. De voordelen moeten duidelijk zijn.”

Vorige week kondigde Moderna officieel aan dat het een ‘remedie’ heeft ontwikkeld voor de nieuwste gefabriceerde gezondheidscrisis van het tirannieke medisch-industriële complex. In de nasleep van alle hartgerelateerde dood en ziekte veroorzaakt door de eerste iteraties van het experimentele mRNA-vaccin, onthulde Moderna CEO Stéphane Bancel de nieuwe behandeling van het bedrijf voor hartaanvallen – nog een mRNA-injectie! Deze keer wordt het echter niet in uw arm, maar rechtstreeks in de hartspier gespoten… Voor een maximaal schade effect natuurlijk. Lees hier meer.

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

Eerder op dinsdag meldde The Gateway Pundit dat het Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) van het CDC op donderdag zal stemmen over het al dan niet opnemen van COVID-vaccinaties in hun routine-immunisatieschema voor kinderen. Als gevolg daarvan kunnen bedrijven volledige aansprakelijkheidsbescherming krijgen en meer mandaten opleggen aan kinderen.

“Hierdoor kunnen de vaccinmakers ontsnappen aan productaansprakelijkheid voor de vaccins voor volwassenen, wat betekent dat de “noodsituatie” kan eindigen, maar de aansprakelijkheidsbescherming blijft bestaan,” schreef Steve Kirsch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Bill Gates zegt dat Europese energiecrisis “goed” is
Volgend artikelAcht cruciale VOORSPELLINGEN die de rest van 2022 en heel 2023 zullen bepalen: Voedsel, financiën, oorlog, ontslagen, pandemische biowapens en meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Geef die man toch een luier, een Anthony Hopkins ‘The Silence of the Lambs’ muilkorf en sluit hem VOOR ALTIJD op in een instituut voor zeer gevaarlijke mensen met een psychische stoornis.

 2. Een gifinjectie dan alleen maar toedienen aan ouderen en kwetsbaren? Blijkbaar gaat de genocide van deze groep niet snel genoeg.

 3. Hmmm, wel frappant dat wakkere anti covid-19 – vaccin vrienden van ons eerder corona hebben gehad en dus een natuurlijke weerstand hebben opgebouwd.

  Nu liggen beiden met hoge koorts en behoorlijk ziek thuis. Beide met zelftest positief getest….
  Een zware griep, zo voelt het.

  Je zou je afvragen of de elite niet weer een nieuwe variant heeft losgelaten om het verwaterde narratief nieuw leven in te blazen🙄🤔

  • Wellicht door shedding vanuit geprikten. Er zijn rapporten, welke ikzelf niet tot mijn beschikking heb, waarin vermeld staat dat de shedding zo´n tien weken aanhoudt. In werkelijkheid is dit geen tien weken, maar circa een half jaar. Vandaar de boosters. Vandaar ook dat het niet meer zo van belang lijkt om een ieder in te spuiten omdat shedding de rest doet. Beetje vergelijkbaar met de in het laboratorium ontworpen Myxomatose. Het hedendaags griep´vaccin´ bevat dezelfde stoffen als de ´covid´spuit. Zoveel mogelijk ontgiften en de juiste stoffen innemen om terug in balans te komen.

   • Koorts en het uitzweten alsook diaree en braken, is de reactie van het lichaam om kwalijke stoffen uit te scheiden. Wanneer er sprake is van misselijkheid en grote dorst innemen van lauw water wat beter binnen blijft. Het beste is gedistilleerd water wanneer verkrijgbaar.

  • De uitvinder van die test, Kary Mullis, heeft gezegd dat hij NIET gebruikt kan worden als diagnose.
   Dan hebben we het nog niet eens over het bestaan van het virus, de foutmarge in de test en de twijfelachtige kwaliteit waarmee hij in China gemaakt is.
   Wordt wakker !

  • alles wat met luchtweginfecties heeft te maken wordt cojona genoemd, terwijl het betreffende cojonavirus nog nooit is aangetoond, denk daar maar eens heel goed over na, dan hoor ik het wel.

   • He, he, eindelijk iemand die het snapt. De cojonacijfers komen tot stand door hergedefinieerde luchtweginfecties aangevuld met vals positieven. Punt.

 4. Advies bij ademhalingsproblematiek: niet aan een beademingsapparaat/ventilator in een ziekenhuis en waardoor een scala aan patiënten is overleden, maar nicotine gum of pleister gebruiken. Max. vier per dag, verdeeld in de ochtend en de avond, 2 mg. Smerig spul om in je mond te hebben en misselijkheid kan plaatsvinden. Voorover zitten ter veiligheid. Uitspugen wanneer je limit bereikt is. Idem om verloren smaak terug te krijgen. Aantal dagen volhouden. Iets met hechting en receptoren. Ikzelf ben geen (natuur)arts en onthoud datgene wat ik onthouden kan en vooral het concept. Verklaar me voor gek of sta ervoor open. Your health, your choice.

 5. Wat ze U niet vertellen is dat ouderen een flinke spaarpot hebben in hun geboorte trusts. Deze geboorte trusts zijn aangemaakt door de overheden bij de aangifte van jouw geboorte bij de desbetreffende gemeente. Daar is de natuurlijke persoon opgericht met een opvolgende registratienummer. Deze papieren entiteit wordt jouw hele leven opgedrongen aan jouw als levende soevereine mens, alsof jij die papieren entiteit bent. Zo is jouw ID/paspoort die natuurlijke persoon (wat letterlijk “masker” betekent). Wil jij deel nemen in de maatschappij kan dat alleen als jij de identiteit aanneemt van die papieren entiteit “de natuurlijke persoon”. Zo is de wet ook alleen van toepassing op die papieren entiteit. De levende mens is allang dood en verloren op zee verklaard. Die bestaat volgens de overheid/wet niet. Deze fictie die de overheid over de werkelijkheid heen heeft gelegd, om zo iedereen tot slaaf te kunnen dwingen. Dit systeem is dan ook wereldwijd op bijna de zelfde manier gedaan. Want zo heeft elke staat op een frauduleuze manier macht over die zelf gecreëerde slaven. Die in de werkelijkheid enkel op papier bestaan.

  Als jij hier achter komt hoe het werkelijk in z’n werking gaat, wordt je door de overheden op de huid gezeten om jouw met alle macht weer terug te trekken in de fictie. Waar zij heer en meester over zijn.
  Want over de levende mens hebben zij geen bevoegdheden.

  De papieren entiteit wordt verhandelt op de beurzen in de vorm van staatsobligaties. Zodat de papieren entiteit verantwoordelijk is voor de staatsschuld. Daar die papieren entiteit door speculatie door de handelaars steeds meer waard worden, deze leveren nu ongeveer 1,5 miljoen euro rendement op per jaar. Dus hoe ouder de papieren entiteit is hoe meer waard het is geworden. Om deze geboorte trusts (er zijn er 3) van die papieren entiteit ten gelde te maken, moet de allang dood verklaarde mens sterven als de papieren entiteit. Dan vervalt alle te goede aan de overheden.

  Want ze hebben jouw de trustee gemaakt, zodat jij ervoor moet zorgen dat die trusts gevuld moeten worden. Door slavenarbeid, want als jij vrijwillig gaat werken ontlopen de overheden dwangarbeid. Zouden ze jouw verplicht te werk stellen, dan valt het wel onder dwangarbeid en dat is verboden. Deze schaduw rekeningen worden nooit openbaar gemaakt. Maar deze zorgen ervoor dat de economie kan draaien. Daar wordt alles van betaald in de maatschappij. De overheden betalen de farmaceuten die de vaccins leveren, uit onze alle geboorte trusts. De belastingen zelf gaan direct het land uit naar de stadstaten het Vaticaan, City of Londen en naar Washington D.C. coöperatie. De macht van de Angelo Zionisten Rijk. Zo komen zij aan al die biljoenen dollars van het fiatgeld, wat wereldwijd ingevoerd is.

  • Qvic: ik lees altijd met interesse je reacties. Maar soms wil ik wat onderbouwing zien er van zodat ik zelf op het juiste spoor verder kan graven. Helaas geef je dat nooit als ik er om vraag. Kun je me verwijzen naar wat info over die geboorte trust? Ik heb gezocht, maar kom alleen op wat flauwekul uit waar je voor 30 euro een formulier kan kopen van de eoa snelpratende komische jurist. Dank alvast!

 6. Jaja. vooral dan in ieder geval de kwetsbaren en ouderen en natuurlijk niet te vergeten de nog zwakke kinderen tot de kleinste aan toe toch nog wel vaccineren…Kunnen ze die in ieder geval nog voor hun tijd kapot zien gaan aan hun kwakzalversrotzooi, die níets doet dan alleen oneindige schade en leed veroorzaken !!
  Hoe ontzettend gruwelijk ongeneeslijk krankzinnig crimineel is dit schorem eigenlijk ? En waar hebben ze dit soort monsters opgekweekt ? Juist…en daar hebben ze ook een tweede amendement en recht op wapenbezit en zelfbescherming…Kunnen ze nou eindelijk eens zínnig gebruik van maken zou je zeggen..Al is genoemd schorem eigenlijk de munitie nog niet waard…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in