Tijdens een verrassend interview uitte Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zijn grote bezorgdheid over de gevolgen van het COVID-19 vaccin op middellange, lange en zelfs generatielange termijn.

Montagnier waarschuwt dat “neurodegeneratieve ziekten” een potentiële bijwerking zijn van het COVID-19 vaccin en zei in niet mis te verstane bewoordingen dat hij “verontwaardigd” is over de wijdverbreide vaccinatie van kinderen.

De vooraanstaande viroloog weerlegt voorts een online gerucht dat waarschijnlijk bedoeld is om de aandacht af te leiden van zijn virusobservatie dat het COVID-19 vaccin de oorzaak is van de varianten.

Prof. Montagnier verduidelijkt tijdens het interview met Xavier Azalbert, een journalist bij France Soir, dat hoewel de geruchten over zijn vaccinwaarnemingen onwaar zijn, zijn kritiek op het vaccin zeer reëel is.

Berichtgeving en video via rairfoundation.com.

We zijn op onbekend terrein en propageren verplichte vaccins voor iedereen. Dat is waanzin. Het is vaccinatiewaanzin die ik absoluut veroordeel.

Hij legt uit dat hij “niet op zoek is naar controverse, maar naar waarheid”.

Uit een fragment van het interview blijkt dat professor Montagnier “verontwaardigd” is over het feit dat het op grote schaal vaccineren van kinderen gruwelijke gevolgen voor de komende generaties zou kunnen hebben.

Hij geeft het voorbeeld van de onkruidverdelger glyfosaat, die kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties in een proces dat bekend staat als “Transgenerationele Epigenetische Overerving”.

Recente studies over glyfosaat hebben aangetoond dat er epigenetische effecten zijn. Dat betekent dat mensen die glyfosaat via hun voeding opnemen, iets doorgeven dat van invloed zal zijn op toekomstige generaties. Hun kinderen, hun kleinkinderen en achterkleinkinderen zullen eronder lijden, legt prof. Montagnier uit.

Montagnier stelt dat er “sequenties zijn die lijken op de prionsequenties in het RNA van het coronavirus” en dat deze derhalve “de natuurlijke eiwitten in de hersenen kunnen ontregelen en wijzigen om prionen te maken”.

Een onderzoeksrapport met de titel “RNA editing alterations define manifestation of prion diseases” legt uit dat het Pfizer Covid-19 vaccin mogelijk gezondheidseffecten op lange termijn heeft die niet eerder bekend zijn gemaakt, waaronder “ALS, Alzheimer, en andere neurologische degeneratieve aandoeningen” die worden gekenmerkt door snel progressieve dementie (Zie: Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten).

  Gevaccineerden ontvangen nog meer slecht nieuws - POTS

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen nieuwe religieuze cult is opgedoken: De Covidianen Sekte
Volgend artikelAantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Jean Coolen, ik vraag mij af waar de mensen mee bezig zijn zij kunnen toch lezen en luisteren of zijn zij dat al vergeten door de corona spuit, het wordt steeds beangstigen je moet nog goed in je schoenen staan wil je aan die onzin niet mee gaan doen maar dat heeft te maken met het manipuleren van het volk.

  • Nooit geen last gehad van zwakke enkels.
   Ik ben niet te manipuleren, door niemand.
   Zwakkelingen en meelopers zijn te manipuleren.

 2. Sta gelukkig ook stevig in mijn schoenen, maar moet toegeven dat het door al die mensen om me heen die wel gevaccineerd zijn en er heel blij mee zijn, het moelijk is om te argumenteren. Daar ben ik ook mee gestopt, omdat blijkt, dat deze mensen vaak helemaal niet weten waar ze mee bezig zijn, niets lezen, niets onderzoeken, te lastig, alleen naar de proppaganda van de radio en t.v. luisteren, dan weet je genoeg..

  • Heeft ook geen zin. Ze willen niet weten dat ze vern**kt zijn. Het is net als de opgelichte die middels een babbbeltruc 50.000,- is kwijtgeraakt en opnieuw dezelfde oplichter nog even 5000,- geeft om de 50.000 terug te krijgen alleen om de gedachte te verdringen dat hij is opgelicht.
   Het is niet ander met die plandemie. Diep down weten de meesten wel dat ze zijn vern**kt maar willen dit niet waar hebben. Dus ontkennen is dan bij het eerste standpunt blijven.
   Deze lui zijn niet te overtuigen… je moet dan niet alleen ze overtuigen maar ook tegen de wil in ze laten bekennen zich zo hebben laten belazeren.

 3. very brave mr montagnier thx but please you already made de nwo pissed of so tell the world also the truth about that h i v aids scam because it s easyer for the sheeple to exept the truth about corona when they find out that the hole world bin fooled for37 year about the ..hiv.. virus that never was just like coprona that was just flu flu amazing how stupid the average john do is to buy the crazy story that flu was scared for sarscov2 that it diceded to go to the …moon.. for a good meal istead bothering people in the wintertime what it normaly did for milenia when i told it to a 10 year old boy he looked at me like i was crazy but lets not forget that these people that you all gave so mutch power and money have store houses full of realy dangerous virusses chemicals bacteries so you need whole humanity to stand up as one at the same time if only one country gone do it alone these tugs gone make fore sure thatb poor vountry a example for what others can expeckt if they get also ..crazy ideasndr lobve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in