De vrouw in deze video laat de hand- en lichaamstrillingen zien die zij ervaart nadat zij gevaccineerd is. Haar dokter heeft haar gezegd dat deze tremoren te wijten zijn aan “long Covid” en zij gelooft dat 100%. Nog een booster zou het probleem moeten oplossen. Helaas zal het enige antwoord voor vaccinzeloten nog meer boosters zijn. Triest. Waarschijnlijk hebben ze daarom SADS bedacht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Je bent zo stom, je verdient het om te stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Arts: Families geven stiekem Ivermectine aan geliefden in ziekenhuizen met COVID-19, zien verbetering

11 REACTIES

 1. Haar dokter, die met dit soort onzin voorbij gaat aan wat hij aan medische kennis zou moeten hebben, is klaarblijkelijk incompetent. Hij zou uit zijn functie getrapt moeten worden en het recht verliezen ooit nog te praktiseren. Vervolgens zou een onderzoek moeten uitwijzen hoeveel schade hij al aan patiënten heeft toegebracht en daarvoor streng gestraft moeten worden.

  • idd, aan die zwabberende handen te zien deed het me denken aan
   LUV en

   Well, you’re welcome to Waldolala
   You’re very welcome in Waldolala
   Now lead your ladies from the table and show us that you’re able to do your thing tonight…

   je weet wel, met de handjes in de lucht en zwabberende handjes.

 2. zo zielig voor al die.goedgelovigen en gedwongen door werk en omgeving gevacineerden dat ze daar door nu geen leven meer hebben 😑🥺 vergeet nooit dat HEEEEL veel mensen zich hebben laten overtuigen door dwang

 3. Natuurlijk lost een booster het probleem op want als je dood ben tril en schud je niet meer.
  Wat een moordenaar is deze gek die zichzelf dokter durft te noemen .
  Maak zulke killer dokters bekent met naam en adres zodat ongevaccineerden gewaarschuwd zijn voor zulke figuren .

 4. Ach prikje meer of minder ze gaat er toch aan misschien met een extra prik gaat het wat sneller
  Maar misdadig blijft het

 5. Tuurlijk lost dat het probleem op: de arme vrouw zal dan gedwongen moeten verhuizen naar een kleinere behuizing van 6 planken. Elke arts waar ik mee in aanraking kom en laat blijken een pro vaxxer te zijn is mijn arts niet meer omdat ik zo’n arts niet meer kan vertrouwen. Voor mij geen prikjes anders dan prikjes waar ik zelf om zou vragen. Ik kan u verzekeren dat dat er verdomt weinig zullen zijn: zelfs voor mijn diabetes type 2 (al meer dan 20 jaar) geen spuit anders dan zo nu en dan een druppel bloed om te testen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here