Achtergrond: © Freepik

Volgens kinderartsen, artsen en dierenartsen is het niet ongewoon dat zich sarcomen vormen op de injectieplaats van een vaccin, zowel bij mensen als bij huisdieren, of de injectie nu in de schouder, de dij of elders zit.

Zoals Natural News meldt, wordt de normale celgroei verstoord door dodelijke gifstoffen die gebruikt worden bij de fabricage van vaccins, waaronder genetisch gemanipuleerde virussen, gemanipuleerde bacteriën, en verschillende giftige additieven en emulgatoren die gebruikt worden om de immuunreacties te stimuleren. Deze kankerletsels zouden wortels hebben die mettertijd in de diepte groeien, waardoor het voor chirurgen moeilijker wordt ze veilig te verwijderen, schrijft Rairfoundation.com.

Deze sarcoom kankergezwellen komen voor in bindweefsels (meestal spieren) en kunnen na verloop van tijd uitzaaien (fibrosarcoom genoemd). Zij ontwikkelen zich op de plaats waar het vaccin is ingespoten, omdat het lichaam probeert de giftige bestanddelen van het vaccin in te kapselen door ze met calcium te omringen, om verdere schade door de giftige stoffen en de verspreiding van de kanker te voorkomen.

Onder de vele kankerverwekkende vaccin-ingrediënten die in de tabel van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) staan, zijn aluminium, kwik, recombinant menselijk albumine, formaldehyde, kleurstoffen op industriële basis, ureum (dierlijke urine), polysorbaat 80, runderalbumine, geïnfecteerde Afrikaanse groene apenniercellen, latex, enz. De lijst van bijwerkingen op de verpakking waarschuwt echter niet voor een mogelijk sarcoom op de injectieplaats, en de artsen en verpleegkundigen doen dat ook niet.

Het is onaanvaardbaar dat artsen en immunologen beweren dat de hoeveelheden gifstoffen in de vaccins niet hoog genoeg zijn om ernstige problemen te veroorzaken, terwijl er op de injectieplaatsen van de vaccins kwaadaardige sarcoom-achtige kankergezwellen worden aangetroffen, meldt Natural News.

  Dr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit hun eigen documenten

Volgens Natural News komt dit voor bij maximaal 1 op de 1000 patiënten. De meeste sarcomen zouden zich na drie maanden ontwikkelen, maar sommige waren reeds enkele weken na de injectie waargenomen, getest, gediagnosticeerd (door biopsie), en geregistreerd. Het is geen “abnormaal weefsel” of ontsteking; het is kanker.

Afhankelijk van de diepte en de plaats van de tumor, kan amputatie van weefsel of zelfs van een heel ledemaat nodig zijn. De artsen hebben verklaard dat sarcomen “de neiging hebben terug te keren naar hun oorspronkelijke plaats”, zodat na vaccinatie een agressieve operatie nodig is om levens te redden. Hieronder ziet u twee foto’s van kanker die zich op de injectieplaats ontwikkelt.

Kanker verspreidt zich over het hele lichaam

Nu zeggen artsen dat COVID-19 vaccins kanker veroorzaken, niet alleen op de injectieplaats, maar in het hele lichaam, door giftige spike-eiwitten die naar reinigende organen migreren, waarschuwt Natural News.

Zoals gemeld op RAIR Foundation USA, heeft Dr. Ryan Cole gewaarschuwd dat de Corona-vaccins ondoeltreffend zijn en verantwoordelijk voor het toegenomen aantal kankergevallen.

Nadat Dr. Cole zich over de risico’s van het Covid-vaccin had uitgesproken, namen “talrijke” oncologen contact met hem op. De dokters meldden dat zij “de vreemdste kankers, en kankers die wij onder controle hebben kunnen houden en behandelen, als een lopend vuurtje zien opkomen – ze gaan naar stadium 2, stadium 3, stadium 4, zomaar.”

“Dat komt door de ontregeling van het immuunsysteem die deze injecties veroorzaken,” wijst Dr. Cole erop. Een verzwakt immuunsysteem kan de groei van kanker niet langer in toom houden.

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Dr Roger Hodkinson heeft gewaarschuwd voor het terugkomen van kankers die vroeger onder controle waren en voor het verschijnen van nieuwe agressieve kankers na de Covid-vaccinaties. Bovendien is in een onderzoek (van de voormalige RAIR Foundation USA ondervraagden Massachusetts Institute of Technology [MIT] wetenschapper Stephanie Seneff en mede-auteur internist en Cardioloog Peter McCullough, MD en anderen) een potentieel kankerrisico gevonden in verband met het mRNA “vaccin”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 vaccin dodelijkste fraude in de geschiedenis – “Het gaat een ramp worden”
Volgend artikelOekraïne is een valstrik voor de NAVO – Moskou wil Biden en de NAVO een vernederende nederlaag toebrengen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. das dan heel mooi, hoef je geen medelijden mee te hebben. ze namen het zelf en niemand die z vast hield om die prik er in te jassen. van mij mogen ze snel de pijp uit gaan!

   • Bent u nu al vergeten hoe groot de sociale druk was? ja ook in Nederland! Er zijn niet voor niks overal vriendengroepen ontstaan, in alle dorpen, in alle steden van ongevaccineerden die letterlijk troost en bescherming zochten bij elkaar.

  • Hier in Nederland wel ja, maar er waren genoeg andere landen waar je bijv. je baan kwijt kon raken en met je gezin onder een brug kon slapen als je er geen nam. Ik vind toch wat medelijden op zijn plaats voor de mensen die onder zo’n dwang toch maar zo’n spuit genomen hebben, ondanks dat ze hem niet wilden.

   • Ja en dat is nou dus weer een typisch gevalletje verdeel en heers, diegenen die toch die spuit maar hebben genomen omdat ze anders hun baan kwijtraakten en met hun gezin onder de brug zouden moeten slapen, hebben hun eigen positie en die van vele mede gifprik weigeraars juist nog meer verzwakt door het toch maar te nemen om ‘problemen’ te voorkomen.

   • Ja ik heb mijn vaccins moeten nemen anders mag ik mijn moeder niet meer bezoeken in het rusthuis . Dit is dan ook onder dwang dat ik ze ontvangen heb

    • Dan nog is het eigen schuld!

     Ik zal mijn hoigbejaarde ouders, nu die schoftenbende niet gestopt wordt, ook nooit meer terug zien.

     We betalen allemaal onze prijs als we ooit onze vrijheid nig terug willen zien.

   • Altijd nee zeggen. Ze laten zich dwingen om vrijwillig gif te nemen. Mensen moeten eens leren om voor zichzelf op te komen!

 2. Armoede laat je vreemde dingen doen.
  N L ers zijn op enkelen na, zeer welvarend.
  Iets dat ze ten koste van………. ( een heleboel) niet kwijt willen.

  De andere kant v.d. medaille is men ontkomt nergens aan, het duurt alleen wat langer voor men a.d. beurt komt.

  Bovendien sleuren ze de overige mee in de afgrond.

 3. Ik vraag mij af of er nog steeds mensen zullen zijn die nog alles geloven wat hun regering en media van leugens verteld en in de rij gaan staan voor hun volgende prik te laten zetten, zeker wat er nu van waarheid boven water is gekomen maar steeds als ik over dit onderwerp begin valt er een ongemakkelijke stilte dus tja dan stopt het wel voor mij hoor …ikzelf ben al een tijdje gepensioneerd maar vanaf het begin heel wakker geweest

  • Toch….er zijn er genoeg die verder slapen. Eergisteren een collega op het werk die zijn 3de prik heeft gehaald….ja ja echt waar.

   • Jaa bij mij op werk ook!

    En maar doorgaan.. ik snap niet dat ze zich nog staande weten te houden om eerlijk te zijn….. als ik een salade eet die een dag over datum is (Bij wijze van spreken) krijg ik diarree… laat staan zo’n gif injectie… in toch al wat teerdere mensjes…… ik snap het niet…

    Ik heb echt het idee dat we in een constante “stilte voor de storm” leven…. Twighlightzone…

 4. Er waren eens een grote kudde schapen en een aardige club wappies, De wappies hoorden toe, onderzochten en dachten na. De schapen beslisten dadelijk; zij volgden hun herders.

  • Ja,akkoord met jou Max, en ik weet niet wat me dat doet zeggen maar het zijn eigenlijk “Duitse herders” (Herders Duitse stijl 80 jaar geleden)hihihi…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in