De vrouw in deze video laat de hand- en lichaamstrillingen zien die zij ervaart nadat zij gevaccineerd is. Haar dokter heeft haar gezegd dat deze tremoren te wijten zijn aan “long Covid” en zij gelooft dat 100%. Nog een booster zou het probleem moeten oplossen. Helaas zal het enige antwoord voor vaccinzeloten nog meer boosters zijn. Triest. Waarschijnlijk hebben ze daarom SADS bedacht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Je bent zo stom, je verdient het om te stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?
Vorig artikelGentherapie: Studie ontdekt dat mRNA COVID Vaccins de lever binnendringen en dan het DNA veranderen
Volgend artikel80% van de mensen die in Canada aan COVID-19 sterven, zijn volledig geprikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Haar dokter, die met dit soort onzin voorbij gaat aan wat hij aan medische kennis zou moeten hebben, is klaarblijkelijk incompetent. Hij zou uit zijn functie getrapt moeten worden en het recht verliezen ooit nog te praktiseren. Vervolgens zou een onderzoek moeten uitwijzen hoeveel schade hij al aan patiënten heeft toegebracht en daarvoor streng gestraft moeten worden.

  • idd, aan die zwabberende handen te zien deed het me denken aan
   LUV en

   Well, you’re welcome to Waldolala
   You’re very welcome in Waldolala
   Now lead your ladies from the table and show us that you’re able to do your thing tonight…

   je weet wel, met de handjes in de lucht en zwabberende handjes.

 2. zo zielig voor al die.goedgelovigen en gedwongen door werk en omgeving gevacineerden dat ze daar door nu geen leven meer hebben 😑🥺 vergeet nooit dat HEEEEL veel mensen zich hebben laten overtuigen door dwang

 3. Natuurlijk lost een booster het probleem op want als je dood ben tril en schud je niet meer.
  Wat een moordenaar is deze gek die zichzelf dokter durft te noemen .
  Maak zulke killer dokters bekent met naam en adres zodat ongevaccineerden gewaarschuwd zijn voor zulke figuren .

 4. Tuurlijk lost dat het probleem op: de arme vrouw zal dan gedwongen moeten verhuizen naar een kleinere behuizing van 6 planken. Elke arts waar ik mee in aanraking kom en laat blijken een pro vaxxer te zijn is mijn arts niet meer omdat ik zo’n arts niet meer kan vertrouwen. Voor mij geen prikjes anders dan prikjes waar ik zelf om zou vragen. Ik kan u verzekeren dat dat er verdomt weinig zullen zijn: zelfs voor mijn diabetes type 2 (al meer dan 20 jaar) geen spuit anders dan zo nu en dan een druppel bloed om te testen.

  • Ik heb zo’n huisarts. Zit zwaar te denken om een wakkere te vinden maar waar? De vertrouwensrelatie is toch weg inmiddels. Waar zijn de huisartsen die zich openlijk tegen die zogenaamde vaccinaties durven uit te spreken? Of gaat het om de inkomsten wat het verdient leuk aan die gifprikken.

 5. Laatst een discussie gehad met mijn huisarts over vaccinatieschade ten gevolge van die gifprik. Hij denkt er heel anders over blijkt. Dan weet ik nu ook wat ik nog aan hem heb. Na zo lange tijd moet hij weten wat er echt speelt. Ongelofelijk dat er nog steeds medici zijn die deze rotzooi blijven toedienen. Zij zijn mede verantwoordelijk voor lichamelijk letsel en zijn blijkbaar de Neurenbergcode en de eed van Hyppocratis vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in