De massadistributie van Ivermectine lijkt de oorzaak te zijn van de dramatische daling van het aantal COVID-19 gevallen, zowel in India als in Mexico-Stad.

India heeft de laatste tijd verschrikkelijk geleden onder COVID en het volledige dodental zal misschien nooit bekend worden. Maar de hoofdstad Delhi begon met massadistributie van Ivermectine en de resultaten zijn verbluffend.

Stephen McIntyre van Climate Audit postte een Twitter-draad met deze opmerkelijke grafiek:

Dit resultaat komt overeen met de resultaten van de massale distributie van Ivermectine in Mexico-Stad, zoals gemeld op Frontnieuws (zie: Na invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden).

Toch weigeren de meeste artsen in Westerse landen om Ivermectine voor te schrijven, en de meeste ziekenhuizen weigeren het toe te dienen, zelfs aan ernstig zieke COVID-patiënten, onder verwijzing naar het gebrek aan dubbelblinde studies – die duur en tijdrovend zijn en voor Big Pharma geen grote winsten opleveren omdat Ivermectine een merkloos geneesmiddel is zonder octrooibescherming.

Een vrouw uit Buffalo, VS, moest naar de rechter stappen om een behandeling met Ivermectine te krijgen terwijl zij in het ziekenhuis lag, en moest aanzienlijke juridische kosten betalen. Nadat een rechter had bevolen dat zij het kreeg, herstelde zij en verliet het ziekenhuis (zie: Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren).

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: "Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden"

In armere landen, waar vaccins niet beschikbaar of te duur zijn voor massaal gebruik, is men gedwongen zijn toevlucht te nemen tot Ivermectine. Dit heeft het effect gehad van het uitvoeren van een massaal experiment (zij het niet met de dubbelblinde, gerandomiseerde, gecontroleerde omstandigheden, de “gouden standaard” die medisch onderzoek vereist. Misschien stelt dat de ontkenners van Ivermectine in staat om hun houding van zelfingenomenheid te handhaven.

Merk op dat de noodtoestemming op grond waarvan de experimentele mRNA-vaccins voor massaal gebruik zijn goedgekeurd, niet zou zijn worden gegeven als er een geaccepteerde effectieve alternatieve therapie zou zijn. De miljarden euro die nu in de handen van vaccinproducenten vloeien, zou dan niet zijn gebeurd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Letterlijk crimineel”: het onderdrukken van gegevens over Ivermectine kostte “een half miljoen levens”, beschuldigt artsVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  • ‘Van Kwakzalver tot Cultheld. Huisarst Rob Elens over de krachten van Big Pharma…

   Huisarts Rob Elens werd in april 2020 opeens een bekende Nederlander. De arts uit Meijel ontwikkelde eigenhandig een vroegbehandeling-protocol tegen Covid-19 en was zo succesvol dat hij er de media mee opzocht, in de verwachting met open armen ontvangen te worden. Maar niets bleek minder waar. Inplaats van interesse en enthousiasme kreeg hij een tik op de vingers van de inspectie die hem maande per direct zijn acties te staken.

   Ab Osterhaus
   Niet veel later mocht Rob Elens aantreden bij Op1 waar hij naast viroloog Ab Osterhaus aan tafel zat, die vooral op de gevaren wees van het antivirale middel HCQ (hydroxychloroquine). Elens was vooral verbaasd aangezien het middel al ruim 40 jaar wordt gebruikt en nooit signifacante bijwerkingen had gekend maar nu werden die opeens uitvergroot als gezondheidsrisiso. Elens drong dus meteen aan op het doen van een degelijke studie maar die is tot op heden niet uitgevoerd volgens het succesvolle protocol van Elens. Die luidt; HCQ in combinatie met zink, azitromycine en als allerbelangrijkste factor…behandeling in een vroeg stadium van de ziekte en daarmee in de eerste lijn.

   Hoge boete
   De inspectie heeft intussen een hoge boete van 150.000 euro uitgevaardigd voor onrechtmatig gebruik van antivirale middelen zoals HCQ en Ivermectine. En dat terwijl er wereldwijd goede resultaten mee worden geboekt. Het meest stuitende is wellicht het feit, dat de inzet van het AstraZeneca vaccin bij patienten onder de 60 – ondanks negatief advies van de inspectie – gedoogd wordt en dus geen berisping kent. Huisarts Berend Nikkels vertelde hierover bij Omroep Brabant en citeerde daarbij Napoloen; “een oorlog win je niet zonder risico te nemen”. Daarmee wordt door de inspectie met twee maten gemeten en is duidelijker dan ooit, dat vaccins de enige uitweg zijn uit deze crisis, als we de merkwaardige spelregels van Hugo de Jonge moeten geloven.

   Zelfzorgcovid19
   Elens zette samen met een aantal andere mensen een platform op waar je meer informatie kunt vinden over vroegbehandeling bij Covid.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here