Het laagste van het laagste in oorlogsvoering is slecht getrainde troepen naar het slagveld te sturen en achter hen troepen te hebben die tot taak hebben te schieten om alle slecht getrainde troepen aan het front te doden die proberen terug te trekken. Dat is wat het bevel van de Verenigde Staten (het “NAVO-commando” zoals Rusland het noemt – hoewel Oekraïne geen lid is van de NAVO, en alle beslissingen van het opperbevel voor de Oekraïense strijdkrachten in deze oorlog nu door de Amerikaanse regering en door niemand anders worden genomen) over de oorlog van Oekraïne met Rusland op de slagvelden van Oekraïne heeft bevolen, en wat de Oekraïense strijdkrachten nu doen, vooral in de regio Kherson in het zuiden van Oekraïne, schrijft Eric Zuesse.

De Oekraïense president Volodmyr Zelensky zal hiervoor boeten als deze oorlog voorbij is. Hij is zo wanhopig geworden dat hij zijn volk dit laat overkomen in plaats van zich over te geven om hen te redden van de dubbele ellende van de oorlog die hen nu wordt opgedrongen, niet alleen door de troepen van de vijand – wat in ELKE oorlog gebeurt – maar ook door “hun eigen” troepen (die in feite worden geleid door een buitenlandse mogendheid – de regering van de VS). Vóór de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne in februari 2014 beschouwde de overgrote meerderheid van de Oekraïners de NAVO als de vijand van Oekraïne, maar dat veranderde onmiddellijk daarna in “vriend”. Wat zal hun mening zijn over de NAVO als deze oorlog voorbij is en het totaliristische optreden van Oekraïne tegen zijn pers niet langer van kracht is? (De VS hebben ook een perscrisis, maar die is veel milder. Een Google-zoekopdracht naar het tweetal “Ministerie van Defensie” en “Rusland” levert bijvoorbeeld het “Ministerie van Defensie van Oekraïne” op, maar NIET van Rusland. En hoewel het Ministerie van Defensie van Rusland in feite live online is, is alles wat men ervan ziet in de Verenigde Staten “403 Verboden“, zonder uitleg over wie het “verbiedt”, maar dat “wie” is het Amerikaanse regime zelf, handelend via zijn verschillende agentschappen, waaronder Google – zoals wordt aangegeven in dit en dit).

Na de gedeeltelijke mobilisatie: Het Westen heeft nog elf dagen om tot een inschikkelijke houding te komen

Joe Biden zit veilig in zijn Witte Huis en commandeert Oekraïne voor zijn eigen doeleinden, terwijl hij het vernietigt voor de inwoners daar.

Zelensky zit op zijn beurt in de val, want als hij de hulp die hij van Amerika krijgt zou verliezen, zou hij door de Oekraïners omver worden geworpen en in stukken worden gescheurd. Als hij nu nee zegt tegen Uncle Sam, betekent dat zijn eigen ondergang en dat hij in de geschiedenisboeken terechtkomt als niet alleen een mislukte, maar ook een kwaadaardige leider (wat hij hoe dan ook is, omdat hij namens de Verenigde Staten heeft geregeerd, maar de overwinnaar in een oorlog schrijft altijd die boeken, en dus heeft Zelensky alleen nog hoop om te overleven als Uncle Sam zijn Oekraïense oorlog tegen Rusland wint, hetzij fysiek, hetzij qua reputatie).

Vladimir Poetin had Biden op 17 december een deal aangeboden om Amerika’s verdere uitbreiding van de NAVO te stoppen, in ruil voor vrede tussen Rusland en het Westen (de Amerikaanse regering en haar vazalstaten of “bondgenoten”), maar op 7 januari zei Biden (via zijn NAVO) daar nee tegen; en de enige vraag die toen overbleef was: wanneer zal Rusland toeslaan om Oekraïne te neutraliseren om te voorkomen dat Amerikaanse raketten in Oekraïne worden geplaatst op ongeveer 450 km van Moskou (op vijf minuten vliegen van het Kremlin)? Op 24 februari kregen we het antwoord van Rusland: zijn “speciale militaire operatie”.

En nu is het zover. Op een gegeven moment zal Biden of Poetin moeten toegeven aan de ander. Als Biden wint, zullen Amerikaanse raketten op slechts vijf minuten van het Kremlin worden geplaatst (wat veel te dichtbij is voor Rusland om vergeldingsraketten te kunnen lanceren voordat het Russische hoofdkwartier is uitgeschakeld door een blitz Amerikaanse nucleaire first strike) alleen een kwestie van “wanneer?” zijn en niet langer “als?”

Oekraïne krijgt meer wapens, maar wat doet het land ermee?

Als Poetin echter wint, zal het Amerikaanse imperium niet de alomvattende wereldwijde hegemonie kunnen bereiken die het sinds 25 juli 1945 nastreeft; en in deze eeuw, de 21e, zal de internationale dictatuur van de VS en haar bondgenoten (Amerika’s groeiende imperium sinds 1945) worden vervangen door internationaal leiderschap vanuit Azië, en vooral vanuit Rusland en China.

Zowel Rusland als China hebben hun veroordeling van alle imperia, het principe zelf van het imperium, dat suprematie is, reeds duidelijk gemaakt; en dus zijn zij reeds officieel geëngageerd, niet om bestaande imperia te vervangen, maar in plaats daarvan zoals FDR was voordat Truman hem verving: om alle imperia te beëindigen en de V.N. te versterken, om het imperialisme zelf te beëindigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De meest nepachtige PR-intensieve oorlog aller tijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAcht cruciale VOORSPELLINGEN die de rest van 2022 en heel 2023 zullen bepalen: Voedsel, financiën, oorlog, ontslagen, pandemische biowapens en meer
Volgend artikelRussische artillerie blijft jagen op Oekrainse M777 houwitsers van Amerikaanse makelij
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

  • Who builds a big statue of a bull with an oven in its stomach, makes it breathe fire, and then stuffs children (real or fake) into that oven while crying out like banshees and dancing around it? Jews. In the middle of Chicago on a Monday.

  • @Verafstoot
   Dank voor het delen.
   165 jaren voor Christus werden de Tempelpriesters verbannen en de Tempel ingenomen door Farizeeërs, afkomstig uit Samaria. De Tempelpriesters vonden hun onderkomen in Bethabara, welke later de Arabische naam Qumran kreeg. Hier zijn de Dead Sea Scrolls gevonden afkomstig van de oorspronkelijke Tempelpriesters. Volgens een onderzoeksteam welke ik persoonlijk zeer hoog acht v.w.b. waarheidsgehalte en kennis is de volgende versie het meest betrouwbaar met de opmerking dat de bijgeplaatste opmerkingen van de auteur met een korrel zout genomen dienen te worden aangezien ook deze beïnvloed is door de leer der Farizeeën, tegenwoordige rabbi´s en jezuïeten.

   T.b.v. geïnteresseerden:
   https://www.amazon.nl The Complete Dead Sea Scrolls in English: Seventh Edition
   ´Since its publication in 1962, esteemed biblical expert Géza Vermes’s translation of the Dead Sea Scrolls has established itself as the authoritative standard. The original manuscripts, discovered in the Judean Desert between 1947 and 1956, completely transformed our understanding of the Hebrew Bible, early Judaism, and the origin of Christianity. Now in its seventh edition, The Complete Dead Sea Scrolls in English has been updated with a number of previously unpublished texts, as well as extensive new introductory material and notes. Some sixty years after the Scrolls’ discovery, this revised and expanded volume crowns a lifetime of research by Vermes.´

  • Verafstoot.De wereld wordt geregeerd door de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de khazariaanse mafia.a.k.a. de cabal,deepstate.Het zijn absoluut geen joden maar zeer rijk en machtig,ze zijn de eigenaren van amerika,en hebben veel invloed in israel.De KM zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.Sinds de laatste eeuw zijn ze bezig met hun masterplan,een NWO (great reset) 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta (digitaal geld) Cashloze maatschappij,het social credit system uit communistisch china.Voor de installatie van de NWO moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als gechipte slaven,het uitmoorden gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m. oorlog of uithongeren.

 1. veel partijen hebben grote belangen in oekraïne.
  rabobank, shell, soros, (hunter) biden om er maar een paar te noemen. daarom moest dat verdrag er toen ook komen.
  daar heeft het corrupte oekraïne veel geld voor gekregen, maar naar ik aanneem is ook afgedwongen dat oekraïne dan ook de russisch sprekende bevolking af mocht knallen met hun nazi-bataljon.
  want:
  de belanghebbenden moeten geweten hebben dat rusland dat niet zou tolereren en wat nu gebeurd kunnen verwachten, dat hun investering veilig gesteld moet worden.
  maar ze hebben het toegelaten, wetende dat de zich rus voelende bevolking afgeslacht werd.
  dat er nu hele rare capriolen zoals in het stuk uitgehaald worden getuigt er dan van dat de krachten achter deze actie door moeten zetten en verlies of overeenkomst geen optie voor hun is

  • “We must realize that our party’s most powerful weapon is racial tensions. By propounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the whites, we will endeavor to instill in the whites a guilt complex for their exploitation of the Negroes. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sports and entertainment. With this prestige, the Negro will be able to intermarry with the whites and begin a process which will deliver America to our cause.” ~Israel Cohen, A Racial Program for the Twentieth Century, 1912. Also in the Congressional Record, Vol. 103, p. 8559, June 7, 1957

 2. Twee verrotte koppen op een plaatje , ik hoop dat na de 14 off November die gore strontkoppen hier weer zie met het news , Ze zijn Kapot

 3. Alles wat een regering anderen laat overkomen zal het ook het eigen volk aandoen…..zou reden genoeg moeten zijn om andere leiders te zoeken….

 4. Rusland stuurt evengoed slecht getrainde soldaten naar het front.

  en dat ze worden afgeknald als ze zich terugtrekken blijkt echt helemaal nergens uit.

 5. Zowel Rusland als China hebben hun veroordeling van alle imperia, het principe zelf van het imperium, dat suprematie is, reeds duidelijk gemaakt…??? En wat zijn het zelf dan ? Zijn zij in de praktijk een háár beter ?
  Mocht je bij Rusland en Poetin nog twijfels hebben, die meneer Xi met zijn totalitaire-contrôlesysteem, zijn walgelijke covid-vaccin-maatregelen-obsessie en autoritaire alleenheerschappij, waarmee hij zijn land verziekt is nog erger dan de gestoorde Biden-Fauci-Gates-kliek in de V.S. !! En zolang Poetin de hele medisch-farmaceutische leugens, de wereldverziekende kwakzalversnonsens niet ook radicaal af gaat wijzen blijft hij bij mij evengoed een domme volksoplichtende prutser, net als de meeste politici dus wereldwijd ! Amen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in